21 september 2016

Härliga och betydligt mer stabila måndag-tisdagen är förbi, och det vara nog inte bara jag som kände under onsdagsmorgonen hur man VERKLIGEN ville få göra sin röst HÖRD, och sina ord SAGDA. Orden har sprutat ur munnen på oss i långa haranger och i en rasande fart.

 

Vi har helt enkelt inte kunnat sluta prata, även om vi känt att det har varit dags. När Månen passerar Tvillingtecknet, så står kommunikationen i centrum. Vi vill prata, prata, prata och håller låda i en oändlighet. Vi snappar snabbt upp på information, skickar fler mejl, ringer fler samtal och har nära till att ta muntlig kontakt med människor. Det är väldigt bra dagar för alla form kommunikation oss och världen sinsemellan. Torsdagen fortsätter i samma tecken.

 

Detta bör ha märkts i väldigt stor utsträckning i synnerhet under morgontimmarna under onsdagen, även om torsdagen fortsätter i samma bana. Från och med torsdag kan vi nu börja skriva på viktiga papper, få ihop avtal och alla möjliga typer av större affärer som vi inte borde ha kunna göra innan, eller inte vågat. Har man försökt, så har man förmodligen inte kommit så långt, utan snurrat i pappersarbete som aldrig tar slut. Och nu är detta slut, alltså från och med den 22a september är det fritt fram att göra stora köp, säga upp sig från jobbet och signa avtal.

 

Torsdagen den 22a är även den sista dagen som Solen håller sig kvar i Jungfru-tecknet, och säger på fredag hej till Vågen! Detta innebär inte bara att det nu är Vågarnas tur att fylla år, men även att nästan all form av praktisk fokus som vi har haft innan där vi gärna rett ut, städat, pragmatiserat, rationaliserat, etc, kommer att vara som bortblåst till helgen. Nu kommer vi istället fokusera på våra relationer och människorna omkring oss. En strålande period för alla typer av nätverk, kontakter och möten med andra. Detta gäller även våra närmsta relationer som blir förstärkt och mer i fokus kommande månad. Ni som är singlar har en perfekt tid framför er att träffa nya bekantskaper, då man kommer i stor utsträckning dras till andra knyta kontakt till nya människor. Vi kommer även att ha mycket, mycket närmre till hands att fortsätta att ha roligt, även om Venus byter tecken till den känslosamma Skorpionen i helgen, vilket gör att kvinnor kommer att få en svagare hälsa, men även att alla former av relationer kommer att bli djupare på ett känslomässigt plan. Vårt kolugn som vi hade innan kommer dessvärre ersättas av bli smått plågade i kärleksrelationer. 

 

Men inte än. :) 

 

Vi kan komma att känna oss lite ensamma på onsdagkvällen, viljan att kommunicera och prata finns där, men vi har antigen ingen att prata med, eller så är det ingen som lyssnar på oss, dröjer med svar, eller gör andra kommunikationsmiss som stör oss och begränsar vår vilja att kommunicera. Denna känsla håller tyvärr i sig till torsdagmorgon, där vi börjar säga det enda, men egentliga känna andra, ha svårt att uttrycka våra känslor i ord, och vara allmänt röriga i vårt sätt att uttrycka våra tankar på. Det lossar mot torsdageftermiddag. Försök att under torsdagen få undan så mycket praktiskt arbete som möjligt, då detta kommer att komma i skymundan längra fram. Och försök att inte känna er misförstådda, samt håll koll på hur mycket ni pratar!

 

Trevlig kväll! 

Write a comment

Comments: 0