· 

Skorpioner.

Vilka är Skorpioner? Vad är speciellt med den stjärnkonstellationen? Vad kan vi förvänta oss av Skorpion-energi? Vad händer nu när Venus och Måne passerar Skorpionen kommande dagarna?

 

Jag tror att de flesta av oss har sprungit på en Skorpion under våra liv. Dessa magnetiska och förbryllande människor, som man tittar på ibland och tänker "ÄR DU PÅ RIKTIGT?!", samtidigt som dem leder ofta in på vägar som man aldrig hade korsat om det inte vore för deras sätt att hitta mystik och visa världen för en som ingen annan kan. 

 

Skorpioner är allt och ingenting, men mest är den energin och människor som bär på den energin, vår gateway mellan den reella verkligheten som vi förstår den och det fördolda som vi kan känna på oss, men inte förklara. I det fördolda kan inkluderas andra realiteter som vi inte når med våra ordinära sinnen, spiritualitet, i det fördolda inkluderas det undermedvetna, drömmar, döden, karma och sådant som egentligen inte går att förklara eller att ta på, men som många har nuddat vid på något vis. Kanske genom Skorpionerna. Det är ingen slump att Solen byter tecken från Vågen till Skorpionen veckan då vi firar Alla Helgona natt. Det är då vi tror att vi vår mest kontakt med våra döda. Och är det några som kan få kontakt med den andra världen så är det Skorpion. Det finns ett gäng förklaringar till varför det är just den stjärnkonstellation som har fått denna tydning, och det har dels att göra med dess placering på himlen och mytologi. Jag ska inte tråka ut er alltför mycket, men Hades i den grekiska mytologin var den som förde de döda till den undre världen i sin båt. Hades är den moderna Pluto, som också styr stjärnkonstellationen Skorpionen, tillsammans med Mars.

 

Skorpioner har en tendens att vara aggressiva i det fördolda, och agerar väldigt ofta på inte bara sina, men framför allt, på andras känslor. Det är ganska manipulativa individer om man ska vara krass. De trycker gärna på ömma punkter som dem har noterat under en längre tid, och tar fram det när man minst anar det. Skorpioner har också en tendens till att dra egna slutsatser baserat på sin starka, men trots allt något irrationella intuition. Dessa sanningar slänger dem gärna sedan på dig, och ser till att du förstår att det är SÅ du är. Skorpioner är nämligen väldigt säkra på sitt, dem känner ju varenda millimeter av världen och allt utanför den! Deras djupa insikt i verkligheten kan tyvärr även medverka vid att göra alltför snabba bedömningar av andras känsloliv och personlighet, utan att för den skull fråga. Skorpioner frågar nämligen inte, det behövs inte, dem vet redan. Och det är det som är problemet, deras sanning är inte alls sanning. 

 

Jag skriver faktiskt detta när Månen byter tecken från Vågen till Skorpionen. Det betyder att fram tills på onsdag så befinner sig på "kvinnoplaneterna", Månen och Venus, i just Skorpion. Det innebär att många av oss kommer att bete oss irrationellt, vi kommer lägga alltför mycket fokus vid våra känslor, bli något hämndlystna och motsträviga gentemot vår omgivning. Ta lätt illa upp av saker som vi annars inte hade tagit illa upp utav. Kvinnor speciellt kommer att dels ha lätt för att bli förkylda och bli utsatta för massa krämpor plötsligt, och även bete sig otroligt känslostarkt. Det är lätt att hamna i tårar, bråk, men även knyta djupa känslosamma band till varandra, känna in varandra på en nivå som inte annars är där. Fördjupa sig i ockulta saker, verkligen KÄNNA världen, känna det hemska och det bra. Mycket gammalt kommer komma ut till utan, sådant som var förr. Kanske tar era gamla kärleksförbindelser upp kontakt, kanske kommer den där låten på shuffle som betytt så mycket men som ni inte hört på länge. Men å andra sidan, hänge er :) Vad är vackrare än sårbarhet, känslor utan på kroppen och tallrikar som viner genom luften för att ni älskar så mycket?

 

Att inte förglömma så är Skorpion-energin otroligt långsint och har minne som en elefant, den kan ta dig till platser du aldrig varit på mentalt. Tänd ljus, släck elen, utforska vinden och skogen, och ligg mycket! Det är mina råd införa kommande dagar.

 

 

Mvh, astrologen.

Write a comment

Comments: 11
 • #1

  Mickey Orange (Thursday, 02 February 2017 12:35)


  Excellent article. I am experiencing some of these issues as well..

 • #2

  Karolyn Castellano (Friday, 03 February 2017 02:26)


  Hi there everybody, here every person is sharing these familiarity, thus it's good to read this web site, and I used to go to see this blog everyday.

 • #3

  Catherina Mcqueeney (Friday, 03 February 2017 14:56)


  Wow, this paragraph is nice, my younger sister is analyzing these kinds of things, thus I am going to let know her.

 • #4

  Marsha Maffei (Tuesday, 07 February 2017 02:23)


  My brother recommended I may like this blog. He was once entirely right. This put up actually made my day. You cann't consider simply how a lot time I had spent for this info! Thanks!

 • #5

  Taneka Bissonette (Tuesday, 07 February 2017 16:27)


  Hey there! This is kind of off topic but I need some help from an established blog. Is it very hard to set up your own blog? I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking about making my own but I'm not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions? Thanks

 • #6

  Ela Foree (Wednesday, 08 February 2017 15:09)


  Hi, its fastidious post on the topic of media print, we all know media is a enormous source of information.

 • #7

  Lorna Rowlett (Wednesday, 08 February 2017 16:47)


  Good post! We will be linking to this great article on our website. Keep up the good writing.

 • #8

  Fae Gillie (Thursday, 09 February 2017 06:20)


  This is really interesting, You are a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I've shared your site in my social networks!

 • #9

  Michell Digirolamo (Friday, 10 February 2017 02:14)


  Fantastic goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you are just extremely wonderful. I actually like what you have acquired here, really like what you are stating and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still care for to keep it wise. I can not wait to read much more from you. This is actually a terrific site.

 • #10

  Myrtle Weldy (Friday, 10 February 2017 03:25)


  Hey there! I could have sworn I've been to this blog before but after browsing through some of the post I realized it's new to me. Nonetheless, I'm definitely happy I found it and I'll be book-marking and checking back frequently!

 • #11

  nelson (Sunday, 12 April 2020 14:01)

  Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

  Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

  Han botade mig från en impotent man till en riktig man.