En njutningsfylld helg och nymånens första vecka

 

 

 

 

Helgen kan inte ha varit annat än rolig för alla oss, extraordinärt rik på nya bekantskaper, närmre band med befintliga, mycket samtal, skratt och roliga evenemang. Jag kan också tänka mig att vi många av oss har varit lite extra kontaktsökande, kära, romantiska och verkligen tagit vara på sina relationer. Venus är ju trots allt i all sin prakt just nu.

Min helg har bestått av två oförglömliga nätter, jag har lyckats pricka in helt rätt tid att åka bort och gå ut på. Att lyckas hamna på två konserter som är spontant precis mitt i prick, i en helt främmande stad är på snudd omöjligt om inte stjärnorna vill väl :) Men nu är det tillbaks till rusk och regn i Svedala och även lite riktigt liv. 

 

Trots att helgen är slut, så är inte det roliga över helt, söndagen har också varit också en njutningens dag. Fortsätt att polera på ert yttre, låta kreativiteten flöda likt strömmar av ljus och notera det vackra i livet.

 

Trots denna härliga konjunktion av Venus och Måne i Vågen som gärna tillåter oss att släppa loss och snarare göra roliga saker än nödvändiga, så funderar vi fortsatt mycket kring praktiska och materiella ting, som sig bör med så många planeten i jordförankrade och praktiska Jungfrun. Det finns en bra möjlighet att strukturera upp mycket av det som man behöva göra och få undan det bit för bit under kommande veckor, men det kräver just nu mycket mer fokus och handlingskraft än annars. Det är helt enkelt långt mellan tanke och handling. Tankarna är grandiosa och idéerna är många, men det händer liksom inte så mycket när man väl försöker sätta planen i verk, det krävs dubbel handlingsförmåga för att få samma kvantitet jobb gjort. Och allt går inte heller som smort. Viljan är där, men genomförandet släpar desto mer. För att lyckas med att faktiskt genomföra något så är det viktigt att GÖRA det, det räcker inte att tänka det. Det är just nu lätt att vilja men inte göra, så GÖR. Tänk mindre, gör mer just nu.

 

Måndagen börjar med att vi får plötsliga infall som vi inte riktigt kontrollerar, det kan vara känsloanfall som är obekanta för en, förnimmelser och upplevelse av att "vänta, vart kom det här ifrån?", det har är inte vanligt för mig att känna eller tycka. Man kan plötsligt få ur sig saker eller reagera på ett sätt som inte är typiskt för en.

 

Särskilt angenämt kommer det då inte att vara och emotionell stabilitet och trygghet kommer att kännas långt bort. Detta avtar inte det minsta kommande dagar, utan skiftar istället form till en..... Skorpion-Måne, yaaaay! Med en Måne som rör sig genom Skorpionens tecken så blir världen en lite, lite mörkare plats än annars. Till och med vädret brukar vara grått, ruskigt och hotfullt. Lite som Skorpionerna själva är. Utan för att hata på Skorpioner med dessa är speciella varelser. Det kommer inom kort en bra beskrivning av varje stjärnkonstellation, så håll till godo!

 

Måndagkväll, ca 17.00 är när följande tar sin start och varar veckan ut.

 

Vi kommer att bli betydligt mer intuitiva och se dolda motiv i allt och alla. När vi sedan påvisar det dolda vi nosat oss till och berättar "hur det verkligen ligger till" för den andre, så kan vi och kommer lätt att såra och hugga till på känsliga ställen genom våra tolkningar samt omotiverade sanningar som bara vi se. Fråga istället vad personen egentligen menar, red ut oklarheter med ord och akta er för att tolka in för mycket i saker, samt lägga egna sanningar i saker och ting. Det blir en nedåtgående spiral i hur vi upplever energin i ett par dagar, då Månen påverkar oss på ett känsloplan kommande dagarna. Försök att ta det lugnt, framför allt i relation till andra, provoceras inte in i att "reda ut det", speciellt när det kommer till relationer. Många par kommer uppleva en förhöjd intimitet till varandra och ett känslomässigt band. Detta gäller i synnerhet Vågar som nu är sig själva lite extra mycket. Lite inte på era känslor kommande dagar, den emotionella nivån är alldeles förhöjd.

 

Produktiviteten är hög denna vecka, och om inte den är det, så borde den bli det. Månen växer sakta men säkert och med den också genomförandet av våra planer. Enkelt blir det som sagt inte och vi fantiserar mer än vad vi de facto gör. Försök att hålla er till ert, och även om allt kommer kännas väldigt seriöst från måndagkväll och framåt, så slappna också av genom att vara i vatten så mycket det går. 

 

Det är mitt tips till er!