· 

Helgprognos 16e-18e feb/svar på kommentarer

Hej!

 

Tänkte börja med att besvara lite av era kommentarer som har trillat in:

 

Anders (Wednesday, 15 February 2017 16:06)

Hej fina du !
Redan Apeil månad :-). Vi har venus retro snart ? Solförmörkelse framför oss i sista feb månad vi behöver lite information om detta av dålig energi . Hur kommer att bli energierna för halva leken av feb månad för alla stjärntecken är det tufft eller inte så farligt !!

Hej Anders,

 

Årsprognosen 2017 kommer ut månad för månad en gång per vecka ca. Det är en bra möjlighet att förbereda sig inför vad som komma skall, men även blicka tillbaks på prognoserna för att se hur väl de stämmer, och vad resultatet blev. En årsprognos gör jag varje år i Januari, för hela året.

 

Venus går retrograd först den 4e Mars, och det är något som jag kommer att ta upp närmre under kommande veckan. Jag har redan skrivit om hur solförmörkelsen i Februari påverkar oss här. Sista veckan i Februari, början på Mars är en tuff period för alla, men kommer framför allt att röra er som har planeter i Väduren, Fiskarna, Vågen och Jungfrun. Ni som har planeter där, läs extra nog om solförmörkelsen. Jag har även skapat lite mer info kring hur man tar reda på vart man har sina planeter. Detta kan läsa om här.

 

Sussan (Wednesday, 15 February 2017 17:04)

Hej !
Jag fundera på en fråga , jag har solen har ingen aspekt med andra planeter alls vad betyder ?
Kan du berätta för oss om planeterna har ingen aspekt på horoskopet !! Hur ser ut energierna där ! Tack för underbar april energi . Hälsningar Sussan

 

Hej Sussan,

 

Tack för denna fråga, det är ett mycket intressant ämne som jag gärna tar upp djupare i ett separat inlägg. Kort kan jag säga att oaspekterade planeter helt enkelt saknar kopplingar till resten av horoskopet (således delar av din personlighet), vilket gör att den planeten (delen av din personlighet) är verksam i sin energi helt fristående från resten av dig.

 

När det kommer till Solen som står för din identitet, ditt jag och egentligen den du upplever dig själv att vara, så är innebär det att den du tycker att du är, är frikopplat till resten av utav dig, alltså ditt undermedvetna, ditt sätt att resonera på, din handlingskraft, etc. Det upplevs som att det du känner och det du gör inte alltid hänger ihop med den du är och tycker dig vara. Det är inre dissonans som skapar flera lager av din persona. Generellt sett är oaspekterade planeter väldigt starka (om inte de står i stjärntecken som oharmoniska med planeten) och får lov att lysa med sin energi utan att bli påverkade av resten av planeterna i horoskopet. Det skapar både en styrka och svaghet beroende på planetens placering och det övriga horoskopet. Jag kommer att återkomma till detta ämne.

 

Randi (Wednesday, 15 February 2017 21:05)

Hej !
Först tack för fin sida ... Du är duktig astrolog . Är du synsk ? Kan du se en händelse innan händer det ? Vilken svårast grad på planeterna under stjärntecken ? Tack !

 

Hej Randi,

 

tack ska du ha. Ingen astrolog är synsk. Att följa och tolka planeterörelser har inget med mediala förmågor att göra. Jag är en duktig astrolog för att jag är påläst och har lång erfarenhet. Jag är en helt vanlig person privat, utan några som helst övernaturliga krafter, och jag tror att alla astrologer uppskattar att inte bli kallade för medium och spåtanter. :) Ingen kan se händelser i förväg eftersom det inte går att förutbestämma livet. Min syn på astrologi och hur den fungerar har jag skrivit detaljerat om här.

 

Nattali (Wednesday, 15 February 2017 08:30)

Hej fina du !
Uppskattar alltid ditt arbete ... Jag be dig en sak när har du tid berätta lite om Kiron och hur många grader ska vara under 2017 är du snäll. Tack för underbar sida . Hälsningar

 

Hej Nattali,

 

tack så hjärtligt. Asteroiden Chiron tar jag gärna upp separat, det kommer mycket riktigt en period i Mars, då både Solen ch och Merkurius gör konjunktioner med Chiron. Generellt sett är det ingen superstark energi att lägga vikt vid, men kan absolut vara intressant att läsa mer om. Håll till godo.

 

Nu till helgprognosen!

 

Jag hoppas att alla hade en trevlig onsdag. Jag kände mycket väl av den lyckosamma konjunktionen av Månen och Jupiter i Vågen under gårdagen. Harmoniska aspekter mellan Månen och Jupiter, speciellt trigonen och konjunktion, är rent av en gudagåva. Det är en aspekt som alltid landar ett leende på läpparna, en inre trygghet i att allt är bra, en mysig känsla av hopp och lyckosamhet som ger en harmoni och "nöjdhet" i livet. Ni som har harmoniska aspekter mellan Månen och Jupiter i horoskopet, har verkligen dragit en astrologisk vinstlott:)

 

Idag, torsdag, har Månen bytt till Skorpionen, och vi är lite mer på spänn och lite mer påverkade av våra känsloströmmar, och mer utav den varan kommer det att bli!

 

Jag tycker mig också känna av både Venus och Mars i Väduren, det är verkligen så att man får mycket gjort. Allt sådant som man har tänkt på tidigare och funderat på om man ska göra någon gång är verkligen lätt att utföra och sätta i verk. Fortsätt beta av era to-do listor, det ska gå som smort.

 

Månen håller sig kvar i Skorpionen under hela helgen egentligen, och skapar på Fredag-eftermiddag/kväll en kvadratur till Merkurius, som utlöser en konflikt mellan era känslor och tankar. Inte en helt harmonisk kväll, men lita mer på era tankar än känslor, de är mer bestående just nu. Glöm alla tveksamheter, det är bara Månen som spökar.

 

Solen börjar närma sig en konjunktion med Mån-Noderna (detta sker i Fiskarna när Solen byter tecken på Lördag) och vi kommer in i en period där sättet vi presenterar oss på gentemot omvärlden blir avgörande för vår framtida livsväg, och våra öden. Fundera på:

 

- Vem vill du vara? Kan du stå för den du är innerst inne?

- Vem vill du att man ska uppfatta dig som?

- Är du stark och trygg i din identitet? Eller har du tveksamhet kring vad du gör och vem du är idag?

- Behöver du göra en förändring i hur du presenterar dig själv för andra, för att den ska stämma bättre överens med vad du vill åstadkomma i livet?

- Gör du det hjärtat vill?

 

Dessa frågor kommer att pocka på er från Lördagen och hela nästa vecka.

 

Närmre i tiden så har vi en något orolig Lördagkväll, som utmanar din identitet och dina känslor, och sätter dessa i konflikt med varandra. Ta denna, något osympatiska aspekt, som en möjlighet att reda ut ovanstående frågor som rör dig som person. Det blir extra påtagligt att det du känner och den du är, inte är i linje med varandra.

 

Söndagen blir en aktiv historia (bör bli), med Månen i Skytten som gör en massa härliga aspekter till Mars och Venus i väduren. Nu har ditt undermedvetna hajjat läget kring vem du är och hur du vill vara, och du hamnar i en bestämdhet kring hur du ska agera och vad du ska göra för att nå ditt hjärtats kall. Inga tveksamheter.

 

Omvälvande helg för många, se till att fokusera på DIG och din väg i livet, begrunda, känn efter och känn igenom din situation, så kommer du ha alla svar på Söndagen. :)

 

På återhörande,

 

Mvh, astrologen.

 

P.S. Jag har skapat en ny kommentarfunktion som tillåter att besvara kommentarer. För att kommentera eller läsa kommentarer, tryck på "Read More" under inlägget.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 13:56)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.