Veckoprognos 21-24 nov 2016.

Hej vänner!

 

Hoppas att alla har haft en bra måndag, om än, ganska stressig och arbetsam.

 

Här kommer en sammanfattning angående kommande veckan. 

 

Imorse, idag måndag, så rörde sig Månen in i Jungfruns tecken. Superbra läge för en måndag om jag får säga mitt. Jungfruns energi är den som sliter mest och lägger ner mest arbete av alla på allting. Att inleda veckan med en strukturerad, arbetsorienterad, detaljerad och pedantisk energi är en mycket bra start. Troligtvis får vi mycket gjort under måndagen och tisdagen, och kommer att arbeta flitigare än vi gör annars. Speciellt kvinnor kommet glänsa lågmält under berg av papper och arbete fram tills onsdagseftermiddag. Det är generellt sett en bra vecka just för att strukturera upp och disciplinera sin närmsta omgivning, men framför allt sina tankar och tillvägagångssätt, sätt att resonera på och se på saker. Se till att skriva listor, sortera pappershögar, rensa skrivbordet, strukturera upp hårddisken, göra en massa små saker passar sig väl dessa dagar, då vi är mer detaljorienterade men även mer strukturerade till följd av en Merkurius och Saturnus-konjunktion. Detta kan också komma väl till hands hemma, så se till att sortera och fixa och dona hemma. För vissa kan denna konjunktion innebära ett visst tryck och tyngd över tankarna, för andra känner man istället en öppning för att strukturera upp sina tankar. Det kan slå åt båda hållen, beroende på vad man är i för sits idag.

 

Jobba hårt och lev sunt fram tills på onsdagseftermiddag. Försök att äta mer hälsosamt, träna och inte syssla med dina dåliga vanor åtminstone dessa dagar. Fokusera på rörlighet och din fysik, den mår bättre av uppmärksamhet just nu. Ät sunt.

 

Den här veckan kommer att vara väldigt fokuserad på allt det praktiska, försök att inte finna det tungt, även om det kan te sig som berg vid vissa tillfällen. Världen kan kännas berövad på kärlek, romantik, härliga stunder och roliga saker. Det är bara jobb, jobb, jobb, både hemma och på arbetet. Stå ut till torsdagkväll, då Månen lämnar den praktiska Jungfrun och rör sig, lagom till helgen, istället in i Vågen. Det öppnar upp för en härlig, social och njutningsfylld helg.

 

Så lägg manken till i ett par dagar, så lossar det sen! 

 

Återkommer med mer detaljer imorgon kring hur man tar sig igenom denna vecka på bästa sätt :)

 

På återhörande, 

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 0