· 

Svar på kommentarer 26e feb 2017

Hej!

 

Taggade på Solförmörkelsen ikväll? 

 

Den startar vid 18 och är färdig mot 21-tiden. Ni kan se dagens planetpositioner här bredvid, den är lagd för tidpunkten just nu, och som ni kan se är det faktiskt en väldigt speciell dag. Ytterst få gynsamma aspekter (bara kvadraturer och oppositioner), en hel drös planeter i Fiskarna och Mars konjunktion med Uranus i Väduren, samt allt detta kopplat till ödes-noderna.

 

Det blir ingen lugn ikväll i något avseende, om inga yttre faktorer driver till action, så kommer det komma inifrån. Så kallade utmanande aspekter så som kvadraturer och oppositioner driver alltid till någon form av förändring. Det startar med en känsla av "icke-nöjdhet", ett missnöje som ofta misstolkas som något negativt. Det är dock detta missnöje som i slutändan leder till förändring och förbättring. Så bli inte stressad över kvadraturer och oppositioner i ditt eget horoskop eller i transiterna, tvärtom är det bra att ha det, eftersom man då är förmögen att driva igenom förändringar. Endast harmoniska aspekter ger en visserligen sinnesro, men gör så att man står och stampar på samma ställe livet ut. Så var förberedda på en något labil kväll, framför allt med det som försiggår i era tankar och sinnen. Tillåt er själva att brytas ner, för att kunna vakna imorgon och veta bättre. Jag ser fram emot detta väldigt mycket.

 

Många av er ställer roliga och intressanta frågor, många hör av sig och vill ha lite gratis rådgivning:) Det har jag full förståelse för och kommer svara på det jag hinner och tycker är relevant för andra. Bli inte ledsna om det inte är några omfattade beskrivningar, det tar tid helt enkelt. För att få ditt horoskop tolkat i helheten, kika på horoskoptolkningar.  Tack till er som ställer personliga frågor, det är uppskattat!

 

Här kommer lite svar!

 

Fatin (Tuesday, 21 February 2017 15:03)

Tack snälla du för allt du gör imponerande ! ... Jag undrar bara en sak om du har tid att svara mig .... Vill veta om femte huset ligger i stjärntecken från väduren till fisken , Tex 5: huset ligger i oxen att du har ... 5: huset ligger i tvillingar att du har .... Jag tycker det är intressant . Hälsningar Fatin !

 

Svar: Tack, jag uppskattar det. Jag är inte helt med på vad du menar Fatin, specificera gärna. Femte huset styrs automatiskt av Lejon-konstellationen, men den kan hamna i olika stjärntecken i ditt horoskop. Vart är ditt 5e hus?

 

Fia (Wednesday, 22 February 2017 15:02)

Hej fina du ! Jag är nyfiken på när du är född och var ? Du är så duktig på astrologi . Tack så mycket , jag tycker att det är intressant med asteroider man kan lägga till mer smak på horoskopet som du har tårta och du vill ha mer hallon :-). Ha det jätte fint.

 

Svar: Tack, snälla som frågar. Jag är född i dåvarande Sovjet, året var 1989, sen augusti. :) Mitt horoskop kan man se här om man är intresserad. Asteroider är en intressant funktion att använda sig av, men jag skulle hellre fokusera på specifika stjärnor i stjärnkonstellationer, där dina planeter ligger in närheten. Det ger en extra intressant nyans i ens personliga horoskop.

 

Lisa (Thursday, 23 February 2017 09:37)

Hejsan !
Tack!
Nymånen/solförmörkelsen i 7: e huset i exakt opposition till Venus, samt lösare till Pluto ovh Mars. Mycket att gå genom och helas :). Finns förklaring om detta . Ha en underbar dag 

 

Svar: Det verkar som att din solförmörkelse kommer att röra sig kring dina relationer och hur du förhåller dig till dem. Både 7e huset och oppositionen till Venus talar för det. Är du missnöjd med någon relation, eller är det något annat som tynger dig i förhållande till människor runt omkring dig? Det verkar som fokuset är kring att du inte är nöjd på hur du uppfattas av andra samt din förmåga att bygga relationer till andra. Kan vara en tuff period i relationer överlag, ha uppsikt på det området i livet. 

 

Rebecca (Thursday, 23 February 2017 18:28)

Hej astrolog Alexandra !
Kan jag veta vad betyder Transit Mars till 12 huset på horoskopet ? Tack så mycket 

 

Svar: Hej Rebecca, det beror väldigt mycket på hur starkt och påverkat ditt 12e hus är i förhållande till ditt egna horoskop. Har du planeter där? I vilket tecken faller 12e huset i? Har du planeter i Fiskarna (styr 12e huset)? Mars i 12e huset pekar ofta på underliggande faktorer i ditt psyke och hur du hanterar dessa. 12e huset är känt för att styra det undermedvetna och ens inre känslor, tillsammans med olika typer av "stängda" utrymmen, kanske du har behövt eller komma behöva spendera tid på sjukhuset eller andra institutioner. Var försiktig och utvärdera vilka aspekter Mars gör till dina personliga planeter. 

 

Stefan (Friday, 24 February 2017 11:00)

Hej Alexandra !
Hur är det ? Hur mår du ? Är du redo för Solförmörkelse ? Hälsningar Stefan

 

Svar: Hej Stefan, jag mår helt ok, tack som frågar. Varken bu eller bä idag om jag får säga mitt. Lite nedstämd, och det kan ha att göra med alla planeter i Fiskarna, samt att det är Söndag. Ser fram emot att se hur jag blir påverkad av solförmörkelsen, den gör många aspekter till min Ascendent och fjärde huset. 

 

 

Isabel (Saturday, 25 February 2017 17:06)

Hej !
Kan vi veta om aspekt med Mc med andra planeter på horoskopet är du snäll . Exap. Jag har Mc konj med Merkurius Tack !

 

Svar: Kan besvara generellt sett att MC står för din utveckling i karriären ofta, samt vad man har uppnått rent socialt. Vem du ses som professionellt och dina höjer i det yrkesverksamma livet. Om du har Merkurius där så är det talets eller skriftens gåva som kommer att leda till framgångar. Det kan handla om allt som har med tanken, talet eller ord att göra som leder dig till framgång. Speciellt om Merkurius är harmoniskt aspekterad av trigoner så kan det ske väldigt lätt och smärtfritt att nå framgång med ordens hjälp.

 

Vivian (Sunday, 26 February 2017 13:39)

Hej Venus planet retro snart ... Jag undrar om vad Venus nyckelord under retrograd , vad kan du rekommendera oss under retro ? Vilket stjärntecken som drabbades mest ? Finns positiva energi för Venus under hennes retro . Tacksam om får svar av dig . Det är viktigt . Kram fina du .

 

Svar: Jag kommer att skriva ett separat inlägg angående retrograd Venus som inträder nästa vecka, men så länge kan säga att Venus retrograd handlar mycket om att utvärdera vad man lägger sin tid på, och hur den ska disponeras. Vädurar, Vågar, Skyttar och Lejon kommer att påverkas mest.

 

Anna (Wednesday, 22 February 2017 21:06)

Hej !
Jag har Venus i oxen och äter mycket och älskar att vara lugnt och fint hemma , lite problem med över vikt som jag har Venus 120 grader med Jupiter i sjätte huset . Kanon vad du skriver och stämmer så himla bra . Tack !

 

Svar: Mycket riktigt har Venus-Oxar ofta problem med övervikten till följd av sitt driv att njuta av det goda i livet. Detta förstärks i ditt fall av Jupiter, och kan komma att påverka din hälsa, eftersom den befinner sig 6e huset. Ta det lugnt med maten och det onyttiga!

 

Alex (Thursday, 23 February 2017 13:51)

Hej Alexandra !
Jag har Venus i stenbocken och känner den är här riktigt tufft , aspekt Venus motsats till Saturnus och 90 grader till Uranus , ingen tur på kärlek !! Jätte jobbet . Vilken aspekt på horoskopet som ge tur på kärleken ?? Tack så mycket för din tid .

 

Svar: Att du har otur i kärlek beror uteslutande på dig själv. Du kan vara både instängd och svår att komma inpå skinnet, ge bristande respons på känslor och jag är säker på att du själv känner dig rätt awkward när det kommer till intimitet och relationer, i synnerhet med en Saturnus-opposition. Saturnus styr ditt kärleksliv och förhållande till relationer, vilket inte är optimalt. Du måste hitta någon som är lika seriöst inställd till kärlek och relationer som du är. Sluta leta på platser där dessa människor inte finns, till exempel ute på krogen. Bästa sättet att träffa någon på är via arbetet eller andra "seriösa" tillställningar. Har du en exakt kvadratur från Uranus till Venus dessutom, så har du ofta en förmåga att stöta på bort kärleken, och straffa dig själv på det viset, samtidigt som du söker mycket frihet i relationer. Uppförsbacke helt klart. Jag har tidigare skrivit om gynsamma aspekter till Venus, och det handlar om aspekter från Jupiter framför allt och Venus placering i hus, gärna i 7e, 4e eller 5e huset. 

 

Thomas (Wednesday, 22 February 2017 23:40)

Hej ! jag har en fråga , när jag har tittat på mitt horoskop , ser jag att Saturnus ligger i 12 huset i oxen vad betyder det ? Hoppas att få svar av dig . Tack så mycket . Jag är glad på din sida .

 

Svar: Hej Thomas, det betyder endast mycket om Saturnus har många aspekter till dina personliga planeter och punkter i ditt horoskop (Solen, Månen, Ascendenten, Merkurius, Venus eller Mars). Saturnus i 12e huset kan vara känt för att hålla tillbaks och strukturera upp känslor på ett onödigt sätt. Du kan känna dig fångad eller låst i ditt undermedvetna men också vad gäller att tillåta dig själv att njuta av livet. 

 

Sandra (Sunday, 26 February 2017 12:01)

Super bra ! Du är super duktigt , jag är så glad att följa dig , du sa din mamma är fisk vad är din pappa då ? Önskar dig en fin söndag . Kram Sandra

 

Svar: Kul att du frågar Sandra, min pappa är eller rättare sagt var, Fisk, precis som mamma. :) Många Fiskar, Kräftor, Vattumän och Oxar i min omgivning föga förvånande.

 

Terss (Saturday, 25 February 2017 09:43)

Hej Alexandra !
Tack så mycket för Helgprognos ! Det är värt att läsa du du tipsar eller vad som kommer att hända ... Super ! Jag har månen 90 grader med Pluto vad betyder ? Tack snälla du för fin sida . Önskar dig en fin lördag .

 

Svar: Supertack! Kan vara en svår placering att ha aspekter från Pluto till sitt inre och sitt känsloliv, samt grundtryggheten. Sen beror det på hur exakt aspekten är, samt vart Månen är placerad i förhållande till Pluto och om den mottar några andra aspekter förutom den från Pluto. Generellt sett har Pluto en förmåga att drastiskt förändra och ge återfödelse. Om den ger det till ditt känsloliv så upplever du säkert en ständig inre transformation av ditt känsloliv i olika perioder av livet. Du kan ha svårt att hitta trygghet och du kan vara rädd. Du kan råkat ut för eller själv utövat någon form av makt över andra känslor eller dina egna. Var försiktig med att dra människor till dig som kan bryta ner dig emotionellt, det är skadligt. Å andra sidan kommer du alltid ut renare på andra sidan och har säkert en del omvälvande emotionella situationer i ditt bagage, som har fått dig att växa som person. Men mycket handlar om vilka stjärntecken som påverkar denna aspekt-relation.

 

Fatin (Friday, 24 February 2017 22:20)

Hej fina du !
Tack så mycket för detta , varför du har en väldigt hektisk dag ? ? Hälsningar Fatin

 

Svar: En till personlig fråga, tack!:) Jag har ett väldigt krävande heltidsjobb och en drös av andra intressen, samt ett omfattande socialt liv som tar en del av min tid. 

 

Linda (Saturday, 25 February 2017 11:37)

Hejsan !
Kan du berätta om Quintilaspekter 72º så vill veta mer om den här aspekt , jag tycker det är jätte viktigt aspekt mellan planeterna . Tack för underbar blogg . Hälsningar Linda

 

Svar: Hej Linda, jag skulle föreslå att fokusera på majora, stora aspekter så som trigoner, oppositioner, kvadraturer, konjunktioner samt sextiler. Här är dock en kort förklaring till hur quintil-aspekten fungerar. Kika på om du har några sådana till dina personliga planeter, och tolka därefter. 

 

"Quintiles and bi-quintiles point to talent, the desire to create order and to categorize, a fascination with patterns and structures, perfectionist tendencies, and the desire to build or make things. These aspects in the fifth harmonic have the characteristics of both the trine and opposition. They point to awareness of conflicts or problems and finding solutions for them."

 

Tack för alla frågor och njut nu av kvällen, även om den blir utmanande!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 24
 • #1

  Fia (Sunday, 26 February 2017 16:07)

  Hej Alexandra !
  Tack för ditt svar , om du född i Moskva så födelsedatum 24.8.1989 kl.00:46 om jag har räknat rätt eller nästan rätt . Så du hat Stjärna Altair konj med Merkurius . Stjärna Antares konj Venus / Saturnus . Stjärna Vega konj Solen / Pluto . Stjärna Sirius konj din MC . Stjärna Fomalhaut konj Neptunus . Härligt ! Hör av dig om det rätt . Kram Fia

 • #2

  Rebecca (Monday, 27 February 2017 11:31)

  Hej underbar du !
  Tack för ditt svar ... Önskar dig en fin dag .

 • #3

  Isabel (Monday, 27 February 2017 12:58)

  Hej ! Tack snälla . Kram

 • #4

  Fatin (Monday, 27 February 2017 13:39)

  Hej underbar Alexandra ! Tack så mycket för ditt svar , vad jobbar du med ? Jag trodde du är en hel tid astrolog . Vilken är bäst bok har du läst om astrologi . Hälsningar Fatin

 • #5

  Alexandra Alvis (Monday, 27 February 2017 19:40)

  Hej Fia,

  tack att du tog dig tiden att kika på min karta, men det är både fel stad och födelsetid. Jag är född i Lviv, Ukraina, 02.15 på natten.


  Hej Fatin,

  jag jobbar inte med astrologi på heltid, så lukrativt är det inte riktigt än :)

  Jag har ett vanligt kontorsjobb för tillfället.

 • #6

  Fia (Monday, 27 February 2017 20:41)

  Hej underbar Alexandra ! Oj OJ 1 Det bli fel ... Så Stjärna Vega konj Neptunus , Stjärna Aldebaran konj Månen , Betelgeuse konj Jupiter &din Asc . Stjärna Regulus konj din sol . Stjärna Fomalhaut konj Mc och Stjärna Vega konj Neptunus . Var rädd om din Hälsa Tr, Saturnus i 6:huset .
  Tr Solen i opposition till N. Mars

  Under några dagar står Solen under sin bana genom ditt horoskop tvärsöver och mittemot planeten Mars. Dessa två eldiga himlakroppar inspirerar varandra och utbyter energier som överförs till dig. Det blir fler aktiviteter än vanligt och du har lätt för att stressa och gå upp i varv liksom att fatta humör. Använd denna extraenergi till något nyttigt och gör kanske det där som du borde ha gjort för länge sedan men inte haft ork till. Och blir det energi över till ingen nytta, gör av med den genom att gå en långpromenad eller ägna dig åt andra fysiska aktiviteter så att kroppens muskler får en genomkörare. Slösa definitivt inte dina energier på att diskutera och bråka med någon det skapar bara nya energier, frustrationsenergier som är svårare att bli av med. Håll dig avvaktande till idrottsliga övningar då du lätt får muskelsträckningar eller kan stuka en fot exempelvis, då du inte är lika uppmärksam som vanligt. Önskar dig en fin kväll . T a hand om dig väl . Kram Fia

 • #7

  Alexandra Alvis (Monday, 27 February 2017 20:53)

  Fia, hands down, strålande analys. :) tack för detta! Jag uppskattar verkligen när andra intresserar sig för min karta.

  Upplever speciellt Mån-konjunktionen med Aldebaran i 12e huset vara svår. Transiterna är jag alltid megaberedd på, men kanske inte alltid lika beredd på hur starkt man ändå påverkas av rådande energi, som tyvärr ofta gör en blind för ens situation. Jag håller med angående att röra på sig, det har hjälpt mig mycket de senaste dagarna! Jag som annars hatar att springa hehe. Rekommenderar dock alla att röra på sig just nu, med en så stark Mars!

 • #8

  Fia (Monday, 27 February 2017 21:17)

  Hej fina du !

  Energierna mellan din måne och stjärna 7 grader så bli fram och tillbaka stark och svag , Du har månen ligger på 2 grader med ditt humör att göra . 12 : Huset ligger i tvillingar styr av Merkurius och Merkurius ligger i 4: Huset energierna hemma måste förändras och bytas hela tiden , du behöver frisk luft då och då . Stjärna Sirius konj Kiron , du hjälper folk som sårat och besviken men du måste läka ditt sår och hjälpa dig själv , att ha mer tid för dig själv . Jag är intresserad av ditt horoskop och ser allt framför mig . Tack fina du ... Lite rörelse skadad ingen . Du behöver frisk luft . Kram Fia

 • #9

  Thomas (Monday, 27 February 2017 23:33)

  Hej ! Tack för ditt svar . Fint !

 • #10

  Linda (Tuesday, 28 February 2017 00:02)

  Tack så mycket . Kram

 • #11

  Alexandra Alvis (Tuesday, 28 February 2017 11:29)

  Fia,

  tack så mycket för ditt engagemang. Mycket av din tolkning stämmer fint. :)

 • #12

  Fia (Tuesday, 28 February 2017 12:23)

  Alexandra fina du .... Det var så lite . Vi kommer att träffas någon gång . Kram

 • #13

  Lisa (Tuesday, 28 February 2017 12:23)

  Tack så mycket för ditt svar . Helt rätt !

 • #14

  Alex (Tuesday, 28 February 2017 18:32)

  Tack ! Jag förstår . Önskar dig en fin kväll .

 • #15

  victoria (Wednesday, 02 May 2018 16:21)

  HUR JAG HAR GJUT MIN TILLBAKA.
  Jag vill dela mitt vittnesbörd med alla, jag heter Victoria Desmond från USA, efter 4 års äktenskap med min man lämnade han mig för en annan kvinna som ledde mig till frustration. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom tillbaka men ingen använde tills en gammal vän av mig berättade för en show av Dr.jaja på internet som hjälpte henne i ett liknande problem. Först tvivlade jag på det, men jag bestämde mig för att försöka göra det. Jag kontaktade doktorn (jajaspellcastertemple@gmail.com.com) han hjälpte mig att stava en stavning på min
  make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig igen. Jag kan inte sluta tacka JAJA. Kontakta den här fantastiska stavningskontrollen för några av dina problem, han kan erbjuda en varaktig lösning på alla dina problem:
  (1) bryta upp och älska stavar
  (2) Ta tillbaka din ex eller förlorad kärlek
  (3) Avsluta skilsmässa eller skilsmässa stavning
  (4) Äktenskapsroller
  (5) Graviditet och stavning av barnbarn
  (6) Business Spell
  (7) Ta bort sjukdomen från din kroppsföring
  (8) Du vill att kvinnor / män ska springa för dig
  (9) Lotteri vinnande nummer
  10) Du vill vara rik och berömd
  11) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  Kontakta den här stora mannen via: jajaspellcastertemple@gmail.com

 • #16

  lisaowen (Monday, 14 May 2018 09:38)

  Mitt namn är LISA och är från USA. Jag vill använda den här möjligheten att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag. Den här underbara mannen Dr Agadaga tog min underbara make tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min make för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett skel eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung kvinna. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. Hon sa till mig att min var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora mannen. e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade vad jag ska göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad denna stora man bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

 • #17

  SELENA AMBER (Thursday, 31 May 2018 13:58)

  i want to use this medium to testify of how i got back my ex husband after divorce, i and my husband have been married for 8 years with 2 kids, we have been a happy family. Last year his behavior towards me and the kids changed, i suspected he was meeting another woman outside out marriage, any time i confronted him, he threatened to divorce me, i did all i could to make hings right but all to no avail until i saw a post on a "love and relationship forum" about a spell caster who helps people to cast spell on marriage and relationship issues, when i contacted this spell caster via email, he helped me cast a re-union spell and my husband changed and came apologizing to me and the kids. Contact this great spell caster for your relationship or marriage issues via this email: <chiefdrlucky@gmail.com> or Whats App him on +2348132777335 Good luck

 • #18

  shole kakhaz (Saturday, 08 June 2019 17:05)

  Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  Det här är en del av lösningen som han kan
  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
  2. Återställ hälsa för de sjuka
  2. Ta tillbaka ex kärlek
  3. Stoppa någon från att störa din relation.
  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
  5. Snabbt äktenskapsförslag
  6. Rengör all luck och återställ din lycka till
  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
  9. Rengör dig själv från varje ond spell
  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
  kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

 • #19

  Bridget Helen (Sunday, 30 June 2019 22:06)

  Kärlek är vacker när du har någon att dela med. Ek Dr Ekpen ogiogun är en mycket äkta spellcaster och en man med mycket unik och kraftfull visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min man skilde sig på grund av det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte ens att döda mig själv, men en vän av mig introducerade mig till en stor man som heter Dr Ekpen ogiogun som också hjälpt henne med sitt problem. Hon gav mig hennes email och jag kontaktade henne och förklarade allt. Han försäkrade mig om att han hjälper mig och att jag inte borde oroa mig. Dr Ekpen ogiogun återvände glädjen till mitt liv och min familj igen genom att föra min man med sina andliga krafter, genom att bli gravid, genom att bota min systers cancer sjukdom, genom att också bota min kusin hiv-virus. Hans speciella krafter, och gjorde också min styvbror vinna en lotteri på 2 miljoner dollar. Dr Ekpen ogiogu är verkligen en begåvad, fantastisk och väldigt bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och, om inte för honom, vad ska mitt liv handla om? Dr Ekpen ogiogun, tack så mycket och jag kommer aldrig sluta prata om dina stora gärningar. Ord kan inte uttrycka hur mycket bra han har gjort för mig och min familj, och jag tror att inte ens tusen ord kommer att räcka för att beskriva hans goda verk. Om du behöver andlig hjälp, varför rinner du inte till Dr Ekpen ogiogun? bara kontakta Dr. Ekpen ogiogun på hans email: (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är oskyldig, säker och pålitlig, så kontakta honom nu och få hans lösning. Tack, Dr Ekpen ogiogun (ekpenogoigunspellcaster@gmail.com)

 • #20

  Stacy William (Thursday, 25 July 2019 10:55)

  Jag vill informera er alla om att det finns en stavhjul som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag tappade min pojkvän, jag krävde hjälp tills jag hittade wealthylovespell@gmail.com En stor stava caster, Och han kastade en kärlek för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få min pojkvän tillbaka på bara 24 timmar efter att trollformeln har gjorts. 24 timmar senare ringde min telefon, och så chockerande, det var min pojkvän som inte har ringt mig de senaste två veckorna nu och ber om ursäkt för hjärtbrottet och sa till mig att han är redo att vara mitt bakben tills resten av hans liv med mig. DR. WEALTHY släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att föreställa sig hur mycket kärlek vi har tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min förlovade lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med innan vårt uppbrott. Så därför lovade jag att dela mitt vittnesbörd över hela universum. Allt tack till DR.WEALTHY för det överdrivna arbete som han har gjort för mig. Här är hans e-postadress wealthylovespell@gmail.com eller du Whatsapp honom. + 2348105150446

 • #21

  olivia (Saturday, 27 July 2019 15:21)

  TACK TILL STOR DR Sunny FÖR LÖSNING AV MINE PROBLEM HANS E-POST ÄR (drsunnydsolution1@gmail.com
  mitt namn är fröken Olivia, jag var gift med min man i 5 år vi bodde lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar jag mig och barnen och älskar bara henne. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han skulle nu till Australien för att träffa den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag stannade bara hos mamma och jag tänkte inte bra eftersom min mamma gifte sig med en annan man efter min fars död så mannen hon gifte sig med behandlade henne inte bra, jag och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min man hemma för att jag älskar och värnar honom så mycket, så en dag när jag bläddrade på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stava caster DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar mig så mycket att jag också tänker prova. Till att börja med var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktade jag honom och han sa att jag skulle hålla mig lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa överraskning fick jag ett samtal från min man på andra dagen och frågade barnen och jag ringde DR Sunny och han sa att dina problem är löst mitt barn. så det var så jag får min familj tillbaka efter en lång stress av bromsning av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer också råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom hans e-postadress är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och problem i livet. återigen är hans e-postadress (drsunnydsolution1@gmail.com)

  Han är specialiserad på följande stav.

  (1) Om du vill att din ex ska vara tillbaka.

  (2) om du alltid har dåliga drömmar.

  (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.

  (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.

  (5) Om du vill ha ett barn.

  (6) Om du vill bli rik.

  (7) Om du vill binda din man / hustru för att vara din för alltid.

  (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.

  (9) Hur du blev lurad och vill återhämta dig förlorade pengar.

  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

  (11) om du vill skilja dig från din man.

  (12) om du vill att dina önskemål ska beviljas.

  (13) Graviditet stava för att bli gravid barn

  (14) Garantera att du vinner de oroande rättsfallen och skilsmässa, oavsett vilket skede

  (15) Sluta ditt äktenskap eller förhållande från att gå sönder.

  (16) om du har någon sjukdom som (H I V), (cancer) eller någon sjukdom.

  (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

  (18) du vill bota Diabetes botemedel, Herpes botemedel, Hiv och Aids bot, bröstcancer bot och cancer bot,

  se till att du kontaktar honom om du har några problem som han hjälper dig. hans e-postadress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ring eller whatsapp honom nummer på +2349030731985

 • #22

  melissa barbara (Wednesday, 31 July 2019 12:05)

  Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavspelare som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes tillbaka och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är lovesolutiontemple1@gmail.com Mrs.barbara

 • #23

  martin marisa (Thursday, 05 September 2019 23:27)

  Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

 • #24

  celinagomez (Thursday, 05 September 2019 23:30)

  Jag var gift i fem år utan barn, på grund av detta började min man agera väldigt konstigt hemma, kom hem nyligen och inte tillbringade mer tid med mig, och på grund av detta skiljer min man mig. Så jag blev väldigt ledsen och förlorad i livet eftersom min läkare sa till mig att det inte finns något sätt för mig att bli gravid detta gör verkligen livet så svårt för mig och min familj. Min vän berättade för mig om dr, ozalogbo från Internet, hur han har hjälpte människor med detta liknande problem som jag går igenom så jag kontaktade honom och förklarade för honom. Han kastade en återföreningsformulär för att få tillbaka min man och det var ett mirakel tre dagar senare kan min man tillbaka för att be om ursäkt för allt han har gjort och sa till mig att han är helt redo att stödja mig vad jag vill, några månader senare blev jag gravid och födde en pojke och vi är nu nöjda med oss ​​själva. Tack till dr, ozalogbo för att du har räddat mitt förhållande och också för att ha räddat andra. Fortsätt ditt goda arbete. Om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som mig, är den stora e-postadressen med stavstickare: ozalogboshrine@gmail.com eller whatsapp +2348162562991