Here comes the weekend 23-25 sep 2016

Snabbt som attans kom även denna helg. Är det bara för mig som tiden går orimligt fort? Veckorna susar förbi, likaså helgen.

 

Det har skett en del förändringar energimässigt sedan början på veckan och det som jag har tjatat om i en månad. :) Jungfru-tecknet är nästa tomt, förutom Merkurius som har dröjt sig kvar längre än vanligt, och nu äntrar vi Vågens period med allt vad det innebär.

 

Det blir mindre fokus på det praktiska, ensamma arbetet, med näsan i papper. Nu lyfter vi upp vår nos och börjar ännu mer enträget, men diplomatiskt, skapa en relation till våra medmänniskor, pyssla om oss själva, längta efter kärlek och relationer, umgås med andra och vilja ha framför allt, KUL.

 

Vågens tecken pushar ut en energi som ständigt strävar efter en balans, drar för mycket åt ena hållet, men försöker sedan snabbt dra åt det andra för att skapa en så balanserad tillvaro som möjligt. Av egen erfarenhet (med Venus i Vågen) så kan det ta sig uttryck i ytterligheter, där man en helg har alldeles för roligt, och vill promt vara ordentlig i ett par dagar, för att sedan direkt längta efter att ha kul igen. Så det handlar inte om någon form av ständig balans i livet, snarare en form av ständig strävan efter den genom att kasta sig åt olika håll.

 

Vad den typ av energi innebär för människor i stort, är att vi hamnar mycket mer sällan i konflikter, vi njuter betydligt mer av att prata med andra, och sitta i samtal. Vi njuter av att gå ut, av den vackra världen, vi tittar upp mot fallande löv och suckar över hur plågsamt vacker världen är. 

 

Närmaste tiden bör mycket av expansion och fokus ligga på vårt JAG. Hur blir jag den personen jag vill vara? Vad behöver jag göra för att investera i mig själv? Fokusera på er själva och förbättra er själva genom att skapa relationer till andra är mitt tips. Sitt inte hemma ensamma, det kommer inte att ge något överhuvudtaget under kommande veckor. Gå på alla möjliga evenemang och tillställningar, det kommer att ge en möjlighet till självutveckling, självinsikt och utveckla sitt jag. Se till att ta det där fikat, gå på lunchen, den där kursen eller den där festen. Ta alla tillfällen i akt att socialisera!

 

Just denna helg kan bli lite av en intern dissonans, då man kommer troligtvis att känna ett behov av att vilja vara hemma, dra sig undan, skydda sin personliga sfär och spendera tiden i en trygg miljö, utan för mycket yttre påverkan. Det är helt ok att känna så, men det kommer inte att ge någon som helst frukt i det långa loppet. Om du kan, så spendera tiden med nära vänner, men se till att vara i sällskap av varandra. Det är där du kommer finna mest tillfredställelse. Relationer kan komma att fördjupas rejält kommande veckorna, vi kommer att gräva i varandras känsloliv, känna oss missförstådda och något dramatiska. 

 

Det är inte så mycket att göra åt, förutom att vänta ut.

 

Just nu mår Vågar, Skorpioner och Kräftor bäst. Ta vara på dessa dagar, dem är era.

 

Vi hörs!

Write a comment

Comments: 0