Helgprognos 16-18 december 2016.

Julen närmar sig med stormsteg, men innan dess är det en härlig helg kvar!

 

Saker kommer sakta att dras ner på tempot under kommande veckan, och det beror framför allt på att Mars, handlingsplaneten, byter tecken till Fiskarna.

 

 

Ungefär en månad framåt, från och med den 20e december, kommer mycket av det vi gör baseras uteslutande på känslor. Alla vår handlingar kommer ha en grund i det emotionella planet, det kommer röra sig om att leva ut sina fantasier i handling och action, tyvärr kommer det också för många innebära återfall till onykterhet. Ni som vet med er att ni har beroendeproblem, eller har nära och kära som har det, var extra uppmärksamma och försiktiga. Frestelsen kommer att var stor.

 

Man kommer inte heller kunna förvänta sig någon hög energi och riv framåt, utan mycket tid kommer att gå åt att reflektera, fundera på världen, humanism, och agera på medkänsla framför allt. Det är en tacksam, lugn och avslutande period, inann Mars vandrar in i Väduren, och då jävlar blir det action så det ryker om det. Men det sker inte förrän slutet på januari/början på februari.

 

Kommande helg då? Vad har vi att vänta oss?

 

Det kan hända saker globalt som har att göra med resor och kommunikationsvägar, omfattande saker som påverkar alla. Merkurius rör sig mot sitt möte med Pluto, och det påverkar ofta hela Jorden, men också alla Stenbockar och Kräftor i första hand. Det kan vara problem vad gäller ALLA kommunikationssätt, både digitalt och analogt. Ni som ska ut och resa (och vi är många), var extra försiktiga kommande veckan. Sätt er inte i farliga situationer, då döden är närmare än annars. Den exakta aspekten står sig starkast under söndagen och måndagen, sedan börjar den avta lite smått. Så var på er vakt, och bli inte alltför upprörda över datorer och telefoner som inte vill sköta sig.

 

Vad gäller helgens stämning, så blir det röj! Ni som har fester inplanerade, ni har gjort rätt val denna helg! Månen håller sig i Lejonets tecken under helgens gång, och någon lugn och ro blir det då inte :) Ni som gillar att stå på scen, mycket bra tillfälle att få göra det både privat och utanför er närmsta krets. Det kommer bli mycket roliga historier i helgen, förhöjd stämning på olika event, festlighet och barnslighet. Kul tycker jag!

 

Ha nu en god helg, och ha så roligt!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  elin cecilia (Friday, 16 December 2016 14:01)

  tävla om philip kingsley produkter hos mig :)
  http://elincecilia.com/2016/december/tavling-philip-kingsleys-fullsize-kit.html

 • #2

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:05)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.