Helgen är här!

Helgen är nu i antågande, efter en intensiv vecka för många.

 

Här kommer en kortare helgprognos.

 

Igår och idag, fredag, fram till ca 3 på natten så kommer vi fortsätta att vara lite emotionellt labila, mer sugna på att spendera tid hemma än någon annanstans, och vara nära vår familj, våra husdjur och det som har med hemmet att göra. Jag har till exempel svårt att se att så många kommer att gå ut just ikväll. Man vill hellre ha en innekväll.

 

Det förändras dock till lördagen, då Månen äntrar Lejonets tecken och skapar istället en festlig stämning, där man gärna tar ton, visar sig på styva linan och syns i centrum. Man vill ha en aktivare approach till omgivningen, tar mer initiativ och är i stort mer aktiv än idag och igår. Både lördag och söndag är således bra dagar för att göra saker, framför allt festligheter kommer att falla ut väl och det kommer att bli stojjigt. Om du inte har något inplanerat, försök att gå på något event, stand-up, konsert eller ge dig åtminstone iväg och gör någon som helst aktivitet som inbegriper rörelse och andra människor. Det kommer kännas lite ensamt annars.

 

Vi är nu också i ett skede där vi tänker stort och visionärt, lyfter gärna fram stora idéer, besöks av stora idéer och ser optimistiskt på tillvaron. Vi uttrycker oss med "stora" ord och höga röster i många fall.

 

På kärleksfronten kan det dock ha blivit något torrare. Venus gjorde en transaktion till Stenbocken nyligen, och kommer väl inte till användning så värst där. Stenbocken är i allmänhet känd för att vara en ganska "torr" och allvarlig energi, vilket är motsatsen till passion och att ge sig hän. Därför kommer inte Venus egenskaper till användning där, och vi ser väldigt rationellt på våra relationer. Kanske mycket saker behöver ordnas och planeras, mer än att man faktiskt tar sig tiden till att utveckla relationen. I detta läge så kan man istället cementera sina kärleksrelationer, genom att göra praktiska saker ihop. Planera en resa, flytta ihop, åka till IKEA, köpa ett husdiur, gå på familjemiddagar eller andra saker som stabiliserar en lång relation. Någon romantik och passion är det dock inte så mycket tal om. Det kommer att komma en rätt intensiv period i våra relationer kommande veckande, då vi trycker på andra, blir själva "tvingade" till saker och kanske omvärderar våra relationer.

 

I övrigt går helgen som sagt i Lejonets tecken. Så lek, ha roligt, stå på scen, gå på teater eller andra storslagna evenemang, festa och ha roligt. Det är centralt denna helg.

 

Imorgon går jag igenom ytterligare en definition av ett av Zodiakens 12 stjärntecken. Lämna gärna önskemål på vilket tecken just du vill läsa om.

 

Trevlig kväll!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:08)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.