Venus och kvinnorna regerar.

 

Vilken måndag! Kan tänka mig att många av oss känt av lyckan under dagen. Saker har flutit på, idéerna sprutat och ovanliga bilder har besökt ens sinne, energinivån har varit hög. Har ni haft möjlighet att brainstorma idag, så har det nog gått alldeles strålande. Samtalen har känts som en angenäm färd genom ens skarpa sinne och orden har funnit sin väg exakt i den typ av resonemang som man vill framföra ... den mentala kraften har varit stark idag!

 

 

 

Det kommer vara en väldigt bra symbios mellan kvinnor och män kommande tid, och i synnerhet under tisdagen! Speciellt kvinnor är riktigt skarpa och öppna just nu. Charmiga, väldoftande och flörtiga känns de snarare som gudinnor än kvinnor. De deltar alltid i samtalen, kommer med innovativa lösningar, har en skarp tunga och är allmänt "on the go". Männen rusar å ena sidan framåt utan att se bak, men sitter å andra sidan med mer praktisk göra och stöter nog på ett och annat hinder, inte bara utifrån, men även mentalt. 

 

Vi börjar närma oss period som kommer att få både kvinnor och män att agera högst oberäkneligt. Människor blir mer individuella, drar sig undan och avslutar saker som tar alldeles för mycket energi eller kräver för mycket emotionellt engagemang. Explosiviteten och oväntade beslut dyker upp. Plötsliga nya relationer och framför allt sexuella förbindelser kan komma att hända. Detta kulminerar mot slutet av veckan, med början lite smått anta sin form imorgon. Människor känner sig nästan nedtryckta i relationer till andra och vill slita sig loss i många fall, under denna period känns det så åtminstone.

 

Tisdagen då? Det viktigaste!

 

Vi börjar bli lite mindre fokuserade på vårt JAG, sakta men säkert börjar vi se utanför den världen som är vår egen tankevärld och identitet. Månen är fortsatt i Vattumannen fram till midnatt imorgon, så Måndagens tema fortsätter i all sin prakt, men kanske med något mindre fokus på njutning och lycka, och mer fokus på att få saker utförda, mer action. Vi kan ha en tendens att handla mot vår egen vilja imorgon, helt på egen hand. Vilket ter sig som en lustig paradox, men det är precis vad vi människor är i många fall. Det kan handla om spontana handlingar och ord som vi inte förknippar med oss själva egentligen och handlingar som gör att vi kommer att tänka "varför gjorde jag så där för???". Vi handlar nämligen betyder snabbare än vi hinner tänka, tack vare Mars som står kvar i Skytten.  

 

Vi saknar just nu en viss stabilitet, en viss emotionalitet, och mycket av planeterna är i den halvan av Zodiaken där konstellationerna Jungfrun, Vågen, Skytten och Fiskarna befinner sig. Det innebär att saker går väldigt snabbt, rörligt och att vi rusar fram i en värld full av detaljer, samtidigt som vi njuter utav den och människor runt omkring oss. 

 

Vi är just nu väldigt kreativa, innovativa, detaljerade, praktiska, drivna, energiska, charmiga, relationsbyggande och öppna! Njut ni som i synnerhet sysslar med kreativa och innovativa yrken till vardags, er tid är nu!

 

Trevlig tisdag:)