God Jul 2016!

Och så var det Jul 2016. Tänk vad snabbt tiden går. Kanske går den snabbare för mig som följer den dag för dag, och ser på "pappret" hur den rör sig framåt, för att aldrig igen återvända, bara bli sig mer eller mindre lik.

 

På tal om senaste inlägget, angående mardrömmarna, så drömde jag mycket riktigt en märklig dröm natten till igår. Drömmen i sig var inte läskig, den var dock mycket märklig. Den handlade om att jag var på vår båt, i en snäv kanal, tillsammans med andra båtar. Vattnet började forsa utav bara den, varpå jag "släppte" båten (höll den i en lina i drömmen, vilket är absurt, då båten är enorm), och den forsade iväg, nedför kanalen.

 

Det intressanta i den här sammanhanget är att vår båt, i november, fattade eld medan min styvfar körde den från Stockholm till Norrköping, och brann sedan mycket hastigt ner, och min styvfar fick nästan sätta livet till. Vi var glada att den inte exploderade med honom på. RIP Baltic Pearl dock. Jag drömde således om en död båt. Lustigt och kul kan tyckas, men inte när Pluto regerar, då kommer döden på besök på ett eller annat sätt. I minnet om inte annat, och i drömmen med.

 

Obehagligt.

 

Men nu är detta förbi! Tills vidare åtminstone :)

 

Julen gör intågande med en mycket (med betoning på mycket) lyckosam och harmoniskt aspekterad stjärnhimmel (innebär att alla planeter står i harmoniska flöden till varandra). Det är sällan ALLA planeter har någon aspekt till varandra. När detta sker, så skapas olika geometriska figurer i ett horoskop, som ger mycket starka energiflöden (antigen positiva eller negativa). Men imorgon får vi en stor trigon, som skapar tillsammans med lite andra härliga aspekter, en så kallad "kite". En väldigt lyckosam figur, enligt astrologerna världen över. Trevligt så här på Julafton.

 

Vi är mycket kärleksfulla och varma gentemot varandra, vår släkt och nära och kära. Det blir inte en konfliktfylld Julafton, tvärtom. Vi är som jag nämnde tidigare, mycket nära känslorna, mycket eftertänksamma, tacksamma, visar medlidande, kärlek och förståelse för de som har det mindre ställt. Jag blir förvånad om någon lyckas tvinga fram en konflikt imorgon, vi tar det väldigt lugnt och njuter oooootroligt mycket. 

 

Det är mycket intressant att lyckoplaneten Jupiter gör en exakt trigon (harmonisk aspekt) till Venus, vilket gör att vi bokstavligen öser kärlek runtom oss, och strävar efter harmoni i våra relationer, samtidigt som vi njuter mer än vanligt av tillvaron. Tacksamt så här års. Denna aspekt håller i sig fram till mitten på nästa vecka cirka, lagom till mellandagarna. 

 

Många av våra handlingar kan påverka vårt personliga öde, och många av våra handlingar (som tidigare nämnt) kommer att baseras på medkänsla och medlidande, våra innersta drömmar och farhågor. 

 

Snälla, håll er borta från era beroenden, det är en lätt tid att falla dit, och kommer att ytterligare förstärkas fram till nyår, och en bit efter det. Det här kommer vara ett svårt läge att lova bort sina dåliga vanor, då vi gärna faller i dem igen.

 

Förvänta er en extremt lyckosam Julafton, vi kommer att vara superhamorniska, supermysiga, superkänsliga och supernöjda med våra liv. Så står planeterna helt enkelt:)

 

God Jul!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:04)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.