Helgprognos 14-16 oktober 2016

Tror att många upplevde "the blues" denna vecka. Måndagen var tuff för många, och framför allt för kvinnosläktet. Många drogs med förkylningar och andra krämpor. Det kan vi skylla på Venus i Skorpionen tycker jag :)

 

Men nu är helgen i antågande, och vad med den? Veckan har varit rik på samtal och mentalt utbyte. Vi har nog känt att vi har pratat betydligt mer än vanligt. Torsdagkvällen blir en trevlig och mysig stund för många par, och kvinnorna har hittat hem i den Månen som är i Fiskarna just nu. Det kan skapa en något drömlik stämning runtom oss. 

 

Vi är fortfarande starka på att säga en sak men gör en annan, framför mer tankar och ideér än faktisk verksamhet. I helgen väntar en spänd fullmåne. På ena sidan har vi vårt jag som gärna vill bygga relationer med andra och skapa en härlig stämning i sociala häng. Å andra sidan har vi vårt själviska sinne som gör det som det känner bäst för utan att hänsyn till någon annan, och utan att rådgöra först. Kan blir farligt. Lördagkvällen i synnerhet är som upplagd för alltför snabba beslut och impulsivitet som leder till farliga situationer. Så gör, men tänk efter först, ska jag verkligen? Lätt att hamna i bråk, slagsmål, plötsliga uppbrott och förstöra relationer som är egentligen viktiga för er. Var inte så själviska som ni hade velat, det kan förstöra mycket. Oppositionen Sol-Måne (fullmånen) är som starkast sen lördagkväll och natt. Helgen i sig kommer kännas "aktiv", som att vi är igång och gör mycket, är uppe i varv mer än vanligt till exempel.

 

Ta det lugnt och tänker efter en extra gång! 

 

 

Write a comment

Comments: 0