Tagga, tagga, tagga, tagga, tagga tagg!

Vill ge en liten heads-up bara på helgens flöden. Som jag nämnde igår så bör helgen spenderas så aktivt som möjligt. Sitt inte still!

 

Vi kommer att existera i våra tanke och ordflöden i stor utsträckning under lördagen. Det kommer vara mycket fokus kring idéer, påhitt, samtal och ord i stort, även om det gäller det skrivna ordet. Vi har stora visioner och planer, som vi gärna delar med oss utav till andra. Det finns inga hinder! Inga problem! Mycket optimistiskt ser vi nu på vår framtid. Och denna optimism låter vi flöda ut över andra i vår omgivning med hjälp av ord och berättelser. Vi känner helt enkelt en strävan efter att framför våra tankar och ord till andra i vår omgivning. 

 

Speciellt lördagkvällen är som gjord för storslagna, dramatiska berättelser som följs av höga skrattsalvor. Passa på och stå lite "på scen", ni som tycker om det men inte får göra det till vardags. Helgen är utmärkt för det, och återigen, för alla typer av teater och scenbesök.

 

Vi kan vara ganska excentriska, prata om okonventionella saker och berätta vassa och overkliga historier. Det är en fortsatt up-beat stämning i stort, för att majoriteten av planeterna rör sig genom stjärnkonstellationer som symboliserar eld och luftenergi, som är de två elementen som aktivt tar sig an världen. Jord och vatten är tvärtom mer passiva och när en stor del planeterna är i stjärnkonstellationer som symboliserar jord och vatten, så får vi småskaliga dagar med mycket praktiska bestyr, och saker som sker på hemmafronten. Vi tar det ofta lugnt, lyssnar på våra känslor, och tar oss rationellt an vår helg eller vardag.

 

När det är motsatsen som är, som just nu, så vi vill tvärtom kliva utanför vår box, ha mer roligt än annars, söka oss till aktiviteter, var själva mer utåtagerande och glömma bort våra vardagliga problem. En trevlig tid som är en välbehövlig ventil från att allt det dåliga och tunga i våra liv, som vi ständigt oroar oss och tänker över.

 

Ta tillvara på dessa "up-beat" energier och glömt bort din vanliga vardag för en helg. Ha det jävligt kul helt enkelt :)

 

Ha en trevlig lördag!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 0