Svar på kommentarer 6e februari

Hej!

 

Tänkte ta upp lite svar på det ni undrar i kommentarerna.

 

Först vill jag tacka er som kommer med uppmuntrande ord, mycket vänligt av er! Jag jobbar hårt med att göra långa och kvalitativa prognoser, så det är mycket uppskattat att få så trevlig feedback.

 

 

Vidare vill jag svara på följande:

 •     

  Jens (Monday, 06 February 2017 08:37)

  Hej !
  Kan du skriva exempel för transit planet över horoskopet är du snäll . Tack för fin sida med massa info på din sida .

 • Svar: Det finns en oändlighet av aspektvariationer som transitplaneter kan göra mot ditt födelsehoroskop, ihop med alla 12 tecken som finns i Zodiaken. Det innebär att det är en oöverstiglig mängd information att ta upp. Det gör jag gärna, men då behöver jag lite mer specifikation. Fundera på vilka transiter som intresserar dig, så tar jag upp det i ett separat inlägg.
 •     

  Anders (Monday, 06 February 2017 09:13)

  Hejsan !
  Jag har en fråga ... Jag vill veta vad skillnad mellan Venus och Astroid Juno ? Tack . Mvh Anders

 • Svar: Det är stor skillnad. Venus är en central planet i astrologin och allas våra horoskop. Venus syftar på hur vi bygger relationer med andra människor, vad vi tycker om och inte gillar alls, samt vilken typ av partnerskap vi letar efter och vår typ av kärleksobjekt. Juno är en asteroid som räknas som ett tillägg i tolkningen av horoskop (hänger dock ihop med Venus mycket riktigt), alltså inte centralt om inte den faller i aspekt med några personliga planeter. Juno symboliserar generellt sett vem vi slutar upp med i relation, även om våra önskemål symboliseras av Mars och Venus, så är Juno en bra vägvisare på vem vi faktiskt väljer. Här kan du läsa mer utförligt om hus och teckenplacering av Juno.
 •     

  Lotta (Monday, 06 February 2017 09:28)

  Åhhh, vad spännande. Läser med stora ögon. Woaw vad bra att få förklaring på detta med retrogna planeter. Alltid undrat �� nu är jag vattuman och solen och månen i vattuman. Sen Uranus retrogen i vattumannen o norra noden där också. Jösses vad skall jag lära mej. Måste vara ett tecken på att något jag gjort i mitt förra liv var super fel. �����

 • Svar: Tack Lotta, så roligt att informationen är spännande. Oroa dig inte för retrograda Uranus, det har alla som är födda ditt år. Däremot bör du vara uppmärksam på om denna retrograda Uranus gör några aspekter med någon av dina personliga planeter (exempelvis Solen eller Månen i Vattumannen, eller Norra Noden). I det fall bör den retrograda Uranus tolkas i förhållande till den planeten som den aspekterar, och det är i så fall den planetens funktion som behöver arbetas igenom i ditt liv. Hoppas det gav svar nog!

Malin (Monday, 06 February 2017 11:24) 

Hej!
Tack så mycket � . jag undrar bara vad menar du med större uppförsbackar för vädurar? Är det positivt ?☺

Svar: Det är snarare negativt. Anledningen till det är att Jupiter rör sig just nu i fram och tillbaks i Vågens tecken, som står i motsats till Vädurens tecken. Det innebär att Jupiter hamnar i opposition till Väduren och dess energier, jobbar mot det och skapar mer otur än annars. Bra att ha med sig! Detta rör dock främst Vädurar som är födda sent i april, samt er som har planeter i Vädurens 14-24e grader.

 

Tack för era synpunkter, kika in senare för en veckoprognos!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Jens (Monday, 06 February 2017 18:29)

  Hej Alexandra !
  Tack så mycket för ditt svar underbar astrolog med positiva energi .... Här kommer en del av Transit som funderar på eller de som intresserad mig

  1- Transit-Neptunus Opposition natal Uranus 
  2- Transit-Pluto Trigon natal Merkurius
  3- Transit-Neptunus Opposition natal Pluto 
  4- Transit-Mars konjunktion natal Norra Noden

  Tack ! Önskar dig en fin kväll ...Hälsningar Jens

 • #2

  Malin (Monday, 06 February 2017 19:51)

  Tack så mycket ! Du är bäst :-).

 • #3

  Linda (Saturday, 25 February 2017 11:37)

  Hejsan !
  Kan du berätta om Quintilaspekter 72º så vill veta mer om den här aspekt , jag tycker det är jätte viktigt aspekt mellan planeterna . Tack för underbar blogg . Hälsningar Linda