24-26 nov 2016.

 

Efter en stressig första halva av denna vecka, rör vi oss nu in i ett par dagar av mer socialt orienterad natur. Det innebär att vi vänder från att sitta med våra egna saker och berg av jobb, och börjar plötsligt sitta i mer möten, prata längre med kollegerna och förmodligen träffa vänner och göra lite roligare saker. Om inte, så är det precis vad ni borde göra idag, fredag och lördag. En utmärkt tid för att gå på en dejt till exempel, eller besöka en konstutställning eller egentligen vilket evenemang som helst! Men framför allt dejt, dejt är bra J

 

Det som kommer märkas mest är uppstudsandet av samtal med andra runtomkring oss, och avsaknaden av direkthet och påstridighet. De flesta håller en väldigt diplomatisk natur och rör sig över hela rummet för att hinna prata med så många som möjligt. Social interaktion, småsnack, optimism, nya idéer och visioner blir alltså fokus kommande dagar.

 

Det kan bli så att vi börjar omvärdera många av våra relationer och maktbalansen i dessa. Vi kanske till och med gör oss av med vissa av relationerna som tynger oss. Det är en bra tid för det.

 

Den tunga Skorpion-perioden är officiellt över och det är jag mycket tacksam för. Det kan inte ha undgått någon att november har varit tungt, stormigt och mörkt.

 

Nu äntrar vi snart december månad och med det börjar Skytt-energi att ta över våra liv. Vi blir mer visionära, mer äventyrslustna, planerar stora dåd och börjar egentligen att titta på 2017, och får mer energi till att klara av det mörka halvåret. Allt känns långt ifrån lika hopplöst som det gjorde i början på november, nu har vi kommit in i det som är Sveriges mörkaste period och kan med lite mer optimism se på vår tillvaro och kommande månader. Tack för det Skytten. J

 

Nu är det nästan inga planeter i vattentecken och det innebär att vi är långt borta från våra känslor och ser på världen ganska nyktert, kallt och förståndigt. Känslostormarna, melankolin, och nedstämdhet är som bortblåst. Nu är det optimism som gäller! Fram till i helgen åtminstone;)

 

Passa på och njuta lite av livet, unna er något som har med utseendet eller vardagliga njutningar att göra. Se till att ta er ut på det där fikat, middagen, AW:n eller vad det nu kan vara. Helgen kommer att bli mindre rolig än vad man kan förvänta sig.

 

Ha en härlig torsdag!

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:05)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.