· 

Helgprognos 3e-5e Mars 2017

Oj, vad tiden går snabbt!

 

Konstigt att vi redan är i första veckan på Mars! Februari har verkligen en tendens att rusa förbi med sina 28 dagar.

 

Här kommer en liten helgprognos för kommande helgen. Intensiteten har avtagit lite, och jag kan föreställa mig att många av er är utmattade efter denna vecka, det har onekligen hänt mycket. Hoppas inga olyckor eller allvarliga missöden hos er.

 

Fredagen bjuder på en Ox-Måne vilket gör det svårt att hålla sig borta från sådant man borde, så som fet mat eller alkohol. Tillåt er själva att njuta, det blir svårt att låta bli. Mars rör sig bort från konjunktionen med Uranus, och spänningen blir inte lika påtaglig som den har varit. Hur många har haft sprängande huvudvärk i veckan?

 

Månen i Oxen tillåter att varva ner, stabilisera och stationera sig, samt hitta en inre ro och harmoni. Ta vara på det, och ta det lugnt hemma i soffan ikväll. Månen håller sig i Oxen fram till Lördag-kväll, varpå den går in i Tvillingarnas tecken. Här kommer atmosfären och energin att studsa upp direkt, se till att inte prata ihjäl varandra:) Men se helt klart till att få något utbyte på Lördagen, prata med en vän, din partner, läs en bok eller kolla på någon dokumentär, öppna upp för att testa på ett nytt intresse eller ta dig ut bland folk. Eller prata med dig själv! Det är nyttigt.

 

Merkurius närmar sig sig en konjunktion med Neptunus och jag skulle råda att inte lita på sina tankar fullt ut kommande dagarna. Dessa kan både vara oklara, labila och leda in på spår där man tidigare inte varit, som kan kännas obehagliga. Detta är dock välaspekterat så jag ser framför mig hur vi drömmer och fantiserar fritt istället.

 

Venus går retrograd imorgon! Detta kommer jag att skriva om under morgondagen, potentiellt blir det denna gång till och med en liten film. :)

 

Kan mycket väl bli en väldigt livlig helg, men med fokus på dig själv!

 

På återhörande,

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Lilian (Friday, 03 March 2017 17:07)

  Tack detsamma fina du ! Bravo !

 • #2

  Eva (Friday, 03 March 2017 20:09)

  Hej Alexandra ! Tack för det ! Önskar dig en fin helg .

 • #3

  Sofina (Saturday, 04 March 2017 11:24)

  Hej !
  Önskar dig en fin lördag . Tack ! Uppskattar ���.

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:52)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.