Svar på kommentarer: veckoprognoser.

Det finns inget jag uppskattar mer än respons. Bristen på respons gör mig vansinnig och sänder mig till mycket mörka platser mentalt. Så funkar alla människor med mycket luft i horoskopet (Vattumän, Vågar, Tvillingar), och i synnerhet personer med planeter i Tvillingarna. För dessa är kommunikationen människor sinsemellan, samtalet: livselixir. Bristen på gensvar både digitalt och fysiskt är en stor börda att bära för människor som är funtade på det viset.

 

Därför uppskattar jag så enormt när ni tar er tid att kommentera och komma med önskemål och synpunkter vad gäller innehållet i mina inlägg. Det är otroligt svårt att rikta information som är intressant och relevant för er, som jag varken känner eller vet något om. Speciellt på en greppbar nivå. Så kommentera mer än gärna med allt som ni kan tänkas er fundera på eller vara intresserade utav.

 

Jag noterar att det har önskats en tolkning av Stefan Lövens horoskop, och denna kommer upp i helgen.

 

Jag har också noterat en önskan om "veckohoroskop" och tydligare veckoprognoser, vilket jag förstår till viss del. Vad gäller veckoprognoser så är det självklart att dessa ska fortsätta i vanlig ordning. När det kommer till "veckohoroskop", så undrar jag vad som menas. Lars, om du läser detta, bekräfta gärna mina tankar. Jag utgår från att du menar ett veckohoroskop för varje enskilt stjärntecken?

 

Redan där kan jag säga att den typen av "masshoroskop" som man ser i veckotidningar och andra utgåvor, är inte den astrologi som jag vill hålla till svars för. Att endast utgå från sitt soltecken och blunda för resten av sitt horoskop hjälper ingen, och ger inga råd. Att göra horoskop för "alla" Stenbockar eller "alla" Vattumän är omöjligt, då det enda dessa människor har gemensamt, är att deras Sol är i samma tecken. Solen beskriver som bekant endast ens medvetna jag, ens sätt att presentera sig för världen och sättet vi definierar vår personlighet på "officiellt". Det må säga en del, men endast mycket lite, i förhållande till resten av er personlighet.

 

Däremot bör jag självklart ta med vilka människor som påverkas mest av nuvarande energier.

 

Mina veckoprognoser kommer alltid att röra energier i stort, och vad som sker på himlen just nu, bortkopplat från ens individuella horoskop. Vi blir alla påverkade av rådande transiter på himlen, men alla tar självklart emot processerar, och använder den energin på olika sätt, beroende på ens initiala utgångsunkt, alltså en födelsehoroskop. Är man intresserad av få en helhetsbild och tolkning av sitt födelsehoroskop, så erbjuder jag den tjänsten här.

 

Allmänna prognoser riktade mot specifika soltecken kommer alltså tillsvidare att utebli, om inte jag hittar ett rimligt sätt att göra det på, som samtidigt tillåter ett seriöst sätt att approchera astrologi på.

 

Så, då var det utrett:) Ni är välkomna med funderingar kring det, om det vore så.

 

Lite mer on topic, så tänkte jag presentera helgen som är i antågande.

 

Topp tre stjärntecken som påverkas just nu och i helgen är Fiskarna, Vattumän och Stenbockar. Speciellt ni som är födda i slutet på Mars, mitten av December och i slutet på Januari, vilket år som helst.

 

Helgen är mycket speciell. Det är mycket koncentrerad energi i tre ovan nämnda tecken, då vi ser tre planetkonjunktioner i varje. I Stenbocken står kvar tankeplanten Merkurius, som närmar sig en konjunktion med Pluto. Det leder till att vi måste omvärdera mycket av våra tankprocesser och strukturer, och kan också leda till att vi utövar makt över andra via ord och övertygelser. Ord blir betydligt mer maktfulla i helgen överlag, påverkar mer.

 

I Vattumanen sker en Nymåne under fredagen, Sol och Måne (det medvetna och omedvetna, jaget och detet, identiteten och själen) möts i den innovativa och mentala Vattumannen som leder till MYCKET äventyr i helgen, om ni vill ha det så. Mycket samtal, mycket nya idéer, insikter, nya människor och oväntade händelser. Var förberedda på att inse en del saker under helgen som kanske inte är alltför behagliga.

 

Vidare befinner sig både Mars och Venus sig fortfarande i Fiskarna, på sluttampen av den emotionella resan vi gjort under senaste veckorna. Nu är vi emotionellt utmattade, trötta på att drömma, fantisera och känna så jäkla mycket. Men lite till av den varan kommer det att bli!

 

För att sammanfatta helgen, så kommer mycket av det vi gör baseras på vad vi känner, det kan hända mycket oväntade saker och bekantskaper, och överlag bli en ganska omtumlande helg. Var redo, och stå stadigt!

 

På återhörande.

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 5
 • #1

  Lars (Saturday, 28 January 2017 09:40)

  Hej Alexandra !
  Tack så mycket för fin text .... Hoppas att du kan skriva lite om nymåne och fullmåne framöver på din sida . Värmt hälsningar Lars

 • #2

  Karol Engel (Monday, 06 February 2017 09:17)


  I love what you guys tend to be up too. This kind of clever work and coverage! Keep up the very good works guys I've incorporated you guys to my own blogroll.

 • #3

  Monet Beene (Monday, 06 February 2017 09:22)


  I do not know whether it's just me or if everyone else encountering problems with your website. It appears like some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them as well? This could be a problem with my web browser because I've had this happen previously. Kudos

 • #4

  Ji Pasko (Tuesday, 07 February 2017 08:56)


  Actually no matter if someone doesn't be aware of then its up to other viewers that they will assist, so here it takes place.

 • #5

  nelson (Sunday, 12 April 2020 13:59)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.