Årsprognos 2017: Mars

Låt oss ta en titt på hur detta år fortsätter i mars.

 

Februari kommer ju så bekant att vara en mycket aktiv och utan tvekan en mycket stressig månad för många. Många beslut kommer att tas och vi kommer att bli tvingade till aktiv handling, inte alltid i enlighet med vår vilja eller energinivå.

 

Mars inleds med fortsatt flera planeter i den aktiva och något hänsynslösa Väduren som mejjar ner alla i sin väg. Slutet på Februari/början på Mars tillför en stor risk för olyckor som har med eld och elektricitet att göra. Plötsliga händelser och olyckor som grundar sig på ren tanklöshet finns det en stor risk för.

 

Början på Mars (1a-10e) är fortsatt en mycket rörig period, som kan visa sig att inte vara den mest produktiva. Vi kommer ha en tendens att snabbt hoppa på saker och ta beslut som vi inte har tänkt igenom, och som uteslutande grundar sig på känslor, då både Solen och Merkurius är kvar i Fiskarna. Mycket utrymme för att göra fel val här. Det kommer att saknas all form struktur och planering under den perioden. Det kommer vara en upplevelse att bli slängd mellan det enda och andra utan någon som helst tid för att stanna och tänka till. Risken för att falla tillbaks i sina beroenden är också stor den första veckan i Mars.

 

Saker blir betydligt mer stabilare den 11e Mars, då Mars (planeten Mars) byter tecken till Oxen, och alla våra utfall och handlingar får plötsligt en känsla av ha "grundat" sig, samt att vi får plötsligt mycket mer tålamod vad gäller våra förfaranden och utageranden. Vi blir mer tålmodiga gentemot andra människor och inte minst så blir vi också mycker mer lata. :) Oxar är ökända för sin livsnjutningådra, och vi kommer vara rent ut vara skittrötta på att vara igång hela tiden och ha så mycket att göra. Därför dras tempot ner i mitten på Mars, så fort hetsiga Vädursenergi släpper taget om oss. Denna energiskifte bidrar också mer till att vi gärna spenderar tid hemma och tar det betydligt mer lugnt, hemma i soffan, än under Februari.

 

Våra relationer och kärleksrelationer i synnerhet kommer att vara väldigt ostabila under Februari och Mars, vi kan snabbt fatta tycker för nya människor, släppa gamla relationer, hamna i plötsliga uppbrott, och inte minst i en del konflikter. Både Februari och första delen av Mars kan vara mycket konfliktfyllda av våra oförmåga att ta hänsyn till andra människor, och avsaknaden av diplomati.

 

Mars kommer på intet sätt vara lugnare än Februari, utan vi kommer att fortsätta i samma aktiva och stressiga anda. Däremot har vi betydligt mer tålamod för livet i stort under andra delen av Mars, vilket helt klart underlättar.

 

Andrum kommer i slutet av Mars och vi slängs tillbaka i Januari perioden vad gäller drömmar, fantasier och mysiga relationer med våra älskade, under en kortare period.

 

Det kommer att vare en ganska oturlig period den första veckan i Mars, som helt klart är rentav farlig, samt så kommer vi att uttrycka oss ganska klumpigt under sista veckan i Mars, och ha en del otur med sättet vi uttrycker oss på, som inte leder till några goda resultat eller förstärker våra relationer.

 

Personer som påverkas mest under Mars är ni som är födda i Oktober, slutet på april/början på maj, samt självklart alla ni fiskar som fyller år i Mars. Utöver det kommer alla eldtecken att ha ett extra uns av energi under Mars, det gäller alltså Vädurar främst, Lejon och Skyttar.

 

Vill du veta om just du påverkas mycket av Mars-energier? Kommentera inlägget med ditt födelsedatum och tid, så ger jag en kortare respon.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  Sofia (Thursday, 16 February 2017 09:21)

  Hej underbar du !
  Jag vill veta hur påverkar Mars energi på mig född 22.2.1972 kl. 1:34 i Malmö . Tack fina du .

 • #2

  Lisa (Wednesday, 01 March 2017 10:55)

  Hej !
  Kan jag få veta om Mars energi , jag född 27.4.1996 kl. 14:20 östersund . Tack !

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:59)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.