Fullmoontime - Stenbock/Kräftan

Har ni haft en bra dag?

 

Vi närmar oss en fullmåne, som vi tyvärr ha ca 0 möjlighet till att beskåda, för att det är så mörkt väder. Det är nu man börjar hata sitt liv smått igen. Mörker, kyla, iskall vind. Mörker. Mer mörker. Bara mörkt hela tiden.

 

Vi får dock möjlighet till många välmåendes-suckar idag, speciellt från 14.00 idag och framåt. Månen i Kräftan står i finfina aspekter till resten av planeterna som simmar runt i Fiskarna just nu. En finstämd tillvaro som bjuder in till harmoni, mys och kärlek. Särskilt kvinnor mår strålande just nu, och samma känsla kommer att beröra den manliga delen av släkten under sen kväll och natt idag.

 

Imorgon vid lunchtid kliver vi däremot rakt in i en exakt fullmåne, som kommer att ske i Stenbocken (där solen är) - Kräftan (där Månen är). Det innebär att fullmånen kommer att beröra axeln rationalitet-känslor. Vi kommer drivas mycket och primärt av våra känslor, men sätta emot och försöka rationalisera det hela, bråka med oss själva. Tanke och känslor kommer inte komma överens alls imorgon. Känner en sak, men tänker något helt annat. Känslor och tankar kommer att slå ut varandra hela dagen imorgon, i en envis kamp. Det kan till exempel handla om att man vill boa in sig hemma och hitta trygghet i sin mysiga soffa och filt, men man måste, verkligen måste göra något utav en praktisk karaktär, som rubbar ens önskemål om mysighet och lugn. Ens tankar kommer att gnaga på ens inre önskningar och känslor.

 

Det kommer att bli en mycket intensiv fullmåne som vi känner av väl, både på negativa och positiva sätt. Månen låser in flera andra planeter i sin egen opposition till Solen, vilket skapar storslagna mönster på himlen som påverkar oss i en stor utsträckning. För att sammanfatta, så kommer det ske en hel del dissonans vad gäller ens spontana önskningar och vad man "borde göra", hur man "borde" bete sig. Slitsamt, men väl nyttigt.

 

Detta komma att mest kännas av under torsdagen, för att tappa sin styrka mot midnatt. Vi kan mycket väl ha mycket otur under morgondagen, kanske mycket mer än under fredag den 13e till och med :)

 

På tal om fredagen och kommande helg, så kommer all spänning som ni känner imorgon, att släppa till fredag morgon. Det är som att vakna upp i en annan värld på fredag, helt olik inställning till livet än på torsdagen.

 

Fredag och lördag är riktigt bra dagar för festligheter, så passa på. Vi slängs återigen in i drömmarnas värld under kommande helgen, speciellt vad gäller kärleksrelationer. Där står fanan högt vad gäller att fantisera och hoppas.

 

Ta det lugnt imorgon, och rid ut känslostormen som tar tag i er, så blir helgen desto mindre komplicerad.

 

På återhörande!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 0