· 

En sista uppmaning inför Solförmörkelsen

Om ni hinner kika in här ytterligare en gång till innan denna magiska kväll är över, så vill jag ge ett sista råd. Detta har jag nämnt förut, och det är att spendera dessa timmar ikväll helt på egen hand, utan yttre stimulans av något slag. Koppla bort omvärlden, vara bara med dig själv och ge dig tid att känna efter.

 

Ikväll är det så vitalt att göra det. Ta bort allt vad skärmar heter, det enda som du kan använda dig av är musik. Tänd ljus om du har möjlighet, gör det ombonat där du är och håll dig till och med borta från aktivt umgänge med andra. Be familjen hemma göra likadant, om det är möjligt, eller sitt tillsammans i samma rum och lyssna på musik eller utan, och var BARA med varandra, inga skärmar eller stimulans åter igen.

 

Tillåt dig själv att vara stilla för en gångs skull. Tillåt tankeflödet, känsloflödet att verkligen känna efter.

 

Hur mår jag nu? Just i denna stund? Hur känns det andas i stillhet och inte göra något? Hur mår jag idag, denna månad, detta år än så länge? Hur är jag som person? Hur har jag förändrats? Tänk tillbaks på tiden för 3 år sedan, 5 år sedan, 20 år sedan. Vem var du då? Vem vill du bli? Är du den du vill vara? Är du där du vill vara? Hur mår du, just du?

 

Var tar oss sällan tid att vara sysslolösa, vilket inte ger utrymme för dessa tankar, som sedan samlas i ett missnöje kring ens vardag. Ta dig tid ikväll att avskärma dig i ett par timmar och bara var med dig själv. Göra fysiska övningar om det behövs, meditera, lyssna på musik, sitt i dunklet och var bara på egen hand med dig själv. Ingen tv, inga böcker, inga serier, bara din egen inre värld och ditt jag. Ät en middag i stillhet, kanske ensam vid bordet, helt tyst. Njut av att få existera utan ständig stimulans. En timme i alla fall, ge dig själv en timme om du inte klarar av mer, och ta sedan med dig hur svårt du har att vara på egen hand med dig själv, om det är så. Varför då?

 

När planeterna står så starkt som det gör ikväll, i intuitiva och förstående Fiskarna, i så kraftfulla konstellationer, får man mycket utrymme att verkligen förstå sin egen situation och ha medlidande och hopp inför den, eller ren kärlek och eufori över att drömmarna har slagit in. Det vore en ren skymf att låta bli att använda sig utav den just idag. Nymånen är här, och med den förändring!

 

Ställ dig därför på rätt stig, om du inte är redan på den just nu. Om ja, så njut.

 

Ha en trevlig kväll.:)

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Andrea (Sunday, 26 February 2017 18:41)

  Hej ! Tusen tack för din tips ... Ja ! Tycker om dig fina du . Kram

 • #2

  Lars (Monday, 27 February 2017 11:30)

  Tack för det !

 • #3

  Sussi (Monday, 27 February 2017 19:05)

  Hej Alexandra !
  Hur är det ? Finns ingen veckoprognos i dag . Ha det bästa

 • #4

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:53)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.