Jobba hårt i veckan, och ha kul i helgen!

Vi har nu kommit i en ny period, med betydligt mindre impulsivitet, mer balans och mer fokus på arbete och eftertänksamhet. Men framför allt fram till helgen! Det är nymåne i Vågen i helgen, och oj vad vi kommer att ha roligt då! Lite väl kul om jag får säga mitt, var försiktiga med hur mycket pengar ni spenderar! Det är lätt hänt att saker sker i överflöd i helgen, och framför allt som bringar njutning kommer vara svårt att säga nej till.

 

Skulle man sammanfatta dagar fram tills fredag, så kan man säga att det är mycket fokus på interpersonella relationer och relationer och känslor oss människor sinsemellan, varvat med planering och mycket arbete. Det vi tidigare sprungit runt med och gjort utav bara farten behöver nu implementeras i den fysiska verkligheten, de facto realiseras. Vi närmar oss också nymåne som är en väldigt bra tid för allehanda typ av uppstarter. Nymånen kommer som sagt att till helgen ske i Vågen, vilket innebär att det kan bli en start för många nya relationer och viktiga bekantskaper som kan hjälpa oss implementera våra planer i den reella verkligheten. Mina tips kring att gå på så mycket tillställningar och evenemang består således. Passa på att göra nya saker som ni inte gör annars, fastna inte i rutiner. Var inte rädda, utmana er själva och undvik att banga på saker. För just att våga göra nytt och möta nya människor kommer att ge utdelning framöver. Människor ni lär känna nu och relationer som ni skapar nu är vad som kommer att generera viktiga saker framöver.

 

Onsdagen och Torsdagen kommer vara fokus på praktiskt arbete, saker hemma och i jobbet som behöver utföras och inte bara planeras. Vi har en tendens till att vilja övertyga andra om att vi har rätt, att våra idéer är det rätta, och trycker gärna till, samt uttrycker oss oförsiktigt och styrande.

 

Speciellt onsdagkväll kan bli ett tillfälle då vi lite väl pushar på våra egna tankar och uttryck på andra människor. Försök att låta bli!

 

I övrigt har vi som sagt kommit in i en mer arbetsam period, med mindre explosivitet och spontant handling.

 

Lagom till helgen kommer vi helt klart att lära känna nya människor och bekantskaper, det är en utmärkt helg för att gå ut, har roligt och knyta nytt. Men håll hårt i pengarna.

 

 

Må väl!

Write a comment

Comments: 0