7-9 december 2016.

Godmorgon, vänner och bekanta, främlingar och hatobjekt, riket runt!

 

Vill ta tillfälle i akt och ge er en liten update på veckoslutet som komma skall.

 

I mitt förra inlägg nämnde jag ju en så kallad "disciplin"-aspekt, som uppstår så fort Saturnus blir involverad i några aspekter med ens personliga planeter i horoskopet.

 

Liten avstickare: personliga planeter är de som befinner sig Jorden närmst. Dvs; Solen (jaget, ens persona), Månen (undermedvetna, känsloliv), Merkurius (tanke och resonemangsförmåga), Venus (relationer och anknytning, kärlek), Mars (handlingsförmåga, sexualitet, agression bl.a.). Så fort vi närmer oss Jupiter i solsystemet så kommer vid till de yttre planeterna. Jupiter, Saturnus, Neptunus och Pluto styr långa processer och berör ofta hela generationer, då deras bana runt Solen är så pass omfattande.

 

Hur som helst. När Saturnus, den iskalla och stränga hamnar på personliga planeter så får vi flera fördelar. Vi kan lätta hålla oss till det vi har tänkt oss, vi börjar strukturera, disciplinera och skala ner det som vi behöver genomföra. Kommande dagar, från och med idag, är strålande för lite självdiscipling när det kommer till en själv! Utnyttja den resursen till att få ordning på saker och ting och stränga till den där dieten eller vad du nu än har för dig just nu.

 

Alla planeter står i någon form av aspekt till varandra ovanför oss just, vilket ger ett bra flöde och sammankopplar alla delar i våra liv och vår egna världar. Månen håller sig kvar i Fiskarna idag också, vilket håller en hyffsat lugn och emotionell ton under onsdagen. Från och med torsdag och hela fredagen rör sig Månen istället in i Väduren, vilket istället skapar utrymme för en massa action! Vädurar är som bekant en drivande kraft, som ofta springer längst fram håller en löjligt hög aktivitetesnivå. Detta tillsammans med nämnd aspekt ovan, ger en möjlighet att genomföra en himla massa. Ingen lathet och chill i soffan här inte! Jobba mer än vanligt, ha mer kul än vanligt, träna mer än vanligt. Det som kan bli svårt däremot, det är att komma ner i varv och somna på kvällarna.

 

Från och med torsdagen har vi en majoritet av luft och eld-energier, det skapar en kommunikativ, aktiv period som ger tillfälle att få berg att röra på sig. Så söla inte!

 

Inte förrän Söndag kommer vi ha tid att slå oss ner i soffan och ta det lite lugnt och stilla.

 

Med det sagt, gå in till 150%!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 0