Kort om denna helg.

 

 

 

 

 

Med sprudlande och något dampig energi tog vi oss igenom fredagen och nu är helgen här I ALL SIN PRAKT!

 

Lördagförmiddagen bär spår av fredagen och energinivåerna are not a joke. Vi studsar runt och ni som inte gör det, ut och SPRING eller DANSA på en gång. Vädret är strålande, människorna är glada och vi blir inbjudna till livets härligheter. 

 

Lördageftermiddag blir plötsligt att bra tillfälle till att städa och fixa hemma, planera nästa vecka och ta det något mer lugnt. Vår pragmatik är nu mer närvarande, är vi ute och festar så är det mycket "hur ska vi fixa det här" och "vart ska vi gå" snarare än spontanitet och bara njutning. Hela söndagen går i samma tecken.

 

Mer imorgon om hur Jupiter har bytt tecken till Vågen och vad det innebär för oss. Nu är jag hyfsat stressad så HA EN FIN LÖRDAG, så hörs vi!

 

PUSS. 

Write a comment

Comments: 0