Helgprognos 4e-7e feb 2017

Hej,

 

hörni, vad jag glad jag blir att kommenterar och kommer med önskemål. Det är värdefullt. Det kommer i helgen att komma upp inlägg som rör både Lilith/Selena och vad som sker astrologiskt vid sol och månförmörkelser och hur det påverkar oss. Extra tack till dig som bad om mer info kring Lilith och Selena, det är en spännande och mer undangömd del av astrologi som jag gärna behandlar.

 

Men först är helgen i antågande, och därav också en helgprognos!

 

Vi har nu landat i en mer aktiv period, och jag tror att vi alla känner av det. Saker går utav bara farten och vi har mer energi till att ta oss an stora berg av arbete och privata bestyr som alltid finns där, men som man aldrig riktigt tar tag i. Nu är det alltså fullt ös framåt! I synnerhet onsdagen och torsdagen utmärker sig vad gäller aktivitetsnivå.

 

Tittar man på fredagen så blir det en härlig och mysig dag. Venus håller sig i Fiskarna en sista dag, vilket fortsätter ge oss varm och känslorik, mysig energi. Månen passerar in i Oxen och står välaspekterad under majoriteten av Fredagen vilket skapar utrymme för god mat, härligt sällskap, mjuka soffor och och mys hemma på kvällen. Vi njuter av livet lite extra under Fredagen helt enkelt, och den löper på i härlig anda, om än i fortsatt högt tempo. Alla möten är mer än trevliga och saker ter sig mycket tryggt och stabilt under dagen.

 

Lördagen bör bjuda på någon form av aktivitet om jag får säga mitt. Venus byter nu tecken till Väduren, hon också, och nu är ett bra läge att göra något av ny och aktiv karaktär. Gärna något som inbegriper fysiskt arbete, men arbete som vi tycker om. Vårt fokus vad gäller hobbies, tidsfördriv och sådant som vi gillar skiftar till att vara mer utav fysisk karaktär, aktiva aktiviteter så att säga. Också en utmärkt dag/kväll för nya bekantskaper och dejtande. Om ni har möjlighet, ha med röda nyanser i ert klädesval, det bringar extra energi.:)

 

Gör något nytt! Våga!

 

Lördagkväll är ett utmärkt tillfälle att planera in något inför Söndagen eller nästa vecka, då tankar och känslor ligger i fin linje med varandra, och planeringen går lätt och smidigt.

 

Söndagen passerar i kommunikationens tecken då Månen byter till Tvillingarna. Utmärkt dag för att läsa, kolla på dokumentärer, skriva, umgås med vänner eller hålla samtal på vilken nivå som helst. Se till att få en ny fläkt vad gäller information och kunskap på Söndagen, det är en bra dag för stimulera hjärnan på alla sätt man kan.

 

Vi öppnar upp Måndagen med mycket samtal och korrespondens, och helt klart en fortsatt hög aktivitetsnivå.

 

Ha en trevlig torsdag så länge!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Niklas (Thursday, 02 February 2017 16:51)

  Jätte fint 1 Du är bäst :-). Jag väntar på ditt svar .

 • #2

  Anette (Thursday, 02 February 2017 17:06)

  Hej 1
  Fin astrologi sida .... Jag funderar på Jupiter Retrograd! Hur påverkar på oss och vem mest drabbades på den här retro under lång tid ? Jag har redan Jupiter retro i mitt horoskop . Tack om får svar av dig . Hälsningar Anette .

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:59)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.