Årsprognos 2017: Februari

Hej!

 

Vi gick nyligen igenom hur januari 2017 kommer att te sig. Summa summarum, mycket känslosam och lugn månad, där vi fortsätter att mer eller mindre ta det lugnt och svävar runt i det som är våra drömmar, förhoppningar, kärlek och önskemål. Det kan bli en mycket kreativ månad, som också kommer att abrupt bytas ut mot en mycket annorlunda Februari.

 

Så, hur kommer då februari att se ut? Hur ska man rusta sig och för vad?

 

Vi inleder februari den 1:a, på en onsdag, om exakt en månad!

 

Situationen den 1 februari på himlen kommer att se ut som så att vi inleder en brutalt aktiv och händelserik månad, på många sätt, både globalt och i våra egna liv. Har ni inte mycket att göra nu så är mitt råd att verkligen ta tillvara på det, för den 1 februari smäller det så det står härliga till. Månaden börjar med en stark Måne/Mars konjuktion i Väduren, vilket leder till att vi utan någon som helst filter agerar direkt på våra, ytterst handlingskaftiga och till och med ganska våldsamma känslor. Jag skulle inte bli förvånad om en del våldsbrott sker den 1-3 februari. En tanklös Mars i kombination med att agera på sina impulser, tillsammans med noll eftertanke kommer kan leda till mycket ont och gott. Sköter man sig så kommer man ha en aktivitetesnivå utan dess like vad gäller ens förfaranden, nästan hela februari ut (Venus byter till Väduren den 3 februari). Vi kommer mycket självständigt, mycket riktat och mycket snabbt beta av de mål som vi har satt för oss själv. Är det NÅGON tid under året som man kan lägga in en extra växel, så är det alltså februari. Det kommer att bli en enorm omställning från hur det har känts och varit hela januari. Verkligen påtaglig för oss alla. Alla som har svårt att ta tag i saker kommer att lättare kunna få saker gjort, medan ni som redan är aktiva, kommer man knappt se röken utav.

 

Från en svävande och drömlik tillvaro, går vi in i februari, rustade upp till tänderna, och det kommer att bli en tuff månad. Kom ihåg att några som helst förhandlingar inte kommer att vara möjliga under februari. Alla kommer att köra sitt eget race in i det sista, och gärna äntra konflikter som rör frågor kring att göra på något annat vis än man själv hade tänkt sig. Starten på februari är också mycket tuff mentalt sett, där våra tankesätt kommer att få sig en törn och behöva omvärderas. Det kommer inte handla om några omvälvande nya idéer riktigt än (dit kommer vi i mitten på feb), däremot kommer andra och vi själva att känna och utöva ett stort tryck på andra människor och deras sätt att göra saker på. Håll er till ert eget! Försök inte övertala någon att göra det ni vill göra på ert sätt, det kommer inte gå! Ni kommer endast hamna i konflikter, som kommer att ske ändå i februari månad. Vi blir hemskt framfusiga, utmanande, självsäkra och "går gärna på" andra. 1-5 februari kommer bli en period då man helst inte ska dela med sig av sina tankar och tillvägångsätt till andra, det kommer att bli mottaget i en konfliktform. "Så kan du inte tänka/göra. Vi gör som jag säger istället!".

 

Chefer! Försök att vara mjukare under februarimånad, ni kan fullkomligt köra över era anställda med era egna idéer och sätt ni vill göra saker på. Det kommer endast att mynna ut i missnöje och koflikt.

 

Kort sagt, kör ditt race, sköt dina egna grejer och låt andra vara under första februari månad! Var mer ödmjuk, mer tillmötesgående om någon kräver dig på något.

 

1-6 februari är också en tid då olyckor sker mycket, mycket lätt, till följd av vår tanklöshet och förhöjd aktivitet. Försätt dig därför inte i alltför extrema situationer, även om önskan finns där.

 

Från den 6e februari är alla ovannämnda planeter välaspekterade i någon vecka, vilket istället skapar ett tillfälle att vattna ur denna otroligt handlingskraftiga och aktiva period. Majoriteten av det jobb ni behöver göra under våren kommer att kickas igång under februari och öppna upp för att få allt man behöver göra, gjort.

 

Mitten på februari (12e och framåt) har vi en situation på himlen med alla planeter i luft/eld tecken, vilket inte bara skapar en miljö för hög aktivitet, men också ett utrymme för mycket mental verksamhet, mycket innovation, mycket nya förslag och mycket ombyte. Det kommer att koka i samhället, bokstavligen, under andra halvan av februari. Ovanliga och oväntade saker kommer ske kring sättet vi kommunicerar på, i våra liv, mycket oväntade och spontana möten. Mycket aktivitet på kärleksfronten, plötsligt dyker nya bekantskaper upp, vi kan bli kära på 0 sekunder och agera på våra känslor utan att tänka efter det minsta. Det är en rörig tid, som upplagd för misstag, eftersom struktur och eftertanke saknas. Det kommer att ske mycket förändring, som vi knappt hinner med att följa.

 

På global nivå kommer det likadant att komma ytterst märkliga och oväntade uttalanden och framför allt handlingar (ser en koppling till att Trump går på som president, här kan vi vänta oss grejer som verkligen var oväntade).

 

Det kommer inte nödvändigtvis att bli någon "dålig" period, då alla planeter är välaspekterade, men vänta er en rörelse utan dess like. Vi kommer att ha en väldigt kännbar och tursam fullmåne den 11e februari, som påverkar våra liv till det yttersta, också på ett väldigt aktivt och omvälvande sätt. Det kan mycket väl hända något stort just den 11e februari, som påverkar alla på individnivå.

 

25e-28e däremot! Kommer att bli den absolut mest otursamma perioden detta år. Slutet på Februari, den sista speciellt, är extra farlig, och som upplagd för olyckor och brott. Håll er borta från aktiviteter som kan leda till olyckor, och jag hoppas verkligen inte att det blir så, men den sista veckan i februari kan en stor katastrof ske som rör vatten eller eld, samt har med rått våld att göra. Vi är otroligt omdömeslösa under sista veckan av februari, styrda av våra känslor, ideologier, och vår primitivet, vår aggression och råhet. Ni som har BF slutet på februari, kommer att få en mycket stor börda i era händer. Astrologiskt sett är februari månad klart en av de mest omvälvande månaderna detta år. Det är mycket oturligt att sportlovsveckan faller ut just sista veckan i februari, det kan komma en skörd av olyckor den perioden.

 

Jag vill inte heller lyfta fram det, men en situation som styrs av känslor, ideologier "det hela stora" och våld och aggression är som upplagt för terrorbrott. Var därför inte förvånade om några sådana sker sista veckan i Februari.

 

Sammantaget blir den andra månaden mycket, mycket omvälvande för oss alla. Det kommer att ske mycket, mycket förändring hos alla och överallt! Mycket kommer att hända, och risken är att Februari lägger grund för hur hela året ter sig. För att skala ner det på individnivå, sköt era egna saker, kör ett självständigt race och var mycket försiktiga! Försök att inte ta några orationella besluta som ni sedan ångrar, tänk efter flera gånger, och ta emot förändring med öppna armar. Annars kommer ni plågas.

 

Mest påverkade under denna period blir självklart Vädurar som blir sig själva x 100, och höjer sin aktivitetes och självständighetsnivå ytterligare. Också påverkas Lejon och Skyttar mycket.

 

Personer som kommer ha det absolut svårast under denna period eller blir minst berörda är dem tecken som inte är så rörliga till att börja med, och ogillar förändring. Det gäller alla jordtecken; Oxar, Jungfruar, Stenbockar.

Kräftor kan känna sig stark otrygghet under Februari månad och Fiskarna kommer inte att veta vart man ska ta vägen för att hitta ro.

 

Vattumän känner sig finfint februari ut, då de också fyller år och känner sig hemma under denna period. Vågar kommer att känna sig starkt motarbetade och svaga hela Februari, då Vågens fokus är att medla och förhandla, vilket kommer vara omöjligt i februari.

 

Vi kommer att avhandla detta mer detaljerar när veckoprognoserna för Februari börjar, men börjar förebereda er redan nu för en av de mest omvälvande månaderna på året :)

 

Mvh, astrologen.