11/11, en intensiv helg.

Fredag! 

 

Fredagsfeelingen är här och för många kan detta komma att bli en väldigt händelserik helg. Det händer skitmycket aktiviteter helt enkelt, och många kommer vara mer utmattade på söndag än idag. :)

 

Men dena helgen kan tyvär även innebara massvis gräl, meningskijaktigheter, hetsiga dispyter där ingen ger sig, och en del  konflikter. Mycket säkert till följd av diskussionerna efter valet, men framför allt för att vår vardagliga styrobjekt (Månen) har idag bytt tecken till Väduren och kommer vara där tills på Söndag. Väduren är ett tecken som inte håller tillbaks, står gärna på sin åsikt in i det sista och har svårt för att se vad andra menar, tar inte till sig perspektiv. Det finns bara en sorts rätt, och det är ens eget :) Dessa influenser, tillsammans med talets och tankens planet (Merkurius) som byter tecken, kan alltså påverkar vårt sätt att tänka och reagera på under helgens gång.

 

Samtidigt är detta en bra helg om man vill "komma igång" med något eller behöver en push för att vara mer aktiv än vad man vanligtvis är. Stick ut och åk skidor, pulka eller var aktiv på andra sätt. Gå till gymmet eller spring. Åk skridskor om det går. Gör det ni kan för att inte sitta still, det är inte helt rätt period för det. Boxas eller gör något som har med våld eller kamp att göra som inte är "på riktigt".

 

Speciellt lördagskvällen kan blir explosiv, och det är då vi kommer att vara som mest benägna att ta fullkomligt galna och oväntade beslut och slänga ur oss saker som är helt uppåt väggarna. Tänk efter innan du reagerar och fundera på varför du beter dig som du gör. Var inte så reckless, vilket lätt kan ske om du dricker för mycket. Därav försiktighet, väldigt lätt att hamna i bråk i helgen återigen, så TA.DET.LUGNT.

 

Detta förstärks av ett stort energiskifte i helgen. Både Merkurius (tanke, resonemang, mental förmåga) och Venus (kärlek, relationer, kvinnlighet och kvinnor överlag) byter tecken från Skorpionen, respektive Skytten. Det kommer att göra stor skillnad mot vad som har varit senaste 2-3 veckorna. Detta sker under lördagen och kommer framför allt innebär mycket på relations och kärleksfronten.

 

Mer om det ikväll!

 

Ha nu en trevlig fredag, och se till att att inte lata er!

 

Mvh, astrologen.

 

 

 

 

Write a comment

Comments: 1
  • #1

    nelson (Sunday, 12 April 2020 14:08)

    Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.