Personligt horoskop: Izabelle

Det fanns en tid i mitt liv då jag aldrig nämnde att jag sysslade med astrologi. Jag har ändå sysslat med det i snart 10 år, och första 5 åren höll jag det för mig själv. Det var min superkraft som jag inte ville att någon skulle ifrågasätta eller bryta ner. Ju duktigare astrolog jag blev, ju äldre och tryggare jag blev i mig själv, desto mindre började jag bry mig om andras åsikter vad gäller astrologi. Och det är en hel del man stöter på, både positivt och negativt. Oftast möts jag av ett brinnande intresse från andra människor, vilket glädjer mig enormt. 

 

Så nu är jag alltid öppen med att jag är astrolog, och stöter ibland på främlingar och bekanta som gärna vill ta del av mina kunskaper. Så är det i detta fall också, och denna horoskoptolkning är till dig Izabelle. :) (P.S. ni som är födda i Vågens tecken kan med fördel dra nytta av nedanstående analys)

 

Du är född den 17 oktober, 13.28 (mycket ovanligt att födas mitt på dagen), 1990, i Stockholm.

 

Här är först en uppradning av dina planetpositioner:

 

Solen är i Vågens 24e grad

Månen är i Vågens 11e grad

Merkurius är i Vågens 21a grad

Venus är i Vågens 21a grad

Mars är i Tvillingarnas 15e grad 

Jupiter är i Lejonets 11e grad 

 

Saturnus är i Stenbockens 20e grad

Neptunus är i Stenbockens 12e grad 

Uranus är i Stenbockens 7e grad

Pluto är i Skorpionens 17e grad

Stigande tecknet: Stenbocken, med en stigande Uranus

Temperament: Luft, luft och återigen luft.

 

Som du ser, så har du majoriteten av dina personliga planeter (Sol, Måne, Merkurius, Venus, Mars) i Vågens tecken. Det är ganska ovanligt att ha en så stark kanalisering av en och samma energi. Allt du någonsin läst om Vågar, är precis så som du är funtad. Du har dessutom en Mars i Tvillingarna, det andra av tre lufttecken. Din personlighet är alltså en "luftig" sådan. Vad innebär det?

 

Du är nästan beroende av andra människor och utbyte mellan dig och andra. Du behöver en ständig ström av information som stimulerar ditt sinne. Samtal och nya intressen är sådant som stimulerar dig till 100%. Du är mycket, mycket mental, och processar allting uppe i huvudet. Man skulle kunna tro att du har ett enormt känsloliv, eftersom du är så mån om att få andra att må bra, släta ut konflikter och för att du också svävar uppe i det blåa ofta, drömmer om partnerskap, kärlek och romantik. Men du är det facto inte en enormt känslosam person, tvärtom är du mycket rationell och ibland också kyligt distanserad från det som är djupa och riktiga känslor. Du förstår känslor, men det är sällan som du känner något riktigt, riktigt djupt. Det är en gåva och en förbannelse. Du är en person som är beroende av att vara i relation till andra, att få bekräftelse på din person av andra människor. Du behöver bli sedd, men framför allt hörd och bekräftad av andra för att må bra.

 

På grund av din stigande Uranus så kan du mycket väl vara ensam och har inga problem med det, men du längtar ständigt efter att få dela ditt liv med någon. Du har så mycket att berätta och tala om att du nästan spricker. Vart är den personen som lyssnar på dig och diskuterar vidare? Du är beroende av det. Du är otroligt kreativ, ser uteslutande det vackra i livet, fascineras av naturen och den showen som årstiderna bjuder på. Du är den personen som verkligen kan uppskatta saker så som solnedgångar, fallande löv, månljus och vackra landskap. Du andas skönhet och har en brinnande dragning till allt som har med skönhet, konst och vackra ting att göra. Du vistas mycket i ditt mentala rum, har lätt för att porträttera abstrakta saker och greppa sådant som du inte ser. Du har en mycket rik fantasi och drömmer dig ofta bort, har lätt för att måla upp scenarion och berättelser i ditt huvud.  Du skulle kunna vara en författare, poet, konstnär eller dramaturg. Du har en sällsynt förmåga att få ner allt det vackra omkring dig i ord och berättelser. Du är också mycket socialt begåvad och flyter in i vilken social miljö som helst. Det är få situationer där du inte är charmerande vältalig och trevlig, och du är mycket mån om att få ingå i ett sammanhang och gå på fina tillställningar och ta del av det goda livet där du får glänsa. Du är också mycket mån om att se bra ut och vårda och putsa ditt yttre. Skönhet är viktigt i alla delar av ditt liv. Däremot kan det mycket väl vara så, på grund av din Venus/Merkurius konjunktion, att du har antigen har blivit diagnosticerad med eller har risk för någon form av mental utmaning. Det kan vara saker så som att du blir så pass överstimulerad att du får migränattacker, manodepressivitet, bipolaritet och andra typer av mentala diagnoser, så som ADHD eller något som annat som sticker ut från normen.

 

Vad gäller nackdelarna, när vi är ändå inne på det spåret, så har du ibland svårt för att veta "vem du är", eftersom du kanaliserar så pass mycket av en och samma, ganska spridda energi, och är så passa beroende av andra människor och deras bild av dig. Ensam i ett rum har du ingen att spegla dig i, och tappar således upplevelsen av en enhetlig identitet. Vågens energi ses generellt sett som smörjmedlet människor sinsemellan, och en inbjudan till den konstärliga sidan av verkligheten. Däremot är det också energi som är ganska flytande och svår att greppa, det är en energi som ogärna bestämmer sig för något, och är lite överallt på samma gång.

 

Du är en diplomat ut i fingerspetsarna vilket till viss del är tacksamt då du gärna slätar över olägenheter och påbörjade konflikter i sociala sammanhang, men det är också en stor nackdel eftersom du gärna säger vad som helst för att slippa undan att tacka nej eller hamna i en dispyt. Du är den personen som gärna sopar saker under mattan och har sedan en hög med outredda konflikter omkring dig och människor som kan tycka att du är både ytlig, tankspridd, en ja-sägare, tom och en kappvändare. Du har mycket riktigt åsikter som ofta kan vända håll beroende på vem du pratar med, och du kan till och med låtsas att du håller med, bara för att slippa säga emot. 

 

Du kan också ha ganska svårt med det som alla kallar för disciplin och att slutföra saker, planer och sätta strukturer. Eftersom du är så mycket "uppe i det blåa" så kan det rinna oturligt ut över den verkliga tillvaron, där det krävs någon form av rutinarbete och disciplin, förmåga att lägga upp en tidsplan och följa den. Du behöver får vara i en miljö där din kreativitet kan komma till användning, där du kan få bygga scenarion och förmedla allt det smärtsamt vackra som du ser omkring dig. Du måste få ingå i någon form av social krets, umgänge, förening eller "gäng". På egen hand flyter du ut till något som du själv inte kan definiera, och du tappar bort dig i alla drömmar om det som kan vara. Stimulera dig själv med besök på museum, konstgallerier, utställningar, teaterföreställningar, modeuppvisningar, loppisar, klädaffärer, bibliotek, biografer. Titta på mycket film, läs böcker och titta på dokumentärer. Det är din ambrosia här i livet. Se till att gå med i olika föreningar och grupper för det som intresserar dig, och bygg relationer till andra. Det är ju det som du är så duktig på. Du är en god vän och en mycket charmig människa att vara omkring, se bara till att lära dig att säga nej då och då och stå fast vid vad du faktiskt tycker :)

 

Vi ses!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Sofina (Monday, 06 February 2017 18:14)

  Hej Alexandra ! Jag är född 20/11 1972 kl. 16.45 i Malmö. Kan du kolla mitt horoskop är du snäll .varför jag har så mycket otur i livet !! Uppskattar om får svar av dig . Tack snälla . Hälsningar Sofina

 • #2

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:58)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.