Onsdagens förträfflighet och en annalkande katastrof...

 

 

Onsdag morgonen kan bli rejält rörig för många.

 

Det har skett ett par rätt stora ändringar i energiflödet, men allt är framför oss...

 

Nöjt, med mig själv, har jag glidit igenom dagen på en macka av självsäkerhet och bra samtal. Tackar stjärnorna för det. Månen är fortsatt i Lejonet under dagen imorgon, men på tal om att Venus bytte tecken igår, så går vi från...

 

...att ha njutit av och varit strukturerade, praktiska, flitiga och resonabla så äntrar vi nu en period där vi istället har svårt att säga nej till njutningar, spenderar mer tid på att umgås med andra människor, samt bråkar med fakturor som har kommit fel, missförstånd oss sinsemellan och kvitton som är på vift fast man är helt säker på att man la kvittot precis där på köksbordet. Vi tappar bort saker, råkar i olägenheter och framför allt sker plötsligheter som vi inte hade räknat med överhuvudtaget. Onsdagen blir tydligt "annorlunda" gentemot resten av veckan och kommande helg. Den kan helt enkelt bli rätt rörig, speciellt fram till lunch, men trots detta kommer vi ha en tendens till att försöka rikta omgivningens uppmärksamhet mot oss. Den som inte får den kommer att känna sig tydligt nere. Imorgon kommer kulminera i uppmärksamhetssökande och centrerande av egot, men också vår självsäkerhet, lekfullhet och aktivitet. Passa på att få undan så mycket jobb som möjligt, för på torsdag är vi tillbaks i fasen av planerande. Onsdag eftermiddag är en helt orörd energi att få bita i som består av allt ovanstående. Ni kommer känna självsäkerheten flöda genom er. Med tydliga steg kommer ni spatsera nedför korridorerna, och föra högst säkra samtal och möten. Passa på:)

 

Redan onsdagkväll och framför allt torsdag, samt en bra bit framåt bär nämligen med sig en rätt speciell konstellation på himlen som inte på något sätt påverkar Jorden positivt, och det gäller alla. Torsdagen är inte bara en nymåne i Jungfrun som låses in av tidigare nämnda, hotfulla och våldsamma, Mars/Saturnus-konjunktionen, utan nymånen ställer sig på ett sådant sätt (Måne och Sol i konjunktion med varandra, så nära varandra det går) att det sker en solförmörkelse som historiskt inte bringar några goda nyheter.

 

Mer om det imorgon kväll! 

 

Ta tillvara på onsdagen och köp er något fint, speciellt kvinnor tjänar nu på att att börja fixa och dona med sitt yttre, det är helt rätt läge för det.

 

Ha det gott!

 

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Nina Anastasio (Wednesday, 01 February 2017 15:24)


    Attractive section of content. I just stumbled upon your web site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Anyway I'll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

  • #2

    Brendon Dameron (Wednesday, 01 February 2017 17:26)


    If some one needs to be updated with latest technologies then he must be go to see this web page and be up to date all the time.