Samtalen flödar och orden tar plats.

Vi får en härlig, up-beat stämning, idag och imorgon. Mycket samtal, mycket telefon som ringer, mycket mail och information som flödar mer aktivt än vanligt. Nyheterna når en snabbare, sociala medier går i ett. Utmaningen idag kan ligga i försöka få fram det man tänker och inte det man känner. För idag är det nämligen två helt olika saker :)

 

Det finns dock ett härligt flöde mellan tankar, känslor och handlingar. Vi utmanas och ser att göra saker som vi har tänkt att göra tidigare, som vi har känt att vi borde göra, men kanske inte riktigt fått till. Idag är dagen! 

 

Ta tag i surdeg som framför allt inte är av praktisk natur (som att spika upp en hylla eller tvätta), utan saker som har mer av en samtalsnatur. Behöver du ringa det där samtalet? Ring det idag! Allt som har med ord att göra bör vi fokusera på idag och imorgon. 

 

Skriv den där sammanfattningen eller manualen, ring till försäkringsbolaget, ta jobbiga samtalet med kollegan, läs en bok, lyssna på en podcast eller följ nyheterna mer aktivt. Öka ditt informationsflöde och se till att få ta in ny kunskap och öka dina kommunikationsvägar under kommande två dagarna. 

 

Ställer man frågor dessa dagar, så får man definitivt svar. Så ställ så många frågor ni kan och ta reda på invecklad info som annars ter sig omöjlig. Just nu snappar vi upp allting mycket snabbare och kan lättare sortera tung information. Människor är öppnare, mer kommunikabla, mer pratglada. Vi kommer fastna i samtal på lunchen, vid kaffeautomaten och med kollegor och vänner överlag.

 

Ett exempel jag vill ge från min vardag är att jag ringde till mitt försäkringsbolag idag för att reda ut vad det är jag betalar för och vad som ingår i den. Sedan ringde jag runt till andra försäkringsbolag för att jämföra. Alla handläggare var jättetydliga, jättevänliga och berättade allt för mig i detalj, även som obetalande kund. Ta reda på den information du behöver idag, för den kommer du få!

 

Detta kommunikationsglädje varar till onsdagkväll, så snacka på och syssla med sådant som har med ord och tal att göra.

 

Trevlig dag!

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 0