Veckoprognos 29 nov - 2 dec 2016.

Hej vänner,

 

efter en omvälvande helg är jag tillbaks med en prognos för denna vecka.

 

Hur har helgen varit?

 

Jag kan tänka mig att mycket fokus har varit på relationer, emotioner, och planering framåt tillsammans med sina nära. Mycket kan ha handlat om att reda ut saker, och STADGA sig, förändra eller cementera. Att på något sätt stabilisera sina relationer eller förändra den har varit centralt.

 

Idag välkomnar vi en nymåne i Skytten. Man kan se det som en nystart för nästa period på ca 30 dagar, ja en månad alltså. Nymånen är en bra tid att planera saker inför kommande uppstart av nya projekt. Däremot skulle jag inte rekommendera att sätta igång något förrän åtmistone torsdag/fredag. Energin brukar vara lite låg under nymånen, man börjar reflektera, skala av sig, fundera på framtiden. Denna nymåne sker dock, som sagt, i Skytten. Det innebär tvärtom en förhöjning av.... optimism och framåtanda!

 

Alla vi som sitter i skiten just nu, på ett eller annat sätt, känner tacksamt nog strimmor av hopp om våra projekt, våra liv och framtiden i stort. Det som kändes tufft veckan innan, känns tvärtom mycket mer överkomligt just nu. Skyttar i synnerhet mår strålande hela veckan och har alla möjligheter att göra det de vill!

 

Använda tisdagen och onsdagen för att planera och lägga upp inför en spurt som startar på torsdag och håller på till slutet på nästa vecka. Det är under denna tid som allt ni vill ska genomföras, bokas in, skrivas på och tas beslut kring. Lägg in en extra energiväxel (som kommer gå att göra utan problem) och kör så det ryker. Alla står just nu inför en intensiv period, fram till den 20e december. Dels av självklara orsaker så som julledighet och stängning av året, men också för att vi har en stark, energigivande period som gynnnar att lägga in ytterligare en växel. Det ska vara action på hög nivå, om ni vill rida ut året på topp.

 

Ingen tid skall gå till spillo, men fokusera mer på planering och research idag och imorgon. Använd er fysiska förmåga för att varva ner. Se till att röra på er på något vis för att orka med kommande veckan. Glöm allt vad negativitet, känslostormar, nedstämdhet och pessism är, nu har vi en perfekt tid framför oss att ha överförtroende i oss själva, slå igenom barriärer vi inte trodde att vi kunde och lösa problem som kändes omöjliga innan.

 

Kör så det ryker!

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:05)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.