V. 52 2016.

Hoppas att alla har haft en härlig jul, det bör ha varit stillsamt och harmoniskt för oss alla.

 

Årets slut närmar sig med stormsteg och vi kommer att säga hejdå till detta år med en del intressant planetaspekter uppe på himlavalvet.

 

Det mesta intressanta som händer just nu är konjunktionen mellan en retrograd Merkurius och Solen i Stenbocken. Den kommer inte att hålla i sig hela vägen till Nyårsafton, men fram till dess kommer våra tankar verkligen att kretsa kring oss själva och våra egna planer. Det kan bli något av en egoistisk tid, då vi tenderar att simma runt i minnen, planer som inte blev av, planer som vi vill ska bli av, våra egna känslor, året som gick, och året som komma skall. Det är en tid för att uppfylla våra drömmar, eller åtminstone börja tänka mer på dem. Vi kommer osökt att återminnas gamla ting och fundera på varför det där som vi ville skulle bli av, inte blev av. Detta förstärks rejält av en konjunktion mellan Mars och Neptunus i Fiskarna, som tar oss till våra fantasier och drömmar. Vi kommer inte bara att tänka på våra drömmar, vi kan komma att förhoppningsvis vilja agera ut dessa också.

 

Det är en otroligt bra tid för självutveckling och ett tillfälle att få lov "att gå in i sig själv" och få reflektera över sitt liv och sina drömmar. Detta kulminerar idag, den 28e december och håller i sig i ungefär 3 dagar till. Perfekt läge för alla som är lediga att ge sig själva lite tid och få vara lite egoistiska ang sitt liv. Tankar som dyker upp nu, som leder till handling nu, kommer att vara ödesförändrande för er.

 

Det gäller i synnerhet alla som är födda 24-31 december, 24-31 augusti, 23-28 februari, 23-30 april, 23-31 juni, och 23-31 oktober. Eller med andra ord, alla ni som är födda i början av tecken som tillhör vatten eller jord (Kräftor, Skorpioner, Fiskarna, Oxar, Stenbockar, Jungfruar). Notera att det inte gäller ALLA som är födda under dessa stjärnkonstellationer, utan endast ni som är födda under första dekaden i stjärntecknet (varje stjärnkonstellation är 30 grader (Zodiaken är 360 grader, 12 st stjärntecken). Varje tecken har således tre faser som planeterna vandrar igenom, uppdelat på 10 grader var. Så ni som är födda i början av varje tecken, första 10 graderna, är alltså dem som påverkas mest av det som sker på himlen just nu.

 

Nu blev det grav överkurs här, men notera datumen jag räknade upp istället, så räcker det gott och väl :)

 

Ännu en avstickare, jag som är född den 24 augusti, faller alltså in i allt ovanstående! Och jag kan säga så här, det har minst sagt varit mycket reflektion och "trips down the memory lane" på sistone. Det är även ögonöppnare för mig att jag måste agera på de tankar som dyker upp just nu. Problemet är dock är att det är SVÅRT att agera när Mars är så svag i Fiskarna. Det är mycket drömmar, men lite action. Ha det i åtanke och tvinga er själva. Agera på magkänsla. Bäst förutsättningar för göra rätt val just nu, har ni som är födda i vattentecken; Kräftan, Fiskarna eller Skorpionen. Om du sysslar med astrologi och vet att du har andra planeter  i vatten-tecken, speciellt Mars, så kan du till fullo lyssna på dina känslor nu, dem säger rätt saker. Agera på känslor och du kommer att göra rätt saker.

 

Vi fortsätter att vårda våra relationer, ösa kärlek över varandra, och njuta lite extra av livet. Fram till nyårsafton blir det mycket planering och fix och don, av naturliga anledningar så här innan nyår, men också för att Månen vandrar igenom Stenbocken imorgon och dagen efter det.

 

Hur nyårsafton blir återkommer jag med på fredag!

 

Tillsvidare, njut för fullt och ta er tid att reflektera!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  emblas.se (Wednesday, 28 December 2016 15:44)

  Åh, vad spännande nästa år ska bli!
  fin blogg :)
  kram
  Emma

 • #2

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:04)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.