En kommande fullmåne.

Helgen lider mot sitt slut och säg inte att den inte har varit händelserik, även om ni inte har gjort så mycket förutom att sitta hemma. Hur har eran helg varit? Har det skett mer än vanligt?

 

Min har lyckats med mycket, även fast jag knappt lämnat lägenheten. Fick stå med en allergisk chock, aggressiva husdjur och väldigt up-beat diskussioner har jag hunnit med. 

 

Idag är dock betydligt lugnare. Månen har transiterat vidare till Oxens tecken och ger oss istället en möjlighet att njuta av Söndagen i lugn och ro. Framför allt med betoning på njutning och ro, och slappande.

 

Vi tenderar fortfarande till att uttrycka våra åsikter lite väl häftigt men det är av mer vänskaplig karaktär, där vi istället kanske pratar yvigare än vanligt, och vill diskutera. Denna söndagen är supermysig för allas våra Oxar och andra jordtecken, så som Jungfrun och Stenbocken. Skorpioner kan känna sig ganska spända eftersom dem är den främst verkande faktorn i den kommande oppositionen mellan Solen och Månen som byggs upp, också kallas fullmåne i folkmun.

 

Exakt Fullmåne tar plats under måndagkväll, så lägg inte alltför mycket krut på en massa nya uppstarter kommande dagarna. Det här är en tid för att reflektera och ta det lugnt, inte dra åt något specifikt håll och vara lite mer på sin vakt. Fullmåne har i alla tider varit ett energifyllt fenomen, som ofta står till grund för otrevliga händelser. En fullmåne delar itu en harmoni, en helhet (Sol och Måne). Vårt undermedvetna (Månen) får ofta spela fritt i motsats och anarki mot vårt medvetna jag (Solen) som besitter konsekvenstänk bl.a.. När det undermedvetna styr så slutar saker sällan bra. :)

 

Den intressanta notisen i detta sammanhang är att vår nye president Trump är född under exakt fullmåne, år 1946, i juni-månad. Hans fullständiga horoskop tolkar jag imorgon, och det kommer bli spännande kan jag säga redan nu. 

 

Trevlig söndag!

 

Mvh, astrologen.

 

 

 

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:08)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.