Mysig helg och slut på lättvindiga resonemang.

Den här helgen har varit som gjuten för att spendera med sin familj, mysa runt hemma, kramas och hålla varandra tätt intill, äta gott och vara inomhus i bekväma kläder. Jag hoppas att många har gjort som mig och varit i kretsen av sina nära och kära, samt legat i soffan och tagit det lugnt. 

 

Vi är nu i startgroparna av Skorpionens period, Solen har precis bytt tecken från Vågen till Skorpionen och vi kan nu gratulera alla som är födda i Skorpionens tecken. Perioden för död är kommen. Naturens död. Precis det som Skorpionen bland annat representerar. Död och återuppståndelse. Notera hur omgivningen ser ut, träden tappar sina sista löv, marken är besudlad av död växtlighet och smuts, vädret tenderar att te sig plågsamt. Bort med vackert och soligt höstväder och svagt vajande färgglada trädtoppar under blå himmel. Nu är dödens död tid, vilket jag fick smaka på när jag gick utomhus idag och igår. Vedervärdigt for real.

 

Om någon dag byter också talets och tankens planet, Merkurius, till Skorpionen. Det innebär ett skifte i resonemangsfunktionen, den blir betydligt mer subjektiv och tar avstamp från ens egna sammanfattning och uppfattning av situationen. Det är en direkt kontrast till Vågens funktion att kunna balansera olika perspektiv och förstår hur den andra resonerar. Skorpioner kan inte förstå per se, dem känner vad dem känner, och utgår från det. Vilket kan bli hemskt fel ibland eftersom känslor inte är rationellt funtade. Det är vad vi kan vänta oss kommande veckorna, vi kan komma känna oss missförstådda av omgivningen och ha svårt att hålla oss till saken utan att blanda in egna tankar och känslor. Det kan bli stormigt. Men det är även en bra period för att omvärdera mycket av sina tankar och tankemönster, och komma ut på andra sidan med en annan syn på saker och nya perspektiv. Kan komma att bli en ganska plågsam period, som sig bör med Skorpioner, men droppa inte humöret, en annan person, en utveckling väntar på andra sidan.

 

Mycket av måndagen går åt till att visa upp vad man har gjort, flasha resultat och sig själv. Kvinnor är i synnerhet mer fräcka nu, tar för sig och syns och hörs mest av alla. Vi får nog mer möjligheter att titta över våra kärleksrelationer som kan komma att öka i antal och möjlighet. Dvs, bra tid för att träffa någon. Det kommer att hålla sig under kommande vecka ca. 

 

Söndagen borde spenderas i någon form av rörelse och aktivitet, speciellt på kvällen. Träna hemma eller hitta på något!

 

Tills vidare,  

 

Write a comment

Comments: 4
 • #1

  Heide Chestnut (Thursday, 02 February 2017 07:38)


  Usually I do not read post on blogs, but I wish to say that this write-up very pressured me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.

 • #2

  Hiram Gorgone (Sunday, 05 February 2017 00:08)


  Hey there! I just want to offer you a big thumbs up for the great info you've got right here on this post. I'll be returning to your website for more soon.

 • #3

  Adrianne Kierstead (Monday, 06 February 2017 07:43)


  Hi! I could have sworn I've been to this site before but after browsing through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely delighted I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!

 • #4

  Providencia Dahle (Monday, 06 February 2017 15:32)


  Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any tips?