· 

Svar på kommentarer/Upcoming Topics

God morgon!

 

Vill idag ge lite svar på kommentarer och berätta vilka ämnen jag kommer att ta upp i kommande dagar.

 

Jag noterar era önskemål och tar upp sådant som kan intressera fler än en person. Får du inte svar på din fråga, skicka ett mejl via mitt kontaktformulär.

 

Så, vad kan ni se fram emot denna och kommande veckan?

Upcoming topics:

 

 • Retrograd Venus (snart går Venus retrograd i Väduren och det ska vi tala om)
 • Norra och Södra-noden (många som inte vet exakt vad dessa punkter i horoskopet innebär och det talar jag om)
 • Astrologi och hälsa (medicin)(hur hänger ens fysik och hälsa ihop med astrologin?)
 • Att vara född under olika månfaser (vad innebär det att vara född under Full eller Nymåne bl.a.
 • Venus hos män och kvinnor i olika stjärntecken (ett av mina favoritämnen, nämligen planeten Venus)
 • Hans Rosling (en mycket tragisk förlust som kom som en chock för mig och många andra, och självklart kommer ni inom en mycket snar framtid att få tal det av Hans födelshoroskop)

 

Dessa ämnen är ganska omfattande, så räkna med att jag kommer ut med något av dessa ämnen cirka varannan dag.

 

Här är svar på några av era kommentarer:

 

Luci (Tuesday, 07 February 2017 19:42)

Hej !
mycket intressent ! Jag har en fråga om koppling mellan astrologi och midical astrologi . Kan du berätta lite om medicial astrologi med exemplar . Super astrologi sida ! Hälsningar Luci .

Svar: Medicin och astrologi är en helt separt gren inom astrologin, som kräver sin research. Inte min styrka på rak arm, men jag lovar ett inlägg där jag tar upp det som jag känner till!

 

 • Anders (Tuesday, 07 February 2017 20:49)

  Hej !
  Ja, självklart man kan se allt på horoskopet mer bra prognos ... Glöm inte din lycko nr som jätte viktigt på ditt liv . Man kan forskare på astrologi för stop dålig karma eller beroende av något . Man lära sig väldigt mycket av astrologi och varje gång bli ännu mer bättre för hjälpa folk bättre än mediala som tar väldigt mycket pengar för bluff tyvärr . Inte så lätt med astrologi vetenskap men mycket intressent . Härligt sida , Jag ser att du är smart med mycket energi dar av din kropp .... Ta hand om dig . Hälsningar Anders

 • Svar: Jag skulle vara försiktigt med att säga att man kan se allt i horoskopet, man ska aldrig ta bort den fria viljan från individen, då den är starkast i alla lägen. Sen kan vi självklart bli "tvingade" till vissa val på grund av starka planetkonstellationer. Jag är säker på att det finns medier som faktiskt gör ett rättvist jobb, men vi ska inte klumpa ihop det med astrologi, mycket riktigt.
 •     
 • Stefan (Tuesday, 07 February 2017 21:46)

  Hej !
  Tack för din sida ... Kan du berätta om Professor Hans Rosling horoskop , han född efter fullmåne på 6 dagar och dog innan fullmåne . Hans Merkurius gör ingen aspekt intressesant tycker jag . Hoppas att du kan . Hälsningar Stefan .

Svar: Det gör jag mer än gärna, hans födelsehoroskop kommer upp i dagarna!

 

Robin (Tuesday, 07 February 2017 20:25)

Hej fina Alexandra !
Härligt att du är jungfrun :-). En vacker tjej med smart och bra talang . Jag tror att du har Asc i vågen !! Inte säker . Jag vill veta lite om tex stjärntecken med Venus planet för män eller kvinnor !!
Du är jungfrun med Venus i skorpionen så bli så här...Tack för ditt svar uppskattar ditt jobb . Ajo / Robin

Svar: Tack, vad trevligt. Du är dock lite ute och cyklar, jag har en Kräft-Asc, och en Venus i Vågen. För er om är intresserade av mig som person, så har jag skrivit ihop lite om mig själv här, tillsammans med ett komplett horoskop. Kika. :)

 •     

  Margita (Wednesday, 08 February 2017 09:45)

  Hej ! Tack om retro jupiter .... 3 juni 1948, 05.30. Helsingfors .

 • Svar: Retrograd Jupiter kommer att vandra runt i ditt 5e hus, och skapa en massa kvadraturer till ditt första hus och dina planeter i Kräftan. Bl.a. Venus i Kräftan kommer få sitt. Utvärdera dina relationer och framför allt din problematik och längtan kring att ingå i relationer.
 •     

  josifina (Wednesday, 08 February 2017 09:47)

  Hej fina du ! Jag vill veta om Jupiter retro också ! 9.11.1967
  16.37 Södertälje . Jag tycker att du så duktig . Mvh Josf.

 • Svar: Retrograd Jupiter rör sig i ditt 6e hus, mycket fokus på hälsa, rutiner, vardag och arbetsliv.

 

Trevlig dag!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 14
 • #1

  Luci (Wednesday, 08 February 2017 14:42)

  Tack snälla du ! Kram

 • #2

  Robin Andersson (Wednesday, 08 February 2017 14:49)

  Tack fina du ! Ja, jag ska försöka förstår ditt horoskop med Jupiter i 1:huset :-). Venus i vågen mm ska vi gå ut ikväll . Tack för ditt svar .

 • #3

  Stefan (Wednesday, 08 February 2017 17:12)

  Tack ! Det bli intressent att veta vad ska du skriva .

 • #4

  jasmin (Wednesday, 08 February 2017 17:19)

  Hej !
  Jag vill veta om man är född under Voc ? Vad betyder ? Tack för fantastisk sida .

 • #5

  Camilla (Wednesday, 08 February 2017 18:43)

  Mycket intressent !

 • #6

  Lars (Thursday, 09 February 2017 11:22)

  Godmorgon fina du .... Härligt !

 • #7

  Fatin (Thursday, 09 February 2017 20:07)

  Hej ! Hur kan jag lära mig astrologi som du :-). Jag vill veta om månen ligger i oxen 12: huset . Tack snälla du . Mvh / Fatin

 • #8

  Annika (Thursday, 09 February 2017 23:22)

  Hej ! Kan du berätta lite tips för varje stjärntecken om alla hjärtans dag !! Tack !

 • #9

  Anna (Friday, 10 February 2017 11:00)

  God morgon!
  Hur påverekar Fullmåne & månförmörkelse under helgen på varje stjärntecken ? Kan du skriva om detta . Hälsningar Anna

 • #10

  Ann (Friday, 10 February 2017 21:27)

  Hej ! Vad hände om man har beställt framtidshoroskop av dig ett år sen vill ha pengarna tillbaka missnöjd kund !! Sk a man få sina pengar återbetalning eller !! Tack !

 • #11

  Alexandra Alvis (Friday, 10 February 2017 21:30)

  Hej Ann, det är ingen som har beställt något horoskop av mig, vad menar du?

 • #12

  Ann (Saturday, 11 February 2017 10:16)

  Hej Alexandra !
  Jag menar på allmänt som exempel om man inte nöjd får man pengarna tillbaka eller ? Varför priserna är dyra ? Kan inte vara horoskopet 200 kr .. Framtidshoroskop 550 för hela året . Eller det går inte !! För mer kunder kommer att beställa .... Jag bara undrar om fina Alexandra inte illa . Tack för ditt svar . Hälsningar Ann

 • #13

  Fatin (Tuesday, 21 February 2017 15:03)

  Tack snälla du för allt du gör imponerande ! ... Jag undrar bara en sak om du har tid att svara mig .... Vill veta om femte huset ligger i stjärntecken från väduren till fisken , Tex 5: huset ligger i oxen att du har ... 5: huset ligger i tvillingar att du har .... Jag tycker det är intressant . Hälsningar Fatin !

 • #14

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:57)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.