24e januari 2017: lugnet före stormen.

Trodde att man hade vuxit ifrån ovanan att hela januari skriva förra årets år. Men icke! 2016 klänger sig fast på alla sätt det kan.

 

Det slog mig häromdagen hur LÄNGESEN 2005 var, eller egentligen hur avlägset 00-talet känns överlag. 2010 känns också hyffsat avlägset. Sju år är en lång tid, men det känns nog ta mig fan inte som 2010 var sju år sedan. För 7 år sedan var jag en hoppfull och ganska lost 21-åring utan gymnasiebetyg, högskoleutbildning, jobb eller bostad. Det enda jag hade var en fantastisk relation som gick i graven, precis som allting annat. Jag var inget att hänga i granen heller, en icke-disciplinerad ungdom med en hel drös av dåliga vanor, helt utan framtidsvision. Men se så fint det löste sig trots allt!:)

 

Också märkligt att referera till att man är uppväxt på 00-talet, som att 00-talet är en grej, ett förbipasserat årtionde som det hände massvis med saker under. Tänk när 20-talet kommer och går, och om många år så säger man saker i stil med "ja jag fick ju mitt barn under 20-talet" eller "jag bodde utomlands stora delar av 20-talet".

 

Låter oerhört märkligt. För mig är 20-talet, det glada 20-talet med långa cigaretter, dans så det står härliga till, märkliga frisyrer och mycket glitter och New York. Men! Nog om framtiden, det finns saker som sker långt innan dess, som vi behöver fokusera på.

 

Vad säger planeterna just nu?

 

Jag vill börja med att gratulera alla Vattumän till att ha börjat fylla år, med start i förra veckan. Fokuset på oss själva har också skiftat något sedan en vecka tillbaks, när Solen lämnade Stenbocken. Om vi tidigare ville se oss och bli sedda som disciplinerade, hårt arbetande och ville också sträva dit, så kommer många att nu istället börja uttrycka ett starkare fokus på mental förmåga, en innovationsådra, och en inre önskan om att bli beskådad som nytänkande, innovativ och någon som får credd för sina ideér och mental verksamhet. Jobbet skiftar till att ha mer möten, mer brainstorming, fokus på utvecklingsområden och ett mentalt utbyte som huvuddel. Vi tenderar också att börja bete oss snäppet mer oberäkneligt än vanligtvis, hoppar gärna på nya äventyr och lär känna nytt folk.

 

Jag kommer att göra ett längre avsnitt om månadstecknet Vattuman i dagarna.

 

Vi börjar närma oss slutet av denna "fantasi"-period och får i dagarna säga hejdå till den drömvärld som vi har flutit runt i hela Januari, en varm och mysig tid i stort. Det blir ett brutalt uppvaknande nästa vecka, när Februari rullar in. Om ni tyckte att ni hade mycket att göra under Januari så kommer det vara gånger 10 i Februari. Som tur är så får vi även energiresurser till att kunna hantera denna period, och det är med en vinnar-inställning som vi kommer att ta oss an vårt liv. Hur Februari kommer att se ut har jag skrivit om här.

 

Den här veckan löper på och avslutas i planeringsanda. Fram till helgen håller vi på och strukturerar upp, planerar, lägger upp arbetet och förbereder oss "back-stage" för det som komme hända nästa vecka. Åtminstone bör vi göra det.

 

Alla våra drömmar och fantasier möter en krass verklighet nästa vecka, som tvingar oss till handling framför tanke. Med det sagt, så är det med strimmor av hopp som vi kliver in i knepiga Februari.

 

Tisdagen fortlöper med en aktiv framtoning, som ger en förhöjd energi hela dagen. Vi möter en Nymåne i helgen, som också bidrar till att rivstarta kommande vecka, som ger utrymme för just nya planer och nya uppstarter. Spara därför alla uppstarter till mitten på nästa vecka, när vi får bäst möjlighet att starta upp något nytt. Mest genomslag för att få igenom det vi vill kommer den 1-2a Feb att stå för.

 

Så njut av lugnet och passa på att varva ner denna vecka, för nästa vecka börjar allt på riktigt. :)

 

På återhörande.

Write a comment

Comments: 3
 • #1

  lars (Tuesday, 24 January 2017 15:04)

  Hej ! Kan du skriva veckohoroskop är du snäll . Tack !

 • #2

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:00)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

 • #3

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:00)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.