· 

Förändring (Mars i Väduren)

Tack för er varma respons, det är trevlig att veta att man inte är ensam i sitt icke-välmående. :)

 

MEN!

 

Känner ni vilken skillnad det är idag? Månen höll ju sig kvar i Fiskarna efter Solförmörkelsen hela dagen igår, vilket fortsatte Söndagens stämning. Idag har Månen tagit ett steg vidare in i Väduren, Nymånen är officiellt över, och tiden för handling och förändring är här! Och det tycker jag märks!

 

 

Jag förstår om det blir tjatigt, men planeterna håller sig i stjärntecknen ganska länge, förutom Månen då, vilket ger ganska likartade prognoser under period, speciellt med så mycket retrograd rörelse som har varit och kommer att fortsätta vara under våren.

 

Det jag vill säga dock är att allt det som ni har lagt grunden för under Februari och första halvan av Mars kommer att börja falla ut mer konkret inom kort. Allt det som ni har påbörjat och tagit action till, kommer att behöva genomföras under våren. Det är lätt att bli rädd i många fall, självkänslan i att man klarar av allt detta har onekligen varit hög med en så stark Mars. Men nu kan tvivel komma med alla planeter i Fiskarna. Håll kurs, tveka inte och beröm dig själv för att du har kommit dit du är, och tagit de beslut som du har tagit. Det kommer att bli bra.

 

Våga och var inte rädd!

 

Det kan ha varit omvälvande mycket beslut och nya saker på sistone, och vi kommer få fortsatt stöd att hålla det uppe. Vad gäller olyckor så har jag läst i nyheterna och det har onekling varit mycket skjutningar och våldsamma olyckor senaste veckan, jag tänker i synnerhet på damen som blev överkörd av en grävmaskin här i Stockholm. Jag vill inte ta upp någon annans olycka som exempel, men den typ av våldsamma olyckor är väldigt typisk för Mars/Uranus aspekter. Plötsligt, oväntat och våldsamt. Ofta har det att göra med eld, elektronik, elektricitet eller metall (något man kan skära sig med).

 

Var extra uppmärksamma imorgon och ta ut er fysiskt, återigen.

 

Jag tänkte skriva ett längre inlägg i eftermiddag som rör hälsan och astrologi, och kopplingen däremellan.

 

Spännande!

 

Vi hörs!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Lilian (Tuesday, 28 February 2017 12:14)

  Hejsan !
  Tack så mycket . Härligt energi men lit seg . Vi är starkare tillsammans . Hälsningar Lilian

 • #2

  Elin (Tuesday, 28 February 2017 21:07)

  Hej !
  Var kan jag hitta tolkning på Norra Noden och södra noden i huset ? Med aspekt ... Finns bok om detta eller sida om detta ... Hoppas att du kan hjälpa mig . Hälsningar Elin

 • #3

  Lamia (Tuesday, 28 February 2017 22:57)

  Hej !
  Hur påvarker Venus Retrograde på alla stjärntecken ? Tack !

 • #4

  Jenny (Wednesday, 01 March 2017 19:34)

  Hej fina Alexandra ! Hoppas allt väl med dig . Hälsningar Jenny