Veckoprognos 30e jan-3feb 2017

Vi går in i en ny vecka, och med det, in i slutet på Januari.

 

Här följer en mer detaljer prognos vad gäller veckan som kommer.

 

 

Måndagen och Tisdagen är två ganska tunga dagar där vi vill göra mycket, men hittar ingen motivation till det, då vi är fortfarande kvar i drömmarnas land. Samtidigt trycker en tung Merkurius på, och det är inga glada tankar vi möts av. Det är en mix av velighet, tillsammans med en icke-tydlig väg, tillsammans med ett inre driv att få något gjort och "få sätta igång", komma någon vart. En tillvaro som andas potential, men där vi inte riktigt kommer till skott. Speciellt Måndagen fördrivs i ett drömdis, mer än i verkligheten. Vi är fortfarande mycket starkt känslo-orienterade och har nära till tårar och medlidande. Vi blir utmanade hårt av våra egna föreställningar och tankar om vårt eget liv och tillvaro. Vi får plötsliga infall och vill göra något, men vet inte riktigt hur eller vad. Vi är inte helt 100% helt enkelt, något känns fel.

 

Tisdagkväll levererar det sista unset av den emotionella perioden vi gått igenom. Det blir en kväll fylld av sista drömmar, hopp och fantasier. För på onsdag blir det istället mycket mer action. Helgens Nymåne är förbi på allvar och Månen byter tecken till Väduren och ställer sig i en härligt aktiv och "do-ig" konjunktion med Mars.

 

Vi rivstartar Onsdagen med andra ord. Nu är alla tveksamheter förbi. Det som kändes så diffust och långt bort under Tisdagen klarnar istället upp och vi har en tydlig action-plan framför oss, som måste göras. Ingen tid till att stirra ut genom fönstret och drömma om en bättre tillvaro! Nu är det istället aktiva handlingar som leder oss till att jobba mot det vi vill och önskar. Det blir en mycket energirik dag, och vi som inte är vana vid högt tempo och snabba beslut, kommer få vänja oss vi det snabbt. Nu kör alla sitt eget galna race utan att titta tillbaks, eller ta hänsyn till andra.

 

Detta håller i sig i stort tills på Fredag varpå Månen byter till nästa tecken, som är Oxen. Nu får vi lite mer balans i den non-stop tillvaron som påbörjas under Onsdagen. Slutet på veckan blir också väldigt intensivt, precis som resten av Februari, men nu hittar vi ett inre lugn, en inre stabilitet som tillåter oss att hitta en harmoni i all den aktivitet som sjuder i oss och runtom oss.

 

Helgen blir en aktiv, men mysig historia. Vi kommer röja mycket under helgen, vare sig det gäller aktiviteter, arbete hemma eller något annat som kräver energi. Det är dags att ta tag i saker kort och gott! Allra, allra slutet på veckan, dvs på Söndag, är en bra tid för all typ av umgänge. Käka en middag med goda vänner, ta en fika eller gör något där ni får diskutera och hålla samtal.

 

Ha en bra vecka, så hörs vi inom kort!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Lars (Tuesday, 31 January 2017 11:04)

  Hej Alexandra !
  Tack för veckoprognos intressent tycker jag :-). Det är dags snart att skriva om månförmörkelse och solförmörkelse och vad ska vi göra under den här energierna när du har tid . Värmt hälsningar Lars

 • #2

  Niklas (Tuesday, 31 January 2017 11:25)

  Hejsan !

  Jag har en fråga vad skillnad mellan vita måne "selena " och svarta måne " lilith " på horoskopet ?
  Tack för fin sida om astrologi . Allt gott / Niklas

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:59)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.