· 

Helgprognos 24e-26e feb 2017

Kikar in bara lite snabbt för att säga hej och ursäkta min frånvaro. Jag kommer att ta mig tid att svara på alla era frågor i helgen, så håll till godo.

 

Tror inte att helgen behöver presenteras nämnvärt ingående, nu har vi ju väntat och förberett oss för Solförmörkelsen hur länge som helst. Ta denna helg till att känna efter, på djupet. Det kommer nämligen inte gå att låta bli med så en så stark Nymåne i Fiskarna. Det kommer att bli en fin helg på individnivå, där vi verkligen får tid för oss själva, och vårt inre. Jag skulle se fram emot det, och inte vara alltför orolig, som jag noterar att vissa av er är.

 

Håll er borta från alltför riskfyllda situationer, och även om ni är impulsiva så kommer Fisk-energin att inte tillåta Vädurs-energin att köra över andra hänsynslöst. Vi är trots allt mycket mjuka i helgen, och fokus är på DIG själv. Starta inte upp något, påbörja inga projekt, utan ta det lugnt och reflektera under Nymånen, som sig bör. Sitt ner i soffan, sätt på musik, och sitt bara där och fundera på livet. Ta en promenad i din ensamhet, håll dig borta från andra. Tillåt ditt väsen att röra sig fritt och tyst i dig, ta bort all yttre stimulans.

 

Idag, fredag, är en härlig dag att få vara lite sociala på, och snacka runt. Merkurius står med Månen i konjunktion på Lördag-kväll, så vi kommer känna ett behov av att prata av oss. Gå ut och ät en middag ikväll eller ta ett glas med en bekant. Det blir mycket mindre socialisering i helgen, då man istället bör fokusra på sitt inre, som sagt.

 

Bra aktiviteter att göra: bada, meditera, lyssna på musik, gör någon fysisk aktivitet i din ensamhet. Men håll tankarna fria från omvärlden, läs inga böcker, titta inte på filmer eller serier. Tillåt ditt sinne att vara fritt från yttre faktorer. Låt familjen vara för sig själv, vad du för dig själv också.Tillåt ditt sinne att utforska sig själv, speciellt under Söndagen. Försök att undvika alkohol under Lördagen och Söndagen, men var nära vatten.

 

Det blir inte mer än så från mig idag, jag har en väldigt hektisk dag.

 

Vi hörs imorgon!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Fatin (Friday, 24 February 2017 22:20)

  Hej fina du !
  Tack så mycket för detta , varför du har en väldigt hektisk dag ? ? Hälsningar Fatin

 • #2

  Terss (Saturday, 25 February 2017 09:43)

  Hej Alexandra !
  Tack så mycket för Helgprognos ! Det är värt att läsa du du tipsar eller vad som kommer att hända ... Super ! Jag har månen 90 grader med Pluto vad betyder ? Tack snälla du för fin sida . Önskar dig en fin lördag .

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:54)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.