The moodiness is here, Scorpio Moon welcome!

 

 

 

 

 

Och så har vi äntrat den... Skorpion-Månen har långsamt glidit in i sitt emotionsträsk som stagnerat och långsamt sväljer allt runtomkring sig. Beware!

Jag känner mig lite stött idag. Och många av oss kommer att känna just det, de kommande dagarna. Lite smått irriterade för att ingen förstår oss exakt så djupt som vi vill och vi är benägna att dra fram konflikter och känslor ur andra, ofta mot deras vilja. Extra spektakulärt kommer det märkas hos er som har accentuerad vatten i ert horoskop. Det innebär att ni har planeter i Kräftan, Skorpionen eller Fiskarna i ert födelsehoroskop. Vet man inte om man har det, så kan man hitta den informationen här.

 

Framför allt kommer ni som har Månen i något vattentecken vara extra sårbara och känslosamma just nu. Ni som har Mars i vattnet kommer att reagera mer känslosamt och starkt på vad ni upplever vara en provokation, även om den inte råkar vara menad som det alls. Tryck inte ner andra med era ord.

 

Dagen kommer att bli en mystisk dag, och framför allt kommer den att kännas mystisk, som att något oklart väntar bakom varje ord, handling och interaktion. Som att det finns krafter som vi inte kan ta på precis runt hörnet, en viss magi. Det är en väldigt bra dag för att utöva allehanda former av meditation, spå eller fördjupa sig i något ockult. Vi har närmre till "andra världar" än annars, och vi kan få en förnimmelse av att kunna läsa andras tankar eller att andra säger det vi tänkte säga själva precis. Att man är på samma våglängd intuitivt. Andas djupt under tisdagen.

 

Jag vill återigen varna för att inte genomföra några större köp för tillfället eller närmsta veckorna. Även om vi nu samlar på oss saker mer än vanligt och skaffar fler ägodelar, så kan bli en ren förlust att starta upp något, göra stora affärer och skriva på kontrakt. Mycket av det som hände i ditt liv i april-maj kommer nu att ta yta igen, och det är en bra tid att lösa gamla problem som har släpats sen dess. 

 

Tisdagen blir alltså överlag rätt "drömmig" men samtidigt väldigt lugn och angenäm, trots något märklig. Det kommer vara svårare än vanligt att hålla fokus på jobbet, och vi sitter gärna och fantiserar om andra saker och fångar in energier från andra. Det kan bli en situation där du säger "jag fixar det här!", för att viljan att vara flitig på jobbet och visa sig till lags finns där, men i själva verket kommer du antigen att glömma göra det eller helt enkelt inte göra det du lovade. Inte med flit säkerligen, men konflikten mellan vilja och handling är närvarande. Försök att inte dra vitsiga skämt som kan missuppfattas, för denna vecka kommer de definitivt att missförstås. 

 

Det ska också sägas att vi mot, eller med vilja, kommer att bli indragna i andras "bekännelser" och problem. Människor kommer att ha en tendens att gå över personliga gränser, berätta mer än nödvändigt och sonika dra in en sina känsloströmmar. Vår lust är också nu fram till torsdagen förhöjd, vi blir faktiskt lite snuskigare än vanligt och lite kåtare också. :) Tacka Skorpionen för det!

 

Kulminationen av allt ovanstående varar alltså från måndagkväll till onsdagkväll, så passa på.;)

 

Trevlig kväll!