· 

Veckoprognos v.8 2017

Venus i jord-tecken får vänta lite till, men det är ju inte främmande för Jord så. :) För idag väntar nämligen en veckoprognos för denna vecka!

 

Måndagen inleddes med en Måne i Skytten, och en åtstramning kring känsloflödet under eftermiddagen, då Månen passerade Saturnus, i kombination med massa härliga trigoner till planeterna i Väduren. Beslutsamhet, framåtanda, våghalsighet och en förmåga att strukturera upp runt sig är det som borde ha varit mest märkbart. Säkert en mycket aktiv dag för många. 

 

Solen har nu bytt tecken till Fiskarna och vi återvänder till att vara lite mer medlidande, lite med empatiska, mjuka och tycker lite synd om oss själva, trots allt. Som jag nämnde förra veckan, så står Solen i konjunktion med Noderna, vilket innebär att det som vi lägger i oss själva nu, i vilken form det än är i, kommer att hänga ihop med hur vår livsväg utvecklar sig. Det låter mycket mer stressigt än vad det är, se till att reda ut innerst inne vem du vill vara och vad du vill syssla med bara.

 

Mars närmar sig en kvadratur med Pluto som bidrar med lite mer hänsynslöshet och drivkraft i det som vi har påbörjat och våra handlingar som vi har grejat med sedan början på Februari. Mars är ju så stark nu, och får en extra skjuts från kvadraturen från Pluto, att få igenom sin starka vilja, och bryta ner alla som inte håller med. Detta kommer också att ske i anslutning till Mars konjunktion med Uranus inom en snar framtid, vilket kan innebära en del ogenomtänkta beslut och handlingar, som tyvärr kan resultera i fysiska olyckor. Tänk därför efter en extra gång innan du gör något denna och nästkommande vecka, och var väldigt försiktig. 

 

Tisdagen och Onsdagen går i fortsatt disciplin-andra, med en start-skjuts från Saturnus konjunktionen, fortsätter Månen in i Stenbocken och håller sig där i två dagar. Stenbocken styrs av Saturnus och skapar en förmåga att strama åt det som behövs och ta tag i det som man borde. Inga ursäkter hos en Stenbock. Ta hand om praktiska bestyr som rör jobb och privatliv, allt materiellt som behöver fixas nu, bör göras.

 

Stark Merkurius i Vattumannen, med starka trigoner från Jupiter och förstärkning från Uranus. Vi är mycket klara och starka mentalt, orden rullar av tungan och idéerna kommer som på posten. Ingenting känns omöjligt just nu!

 

På fredag börjar det blir lite oroligt, med den stundande Mars/Uranus konjunktionen i opposition till Jupiter, och jag ber er alla att vara extra försiktiga från Torsdagen och ca en vecka framåt. Det är som upplagt för oturliga olyckor med en så stark Mars i Väduren, ihop med Uranus och Jupiter-opposition. Var extra försiktiga bara.

 

Solen (med Noderna) skapar en T-kvadratur (beskrivet i inlägget nedan) tillsammans med Lilit, som jag tror kan se till att våra värsta tankar kommer fram och påverkas oss på individuell nivå. Räds inte, det är bara Lilit som spökar, möt dina tankar med ett öppet sinne och förstå att det är en del av din personliga utveckling att möta dessa saker.

 

Torsdagen och Fredagen huserar Månen i Vattumannen och förstärker vår mentala förmåga.

 

Ha en bra kväll!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Nanci (Monday, 20 February 2017 21:17)

  Hej Alexandra ! Tack för ditt tips och det är varning klass 1 . Önskar dig en fin kväll .

 • #2

  Cecillia (Tuesday, 21 February 2017 09:49)

  Hejsan !
  Tack för fin post ! Vi har kraftfull solförmörkelse / Nymåne den 26.2 Massa planeter och Södra noden i fiskarna vatten vatten och kiron 90 grader med Saturnus vår sår läker inte så snabbt , helaning behövs så vi kan bli friska och passera den här dålig energi . Vad tycker du själv hur ser du de dagarna som kommer . Hälsningar Cecillia

 • #3

  Maja (Tuesday, 21 February 2017 12:45)

  Hej underbar Alexandra !
  Tack för din veckoprognos ... Uppskattar alltid . Ha en fin dag solen över dig .

 • #4

  Thomas (Wednesday, 22 February 2017 23:40)

  Hej ! jag har en fråga , när jag har tittat på mitt horoskop , ser jag att Saturnus ligger i 12 huset i oxen vad betyder det ? Hoppas att få svar av dig . Tack så mycket . Jag är glad på din sida .

 • #5

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:54)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #6

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:02)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.