8 november 2016.

Halvvägs in i november och vi har några stora förändringar på gång vad gäller planetariska energier. 

 

Framför allt byter Mars tecken i dagarna, och går från att ha känt sig riktigt bra och kommit till hands när vi har behövt disciplinera oss och fått möjlighet att jobba, jobba och jobba, nå våra mål och lyckas med det vi har planerat, till att gå in i den något mer... ovanligt verkande Vattumannen. Mars gick nyligen igenom en konjunktion med Pluto tidigare i månadsskiftet, vilket bidrog till en del våldsamma aktioner runt om världen. Intågandet i Mosul bland annat.

 

Nu byter alltså Mars tecken till den något mindre konkreta och seriösa Vattumannen. Mycket att vårt handlingsfokus förflyttas nu från att utföra till att snarare förändra och visionera sig fram. Det är nu vi också börjar agera ganska oberäkneligt, oväntat och originellt mot vad vi skulle kunna tänka oss göra i andra skeden i våra liv. Under denna period föds idéer som inte funnits förut och som helt oväntat slagit ner på oss som en blixt från klar himmel. Fortfarande hänger det en viss svårmodighet över våra tankar och känslor, vår upplevelse av livet. Skorpionens tid är ännu här i allra högsta grad och påverkar vår sinnesstämning. Sammanfattar man Mars energi från och med imorgon så kan vi komma att överraska oss själva i en månad framåt ungefär. Få infall vi inte tidigare känt till och faktiskt agera på dessa. Glöm inte att sätta lite saker i verket bara. :)

 

Idag har vi varit lite i samma spår. Lärt oss nytt, skapat nya koncept och varit väldigt kommunikabla. Imorgon, onsdag och torsdagen, kommer Månen att vara i Fiskarnas tecken. Vi blir mjukare, mer ömsinta, tycker synd om oss själva, alla andra, kanske gråter en skvätt. Kanske blir lite melankoliska. Kanske sårbara. Men inte alls starka, tydliga och målmedvetna. Drömska.

 

Stackars Venus byter också tecken snart, från äventyrlustna och eldiga Skytten till den ofantligt torra Stenbocken. Detta medför en klar rationalisering av vår relationer och vårt kärleksliv. Inget speciellt spännande och passionerat att vänta sig med andra ord. :) Mer om det imorgon! 

Write a comment

Comments: 0