Veckoprognos 6e-10e februari 2017

Här kommer en veckoprognos för denna vecka!

 

Vi inleder denna vecka med en tidigare nämnd retrograd Jupiter som riktar vår energi in i oss själva och testar våra övertygelser och det liv vi lever. Tempot fortsätter vara högt och vi känner oss antigen rastlösa eller att allting rullar utav bara farten. Ni som känner er rastlösa, ta tag i saker! Er rastlöshet kommer från att den här tiden är så pass högaktiv och att ni inte tar tillfället i akt att få mycket avklarat. Detta straffas ni för med rastlöshet. Med det sagt, kan vi även uppleva rastlöshet hemma i soffan. Det är typisk Vädurs-energi som helt enkelt inte tillåter oss att sitta still.

 

Månen står kvar i Tvillingarna under måndagen och det blir mycvket chit-chattande, ordlekar och småsnack med folk omkring er. Många hamnar i alltför långa möten, då alla vill få ur sig så mycket information som möjligt, och har svårt att sluta prata helt enkelt. En bra aktivitet idag är att sysselsätta er med någon aktiv göra samtidigt som ni lyssnar på en dokumentär eller en podcast. Kombinera handling med mental stimulans, så har ni en bra Måndagskväll. Det gäller självklart också samtal med din partner eller någon du bor med eller träffar ikväll.

 

Tisdagen börjar med att Månen lämnar Tvillingarna och går över i Kräftan där den mår strålande fint. Det blir två mysiga dagar som gärna får spenderas i hemmets trygga vrå med människor som står er nära. Det skadar dock inte att fortsätta syssla med aktiviteter och hålla en aktiv nivå, även hemma. Mars och Venus närmar sig varandra i Väduren, vilket skapar en impulsivitet utan dess like, speciellt vad gäller relationer, kärlek och sex. Det sistnämnda får en klar uppsving under Tisdagen och Onsdagen. :)

 

Merkurius byter tecken från praktiska Stenbocken till innovativa Vattumannen imorgon Tisdag, och plötsligt skiftar fokus från allt det praktiska omkring er, till att slåss av insikter och komma på nya idéer. Gamla problem hittar nya vägar och ni undrar plötsligt varför ni inte tänkt på det tidigare. Nackdelen är att vi nu blir enormt disträ, dåliga på att planera och svävar uppe i det blåa för jämnan. Detta kommer hålla i sig en lång tid framöver, så vinka hej då till allt vad struktur heter:)

 

Säg däremot hej till nya banbrytande tankar! Nu kommer instinkterna dånandes, i synnerhet för er som är födda i slutet på januari, slutet på maj, och slutet på september. Alla lufftecken med andra ord.

 

Onsdag dag kan bli något tuff, då känsliga Månen i Kräftan ställer sig i opposition med Pluto i Stenbocken, vilket skapar en tryckande och obehaglig känsla. Som att något försöker trycka på våra känslor och göra oss labilare, skaka om oss. Risk för att bryta ihop, men håll er starka! Det går över till Torsdagen.

 

Torsdag inleds väldigt bra, med en stark disciplinerad approach vad gäller våra förfaranden. Dock kan vi på kvällskvisten börja få svårt att uttrycka vad vi känner i ord, då Månen oppositerar Merkurius. Månen rör sig genom Lejonets tecken under Torsdag och Fredag, vilket ger mycket utrymme till festligheter, barnslighet, lek och att ha roligt i allmänhet. Så ska ni planera in något kul, planera in det under Torsdag och Fredag. Detta gäller i synnerhet Torsdagkväll, då brinner det i knutarna på alla som är ute och svirar. Ni som sitter hemma kanske helt plötsligt spontant bestämmer er för att göra något kul, och det gör ni helt rätt i!

 

Härlig vecka framför oss, ta tillvara på den!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 7
 • #1

  Lars (Monday, 06 February 2017 19:00)

  Tack så mycket !

 • #2

  Jasmin (Tuesday, 07 February 2017 00:43)

  Hej !
  Fundera lite på en fråga ... Varför svenskarna tror inte på astrologi ?? Varför de använder ordet tror så mycket mer än säkra ? Varför studerar men astrologi i andra länder men inte i Svergie . Om jag använder ordet ' tror ' Så själv tror inte på vetenskap . Tack ! Hoppas att få svar av dig . Tack för att du finns och pratar om astrologi .

 • #3

  Alex (Tuesday, 07 February 2017 16:37)

  Hejsan !
  Kan du berätta lite om Norra noden och södra Noden i huset tack för fantastisk sida . Mvh Alex

 • #4

  Sven (Wednesday, 08 February 2017 14:59)

  Tack ! intressent !

 • #5

  Alex (Monday, 13 February 2017 10:07)

  Tusen tack för artikel Norra Noden & Södra noden . Själv har jag Norra noden i 5 Huset i jungfrun och södra i 11 huset i fiskarna . Vad innebär att Norra noden återkomst efter 18 år är det viktigt händelse ska hände då , vad hände om Transit Södra noden med tuffa planeter med dåliga aspekt . Massa frågor !! Du är bäst tycker jag . Tack fina du . Allt gott Alex

 • #6

  Britta (Monday, 13 February 2017 11:17)

  Hej !
  Kan du skriva prognos för vecka 7 så vill veta om månen och planeterna . Tack för allt / Britta

 • #7

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:58)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.