· 

Veckoprognos 13e-16e feb 2017

Hej fina ni,

 

vad roligt att ni var en del som var intresserade av era Nod-placeringar. Kommentera era gärna om mina tolkningar hänger ihop med det som ni själva känner innerst inne. För Nodernas strävan och driv känner man alltid. :)

 

Nu tänkte jag bjuda på en veckoprognos för denna vecka!

 

Vi avslutade Fullmåns-veckan med att Månen hängde i Jungfrun under Lördag-kväll och Söndagen, och när Månen är i Jungfrun så är det mycket fokus på eget välbefinnande, ens hälsa och att göra "rätt saker". Äta hälsosamt, träna fysik och psyke, städa och ordna upp. Hoppas ni har fått möjlighet att göra det. Samma sak har gällt under Måndagen och även nu på kvällen. Försök att lägga lite mer fokus på er hälsa idag och ikväll, så kommer det betalas åter. 

 

Vi har en mycket välaspekterad Sol i Vattumannen, ihop med en stark Merkurius, så vi alla bör känna oss nyfikna på omvärlden, törstande efter mer kunskap och insikter. Vi läser, skriver, pratar, reflekterar och endast då mår bra i oss själva. Se till att få din ensamtid just nu! Även om surret är högt och välkommet, så är det i din ensamhet som de allra bästa idéerna och insikterna kommer. Läs en intressant artikel, lyssna på en dokumentär, sätt dig med din hobby och begrunda livet. Nu rör det sig mycket i skallen på oss, och det är en bra tid att ta emot allt det som sker. Ta dig tiden att ta upp näsan från telefonen och datorn! Så fort du känner att du inte har något att göra, anamma det. Gå in i dina egna tankar, titta ut genom fönstret, sitt tyst i en fåtölj eller i ett rum. Låt ditt sinne göra jobbet, för nu finns det mycket att hämta där.

 

Fortsätt hög aktivitets-nivå pga Mars och Venus i Väduren, mycket bra tid för att hetta upp relationen, gå på ny dejt eller helt enkelt göra något med det andra könet. Lagom till Alla Hjärtans Dag sådär:) Män och kvinnor överlag är nu i samspel med varandra, där män tar täten och beter sig mer "manligt" än annars. Irriterande för vissa, trevligt för andra, men nu står män och kvinnor mycket nära varandra och det slår gnistor! Ta vara på det:)

 

Mycket trevlig aspekt så här inför Alla Hjärtans, eller hur?=) Och inte minst! Sent inatt och två dagar framåt är Månen i Vågen. Romantiska, kärleksfulla och charmiga Vågen, där Månen mår tip-top. KUNDE INTE BLI BÄTTRE så här inför Alla Hjärtans. Jag menar det verkligen. Det är inte alltid man har planetflyt i förhållande till våra påhittade högtider, men imorgon blir verkligen en dag i romantikens tecken, och om ni har planerat något så är en middag ute det absoluta bästa alternativet! Att flörta, gå ut och socialisera imorgon är helt rätt taktik med Våg-Måne. Denna anda håller i sig tills på Onsdag dessutom, och vi fortsätter att gå runt och le åt våra trevliga dejter och tidsfördriv under Tisdagen.

 

Det kan dock under morgondagen skapas konflikter mellan vad ni får och vad ni hade velat ha. Det kan mycket väl vara så att ni inte alls vill ha det som ni får helt enkelt. De kärleksgåvor ni får kan vara alltför oväntade, dramatiska, påkostade och onödiga, eller till och med riskfyllda. Det ni mottar kan var i konflikt till vad ni vill ha från dagen (Månen i Vågen skapar en opposition till Mars/Venus i Väduren). Ha det i åtanke.

 

Speciellt Onsdag-kväll blir mycket härlig, hoppet om livet och relationer hoppar upp ett snäpp då Månen ställer sig i konjunktion med Jupiter under eftermiddagen. Vi går genom livet med lätta steg på Onsdagen, och mycket av vårt hopp vänds inåt mot oss själva (retrograd Jupiter), och vi känner en lätthet inför framtiden och har ett leende på läpparna.

 

Detta är dock som bortblåst till Torsdagen:) Då rör sig Månen istället in i Skorpionen där den håller sig till i helgen, och skapar en lite väl spänd stämning inombords. 

 

Jag ser dock egentligen inga tunga aspekter den här veckan, så den bör inte vara särskilt påfrestande, utan ge oss en del trevliga överraskningar och minnesvärda stunder.

 

Ni som påverkas mest under denna vecka är Vågar och Vädurar i första hand (speciellt Vädurar som är födda i mitten på april. Utöver det berörs Vattumän, Lejon och Skyttar.

 

På återseende!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 6
 • #1

  Fatin (Monday, 13 February 2017 20:11)

  Hej underbar du !
  Tack snälla för detta super ! Kram

 • #2

  Nadia (Monday, 13 February 2017 20:21)

  Hejsan !
  Jag tycker mycket om din sida ... Tack för prognosen för vecka 7 . Du får 7 stjärna av mig , Hälsningar Nadia

 • #3

  Andreas (Monday, 13 February 2017 20:46)

  Hej !
  Härligt ! Bra vecka önskar för dig . Hälsningar

 • #4

  Alexandra Alvis (Tuesday, 14 February 2017 16:10)

  Tack, vad snälla ni är! Det värmer så mycket för mig att mitt arbete värdesätts <3

  Mvh, astrologen.

 • #5

  Nattali (Wednesday, 15 February 2017 08:30)

  Hej fina du !
  Uppskattar alltid ditt arbete ... Jag be dig en sak när har du tid berätta lite om Kiron och hur många grader ska vara under 2017 är du snäll. Tack för underbar sida . Hälsningar

 • #6

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:56)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.