Onsdagslugnet och tisdagsflörten.

 

 

 

 

 

Tisdagen har förflutit med en känsla av "jag borde inte ha sagt det där" eller "det där lät inte alls som vad jag menade". Många av oss har varit lite mer osäkra och lite mer moody och icke-diplomatiska än vanligt. 

 

Vi är däremot mer flörtiga än vanligt och tittar oss ständigt runt på det könet som attraherar oss för att hitta lite romantiska tillfällen.Vi har å ena sidan varit Mick Jagger under dagen idag, men å andra sidan velat vara Alain Delon och försökt det gediget.

 

Nu börjar saker att "avta" lite smått, det blir mindre rusande runt med tusen saker att göra, vi har nu med all säkerhet kommit in i "höstruschen" och det är inte längre en stor omställning från att ha glassat runt till att behöva fixat hundra saker hemma och få upp tempot på jobbet. Allt börjar nu tuffa på som det ska, trycker utifrån blir mindre, vi hittar tid att roa oss och fundera på livet igen. Perioden från mitten av augusti fram tills nu har varit mycket hektiskt och detaljorienterad för oss, det har varit mycket bestyr. 

 

Trycket utifrån som vi kan ha upplevt är alltså nu långsamt men säkert på väg bort och saker blir lite, lite enklare. Vi blir också dessvärre lite, lite latare. Eller mycket latare. Med tryck och konflikt blir saker gjorda, och när allt är stillsamt och härligt så blir det inte mycket gjort helt enkelt :) Med det sagt, så är det fortfarande rätt tid för att vara produktiv, så även om det ter sig svårare, så försök att få saker ur vägen. Jungfru-tecknet är fortfarande accentuerat någon vecka framåt, så det är absolut inte en dålig tid för det praktiska. Däremot blir det inte lika mycket disciplin och handlingskraft som det kunde ha varit för bara någon vecka sen. Speciellt onsdagen blir mycket lik tisdagen som kan ha varit rätt utdragen och något segare och fumlande. 

 

Vi kan komma att ha haft igår, eller komma att ha imorgon och veckan ut, problem med luftvägarna. Försök att inte överstränga rösten eller lungorna. Detta gäller i synnerhet Tvillingar, Jungfruar och Skorpioner. 

 

Snart fokuserar vi på orättvisor i världen, moral och förpliktelse, vår egna filosofiska väg här i livet och vad vi egentligen tycker och tänker om samhället. Men någon vecka framåt är det fortfarande den materiella och praktiska verkligheten som bekymrar oss. Ta det lugnt imorgon och ta ett bad med en varm kopp te och ingefära. :)

 

Det något känslomässigt jobbiga tillståndet släpper onsdagsnatt, så våndas lagom. Fokusera gärna på ert yttre, gå på spa eller till badhuset kommande dagar. Gå ut och har roligt i helgen, det kommer behövas. 

Write a comment

Comments: 0