Tisdag den 3e januari.

Vilken dag hörni! Har ni alla haft en lika trevlig, harmonisk och mysig dag som mig?

 

Förmodligen inte, överskattar jag er vardag?

Vem har gråtit? Vem har varit sentimental? Vem har med varma tankar tänkt på sina nära och kära, sina kärleksobjekt? Vem har tänkt tillbaka på de goda tiderna? Vem har med leende på läpparna tänkt på det som komma skall, känt att hoppet tar över ens hjärta och själ?

 

 

 

För nu är vi här, i den härligaste, varmaste, mest känslosamma tiden denna vinter. Nu har vi en hel hop planeter i Fiskarna och idag/imorgon, kommer en fantastiskt mysig och härlig tid för oss som redan har vårt på det torra, mer eller mindre. Hopp kan dock förbytas mot längtan, ömhet mot ömkan, leendet mot tårar och sentimentaliteten mot ledsamhet, för många som saknar någon att älska, saknar hopp om framtiden och saknar självförtroende att se en ljus framtid. Detta blir en känslomässigt tung tid för er. En tom saknad efter någon, brist på hopp och kärlek kommer leda er till ett ganska mörkt ställe. Denna period håller också rejält i sig, fram till mitten på Januari ca. Venus har nu äntrat Fiskarnas tecken, och alla känslor flödar i överflöd. Musiken låter lite bättre, minnen känns lite mer verkliga, kyssarna blir mer söta och kramarna mer genuina. Vi älskar eller hatar hela världen just nu, beroende på vår initiala inställning till den och vår egen verklighet. Vi är otroligt receptiva för precis alla intryck, och hittar mycket omrking oss som vi gillar och blir djupt berörda utav.

 

Solen närmar sig också en konjunktion med Pluto (5e januari), vilket skapar ett tryck på vårt jag och vårt själv, vår identitet blir noga granskad av vårt inre jag, och det är ofta att man kommer fram till tunga slutsatser som tvingar en att på något sätt byta bana eller åtminstone inse att man inte är där man borde vara.

 

Likaså har Merkurius precis backat in i Skytten, vilket för med sig ett åtminstone tillfälligt upplyft och optimism vad gäller framtidsutsikterna. Jag skulle säga att majoriteten trots allt är väldigt glada, vänliga och kärleksfullt inställda till världen just nu.

 

Detta förbyts något på torsdagmorgon, så blir en mycket aktiv dag för alla. Plötsligt vill vi göra saker och hålla en hög aktivitetsnivå, hålla många samtal och röja undan sådant som legat latent på vårt samvete och i vårt medvetna. Vi blir nästan krävda på att göra sådant som vi inte har fått undan tidigare. Fredagen och helgen blir ett perfekt tillfälle att varva ner i soffan, ta det lugnt och njuta av tillvaron.

 

Imorgon kommer en prognos för februari detta år!

 

Håll till godo,

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:04)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.