· 

Veckoprognos 27e Feb-3e Mars 2017

Hej!

 

Nu blir jag så nyfiken!

 

Hur var er kväll igår??? Hur kändes det? Vad gjorde ni?

 

Min kväll var helt ok, ganska omvälvande för min personliga del. En riktig svacka. Man märker verkligen av den sentimentala och känsliga energin som Fiskarna utstrålar genom det gäng planeter som hänger där. Tror att jag till och med grät ett par skvätt igår. Jag var väldigt rastlös så fort jag gjorde något som drog min uppmärksamhet från här och nu och mina starka känslor, det gick därför nästan inte att syssla med något annat än att vanka av och an i rummet och fundera på livet.

 

Känner mig fortfarande nedstämd, det brukar komma under vissa perioder (ni som har Månen i 12e huset kan säkert känna igen er), och det sker ofta när det dessutom ligger transit-planeter i något vatten-tecken, som reagerar på min vatten-ASC också. Men jag vet vad som får mig på bättre humör, och har känt ett starkt behov av att röra på mig. Det tror jag den eldiga Mars ser till att man vill göra just nu. Så det kan jag rekommendera om man inte riktigt mår bra när allt känns så starkt, stäng av och rör på dig explosivt. Ut och spring, eller ställ dig på löpbandet, aktiv styrketräning eller boxning, något aggressivt liksom. Det hjälper. Annars tycker jag verkligen att allting känns x 100, vad man nu än känner just nu. 

 

Dock går ju allting som bekant vidare, och så gör framför allt planeterna uppe i skyn. Därför kommer här en veckoprognos för denna intensiva vecka.

 

Det som är centralt är att Mars står så otroligt nära Uranus just nu, på pricken. Därav uppmanar jag fortsatt till att utöva försiktighet, men samtidigt, var aktiv! Var explosiv, tvinga dig själv till plötslig och oväntad action, vad det än gäller. Det är var Mars efterfrågar. Det händer oväntade saker, och energin och stämningen kan förändras väldigt snabbt just nu. Rör på dig!

 

På onsdag, den 1a Mars, så kommer detta sällskap att bli anslutet till Månen som just då passerar Mars och Uranus konjunktionen. Det jag beskrev precis ovanför, fast applicera det på er känsla för Onsdagen. Plötsliga utfall, oväntade reaktioner, tydlig handling, hög aktivitet och en risk för att köra över andra. Glöm det dock, alla kör sitt eget race just nu. Ta det för vad det är, och använd energin för att få saker gjorda. Sitter du still så kommer du att få lida för det.

 

Det är en otroligt koncentrerad energi på himlen just nu, tre planeter i Fiskarna, tre planeter i Väduren. Solen är i konjunktion med Neptunus och drar för verkligheten med en ridå, lita inte riktigt till 100% på vad du tycker och tror just nu, det behöver inte alls vara så som verkligheten ter sig.

 

Ge inte upp! Din dröm är där den var i förrigår, allt är som upplagd för att göra det som behövs, för att hamna där du vill. Lita på din intuition, men inte dina tankar, glöm bort osäkerheten! Det är sällan planeter samlar sig så fint i två tecken som ger så otroligt koncentrerad energi. Då kan det ofta hända omvälvande och oväntade saker!

 

Så håll andan fram till i helgen, det är mycket som sker på himlen just nu och det är en mix av en vilja att komma någon vart, förändra något och bara göra, samt en oförmåga att rikta sin energi på ett tydligt sätt, och en förhöjd sensitivitet. Kan bli ganska knepigt, om man inte är förberedd :) Men det är vi ju! Så håll andan, kör in i kaklet och glöm bort att allt känns så mycket, det kommer att gå över.

 

Jag är ganska trött på detta just nu kan jag meddela, allting känns vackligt och osäkert, otryggt. Nytt och obekvämt, inte som man hade tänkt sig. Jag saknar helt klart lite jord-energi som är på vift tillsvidare. Nåja, jag ska inte vara alltför grinig, man lever ju trots allt.:)

 

Hoppas att er kväll är bättre!

 

På återhörande.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Anders (Monday, 27 February 2017 20:44)

  Hej vackra Alexandra !
  Tack för allt du gör . Var stark ! Jag uppskattar allt du gör . Hälsningar Anders .

 • #2

  Mireille (Monday, 27 February 2017 20:48)

  Hej fina du !
  Jag håller med dig , det var inte så bra energi igår , men har badat med Epson salt så allt blivit bättre har rekommenderat av en duktig astrolog . Tack !

 • #3

  Vivian (Monday, 27 February 2017 21:39)

  Hejsan !

  Hade huvudvärk och problem med min rambo inte smabo . Så det var tufft energi . Tack för dina ord . Hälsningar

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:53)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.