Låt känslorna flöda idag.

Idag är det en rörig värld som vi möter, med demonstranter ute på amerikanska gator, besvikna folkmassor och överfyllda nyhetsflöden.

 

Nu agerar vi alla i stor, stor affekt. Men det gör inget, det är meningen att vi ska bli av med alla våra inre demoner idag. Fortsatt flera planeter befinner sig i vattenelementet, både i Skorpionen och Fiskarna, vilket innebär att vi upplever vår individuella verklighet något mjukare, något mer intensiv, något mer påtaglig. Allting förutom specifika känslor är i ett dunkel. Det där med att skotta snö eller ta hand om praktiska ting är inte direkt i fokus, även om det behövs göras. Just nu är vi kollektivt känslosamma.

 

Tittar man på Solens position i Skorpionen som styr individer och varje persons "jag" och medvetenhet, så står den just nu (alltså exakt i detta nu och till imorgon) i direkt anslutning till en punkt på himlen som refereras till som Lilith, också kallad "den mörka månen" eller "månens mörka sida".

 

Historiskt sett är Lilith, inom mytologin, en kvinnlig, nattlig varelse som bringar ens värsta farhågor fram under nattetid. Lilith är också Ischtar, den kvinnliga demonen som väntar på att få para sig med Satan och döda av ynglingarna. Astronomiskt sett är Lilith inget annat än en punkt, från Jorden sett, då Månen är som längst bort från oss och döljd i skugga. Denna punkt är i motsats till den punkten på himlen då vi ser Månen som tydligast och när den är närmast oss, en ljust punkt som kallas för Selena, Mångudinnan som för med sig hopp och ljus.

 

 

Men nu är alltså vår största stjärna i direkt konjunktion med den punkten där Månen är som längst bort från oss, samtidigt står den i en harmonisk aspekt till den faktiska Månen som gör sin slutspurt i Fiskarnas tecken. Detta innebär alltså ett stort, stort fokus på vårt känsloliv just nu. Men det innebär även följande:

 

"The Dark Moon indicates some form of castration or frustration, frequently in the areas of desire, a powerlessness of the psyche, or a general inhibition. On the other hand, it shows where we question ourselves, our lives, our jobs, and our beliefs. I feel this is important, since it gives us the opportunity to "let go" of something."

 

V får ju nu möjlighet att bearbeta och släppa gårdagens val, våra egna relationer till det, våra andra problem och "onda demoner" som hemsöker oss. Det här är en otroligt bra tillfällighet att, om än något plågsamt, få bearbeta och bli av med som tyngt oss, för att komma ut ren på andra sidan. Skorpionens funktion. :) 

 

Precis hela dagen idag är en väldigt bra dag att "come to terms" med oss själva, omvärlden och det som skett. Det kommer att gå bra, och vi behöver ställa oss in på att gå in i "den nya världen" med en styrka och en förståelse. Idag är en dag för att förbereda sig på en personlig, individuell nivå. Detta måste göras på en nivå som som är bekväm för dig, men både vatten och meditation kan hjälpa starkt. 

 

Imorgon blir vi alla istället väldigt fierce, och prognosen ser annorlunda ut.

 

Mer om det ikväll!

 

P.S. Idag är ingen bra dag att klippa sig!

 

Mvh, astrologen.

 

Write a comment

Comments: 2
 • #1

  Eva (Tuesday, 07 February 2017 16:56)

  Hej fina Alexandra !
  Jag vill veta vilken är bra dagar och dåliga dagar under feb och Mars månad att klippa håret för bli lång eller tjock . Hoppas att det intresserad dig enligt månen rörelse . Tack ! Natur chef Eva

 • #2

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:08)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.