Nymånen i balans.

Yo homies! 

 

Vilken inspirerande vecka! Kom ihåg det jag sa om att de människor som ni lärt känna och de upplevelser som ni upplevt förra och kommande veckan kommer att vara stort avgörande för er personliga utveckling framöver. 

 

Jag ska hålla mig kortfattad, då jag redan skrev om vilken JÄVLA helg det kommer bli alltså. Med en så härlig och trivsam, pratsam och charmig nymåne som sker just i helgen, så kommer vi alla att ha sjukt kul och lära känna en massa nytt folk som vi kommer att komma in i vårt liv och vända om det. Det roliga börjar vid lunch imorgon! Fram till dess är det någorlunda hårt arbete, men även kommer vi mest sitta och snacka med våra kollegor, kunder och ha möten.

 

Det är dock väldigt lätt att fokusera för mycket på sig själv och sin egen tillfredsställelse, det är lätt att ÖVERKONSUMERA och köpa på sig en massa överflödiga saker som ni annars inte hade köpt upp. Ta med er en fast summa ut och inte kortet med tillgång till hela kontot, för swish säger det och kontot är tomt.

 

Vi kan drömma oss bort ganska mycket vad gäller kärlek och romantik, måla upp scenarion som inte är helt sanna, och faktiskt är helt verklighetsfrånvända.  Men dröm på, fast krossas inte för hårt när ni faller ner på den fasta jorden sen :) Jag vet hur det är, och det gör ont. Men är man van så är man. 

 

Jag funderar på att börja undersöka om tiden de facto går snabbare eller om vi bara upplever det så. Eller om det är bara jag? Oklart, men det som är klart är att jag inte hinner blinka förrän jag är pensionär. Vi är inne i oktober nu och Vågen är i all sin glans. Var kreativa, sjung, dansa, skriv, läs, spela ut, spela gitarr, komponera musik, rita, skapa, producera, gör allt sådant som ni gillar och får kreativ njutning utav.

 

Vackra värld, trevlig helg!

Write a comment

Comments: 0