· 

Svar på kommentarer 7e Februari.

God morgon solstrålar!

 

Stockholm badar i sol, det är en ny dag, och ingen kunde varit gladare än mig! Jag älskar sol:)

 

Här kommer svar på lite utav era funderingar igår, varsågoda!

 

 

Margit (Sunday, 05 February 2017 18:47)

Hejsan !
Mycket bra information av dig som förklarar detta ... Jag undrar om kan man tolkas Transiterande Lilit till radix horoskop !! Eller det kostar ? Hur mycket tar du betalt för 6 månader i framtidshoroskop skickas till email . Hur ska jag betala ? Värmt hälsningar Margit

 

Transiterande Lilit i förhållande till ditt födelsehoroskop (radix är ditt horoskop utan en exakt födelstid, alltså i avsaknad av ett hussystem) bör tolkas utifrån vilka planeter den gör aspekt med och vilka hus den faller i. Den planeten kommer det vara en del svårigheter och nedstämdhet kring under en eperiod. Är det Mars, så bör man iaktta försiktighet vid sexuella förbindelser för att inte råka illa ut. Är det Venus så det är något infekterat i dina relationer, etc. För att lägga ett framtidshoroskop för 6 månader framåt tar jag 500 kr betalt, det går att beställa det här.

 

Gittan (Monday, 06 February 2017 18:07)

Hej ! Tack ! Vill veta om retro Jupiter .
6/2 1960
12.04
Norrköping ��

 

Om du är föd den 6e februari, 1960, 12.04, så hamnar transiterande retrograd Jupiter i ditt 5e hus, och det du bör fokusera fram till Juni är saker som rör detta hus. Det är kan handla om alla sorters barn (även barnbarn), kärleksrelationer, sättet du roar dig på, och allt som rör 5e huset och stjärntecknet Lejon!

 

 • #8

  Sussi (Monday, 06 February 2017 21:29)

  29november 1968, 18.20 Banjaluka
  Tack fina du .

 

Transiterande Jupiter kommer att röra sig över gränserna mellan ditt 6e (hälsa och jobb) och 5e (läs ovan) hus. Så alla frågor som rör jobb, hälsa och vardagsrutiner kan ett par månader framåt vara relevant att utvärdera. I slutet på denna period (sen maj, början på juni) kommer dessutom Jupiter att backa hela vägen till din natala Mars, och ställa sig i en opposition till din Måne i Väduren. Du har överlag en del utmaningar i att kunna förmedla dina känslor på ett icke-aggressivt och alltför framfusigt sätt och hitta taktik i vardagen i ditt förhållningssätt, samt lära dig att hålla dina känslor och handlingar i en symbios. Ofta vill du mycket, men gör lite. Jupiter kommer aktivera denna oppostition i ditt horoskop (Måne-Mars oppositionen i Väduren-Vågen) och du kommer återigen behöva anpassa dig och lära dig att hålla tillbaks emotionellt, men sätta saker i verk. Läs mer om Mån-Mars opposition i horoskopet om du är intresserad, finns mycket bra material om det på nätet om du googlar.  

 

Sofina (Monday, 06 February 2017 18:14)

Hej Alexandra ! Jag är född 20/11 1972 kl. 16.45 i Malmö. Kan du kolla mitt horoskop är du snäll .varför jag har så mycket otur i livet !! Uppskattar om får svar av dig . Tack snälla . Hälsningar Sofina

 

Hej Sofina, jag gör inte allmäna personliga konsultationer i bloggen. Det går bra att mejla din fråga hit, och se prislistan här för en konsultation.

 

Jens (Monday, 06 February 2017 18:29)

Hej Alexandra !
Tack så mycket för ditt svar underbar astrolog med positiva energi .... Här kommer en del av Transit som funderar på eller de som intresserad mig

1- Transit-Neptunus Opposition natal Uranus 
2- Transit-Pluto Trigon natal Merkurius
3- Transit-Neptunus Opposition natal Pluto 
4- Transit-Mars konjunktion natal Norra Noden

Tack ! Önskar dig en fin kväll ...Hälsningar Jens

 

Tack Jens, vad trevligt med din feedback. Notera att vi behöver göra skillnad på personliga planeter och yttre planeter. Det enda som bör påverka dig mest i detta fall (om inte du har personliga planeter kopplade till Uranus eller Pluto, bör vara transiterande Plutos aspekt till din natala Merkurius. Det är överlag en positiv aspekt och du bör uppleva tankens kraft i sin fulla prakt om inte din natala Merkurius är svårt aspekterad.

 

Robin Andersson (Monday, 06 February 2017 18:55)

Hej !
Jag tycker att du är jätte duktig astrolog så undrar om var har du för stjärntecken ? En fråga till om man får ställa :-). Kan du berätta lite om aspekt mellan Jupiter - Uranus - Pluto som gör en triangel just nu tufft . Vilken Svåraste aspekt mellan planeterna under 2017 !! Hoppas att få svar av dig . Jag är jätte intresserad av astrologi . Tack ! Hälsningar Robin

 

Hej Robin, tack vad trevligt. Jag är en stark Jungfru med många planeter i det stjärntecknet, med en mix av Våg och Tvilling, tackar som frågar.

 

Jag tar gärna upp T-kvadraturen (triangeln som du nämner) som spelas upp på himlen just nu i ett separat inlägg. Håll till godo!

 

 

Jasmin (Tuesday, 07 February 2017 00:43)

Hej !
Fundera lite på en fråga ... Varför svenskarna tror inte på astrologi ?? Varför de använder ordet tror så mycket mer än säkra ? Varför studerar men astrologi i andra länder men inte i Svergie . Om jag använder ordet ' tror ' Så själv tror inte på vetenskap . Tack ! Hoppas att få svar av dig . Tack för att du finns och pratar om astrologi .

 

Hej Jasmin,

 

tack så mycket! Min uppelvelse är att man helt enkelt inte är tillräckligt insat för att vare sig tro eller veta något om astrologi. Det är inte lära som många i Sverige sysslar med. Astrologi är en vetenskap, så fortsätt tro och veta :)

 

Tack för ert engagemang och frågor. Kika in senare för att läsa om missbrukarhoroskop!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 8
 • #1

  Jens (Tuesday, 07 February 2017 10:31)

  Hej Aleandra !
  Tack för ditt svar .... Tänkt att du kan förklara för mig mer vad betyder den här transit som har benämnt .....

  1- Transit-Neptunus Opposition natal Uranus
  2- Transit-Pluto Trigon natal Merkurius
  3- Transit-Neptunus Opposition natal Pluto
  4- Transit-Mars konjunktion natal Norra Noden . Värmt Hälsningar Jens

 • #2

  Alexandra Alvis (Tuesday, 07 February 2017 12:59)

  Hej Jens,

  eftersom det gäller så många aspekter, så föreslår jag att du beställer ett framtidshoroskop av mig, som behandlar dina frågeställningar. Detta kan du göra via mitt kontaktformulär.

 • #3

  Sussi (Tuesday, 07 February 2017 16:33)

  Hej igen !
  Tack så mycket för ditt svar :-). Kram

 • #4

  Robin (Tuesday, 07 February 2017 20:25)

  Hej fina Alexandra !
  Härligt att du är jungfrun :-). En vacker tjej med smart och bra talang . Jag tror att du har Asc i vågen !! Inte säker . Jag vill veta lite om tex stjärntecken med Venus planet för män eller kvinnor !!
  Du är jungfrun med Venus i skorpionen så bli så här...Tack för ditt svar uppskattar ditt jobb . Ajo / Robin

 • #5

  Margita (Wednesday, 08 February 2017 09:45)

  Hej ! Tack om retro jupiter .... 3 juni 1948, 05.30. Helsingfors .

 • #6

  josifina (Wednesday, 08 February 2017 09:47)

  Hej fina du ! Jag vill veta om Jupiter retro också ! 9.11.1967
  16.37 Södertälje . Jag tycker att du så duktig . Mvh Josf.

 • #7

  Gittan (Wednesday, 08 February 2017 10:57)

  Hej underbar astrolog !
  Tack så mycket för ditt svar . Önskar dig en fin dag .

 • #8

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:58)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.