Du är din egen. Du är egen.

 

 

 

Världen är vacker just nu, känner ni det? Den bjuder in till välmående och njutning, och tisdagen blir lika vacker och upplyftande den. Good times ahead!

Nog har vi fått mycket utfört under måndagen, tur är väl det, på en måndag och allt! 

 

Vad bjuder tisdagen då på? 

 

Tisdagen bjuder in till innovation! Våra idéer och tankar bli desto mer excentriska, egna, och framför är vi villiga att framföra dem mer än annars. Det är som att ett ljus går upp för oss flera gånger under tisdagen "AHA, varför har jag inte gjort detta förut eller tänkt till på det här sättet?", "är det SÅ det är???"

 

Vi är lite väl säkra på vår egen rätt och våra idéer, våra idéer är ju spektakulära. Vi känner oss snabbtänkta och on top of our game mentalt. Vi skrider dock inte till handling på en gång, men utmanas att förändra sättet vi gör saker på. Återigen ge inte er inte in i diskussioner med människor som inte delar er vision, ingen är öppen för andras tankar just nu. Använd den nyvunna innovationen och nytänkandet till att utveckla ditt eget arbete eller dig själv. Det vinner du mest på just nu. Vi är desto mer öppna till att prata med andra och komma med nya förslag.

 

En mentalt stark dag som bidrar med blixtupplysning. Använd den till att reda ut egna personliga bekymmer som rör ditt jag, din identitet och dig själv, inte andras sätt att göra saker på eller tänka.

 

Retoriker, sångare och röstpedagoger har nu en gynnsam period. Även Vattumän, Jungfruar och Vågar. 

 

Coming up; potentiella uppbrott i relationer, plötsliga nya romantiska bekantskaper, och fullmåne.

 

Be there or be square!